survivor spoiler: Αποχώρηση βόμβα, άλλαξε τα δεδομένα!

survivor spoiler: Ακόμη μια αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης. Εφυγε παίκτης και πλέον τα δεδομένα αλλάζουν για τα καλά…

Δείτε όσα συνέβησαν χθες και τι αλλάζει στο παιχνίδι…

Survivor: Ο Στάθης Σχίζας «έλιωσε» για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Ένα μεγάλο έπαθλο περίμενε, στο επεισόδιο του Survivor, το βράδυ της Πέμπτης την κόκκινη ή την μπλε ομάδα που θα κατάφερνε να αποσπάσει τη νίκη στο νέο αγώνισμα επικοινωνίας. Ειδικότερα, οι… τυχεροί θα είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με βιντεοκλήσεις με τους φίλους και τους συντρόφους τους.

Έτσι, ο παρουσιαστής του Survivor Γιώργος Λιανός δε έχασε την ευκαιρία να πειράξει τον Στάθη Σχίζα σχετικά με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Στάθη, πολύς ο καιρός! Η Αλεξάνδρα είναι στην πλευρά της συντρόφου. Οι φίλοι είναι σε άλλη πλευρά. Η Αλεξάνδρα είπε ότι θέλει να παραμείνετε σύντροφοι! Πάγωσε ο Στάθης! Θα περιμένει, λοιπόν, στο τηλέφωνο και αυτή για να επικοινωνήσετε μέσω βιντεοκλήσης. Μεγάλη στιγμή για τον Στάθη Σχίζα μετά από τόσο καιρό.» τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.

«Νόμιζα ότι θα μιλήσω με την οικογένεια, αλλά δεν πειράζει. Εννοείται πως με όποιον και να μιλήσεις είναι πραγματικά συγκλονιστικό. Είναι το πιο σημαντικό έπαθλο για μένα. Περιμένω πως και πως, σαν τρελός, να μιλήσω είτε με το κορίτσι μου είτε με τους φίλους μου. Ευλογημένο έπαθλο σήμερα η βιντεοκλήση».

«Μεγάλη στιγμή πραγματικά! Μου έχει λείψει πάρα πολύ! Δεν διαννοήσε πόσο πολύ! Πραγματικά θέλω να την δω σαν τρελός. Να μου δώσει δύναμη για να συνεχίσω» απάντησε, με τη σειρά του, ο παίκτης της κόκκινης ομάδας του Survivor, Στάθης Σχίζας για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

survivor spoiler: Μονόλογος του παραλόγου από τον Τάκη Καραγκούνια

Με ανατροπή ξεκίνησε η εβδομάδα αυτή στο Survivor, αφού έπειτα από αλλαγές που αποφασίστηκαν από το κανάλι το Masked Singer και το reality επιβίωσης, αντάλλαξαν μέρες προβολής.

Πρώτη Πέμπτη της σεζόν λοιπόν που προβάλλεται το Survivor και το σημερινό επεισόδιο έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού έχει αποχώρηση.

Μαρτίκας, Στάθης Σχίζας και Τάκης Καραγκούνιας από την κόκκινη ομάδα παλεύουν για την παραμονή τους, με τα spoiler όμως να έχουν ήδη δώσει μια ιδέα.

Και αν το επεισόδιο ξεκίνησε με έναν μονόλογο διαμαρτυρία του Στάθη για τον λόγο που τον ψήφισε η Στέλλα, ολοκλήρωσε τα πρώτα λεπτά προβολής με έναν μονόλογο του παραλόγου από τον Τάκη Καραγκούνια.

Ο Τάκης που είναι υποψήφιος κι έχει απομονωθεί από όλους, από τα συμφραζόμενα του μας έδειξε να καταλάβουμε πως δεν θεωρεί ότι θα φύγει σήμερα.

«Είναι βουτυρομπεμπές που έχει έρθει να βγάλει καμιά γκομενίτσα»

Μάλιστα με μεγάλη βεβαιότητα είπε on camera πως ο κόσμος τον αγαπά και θα τον στηρίξει.

Survivor: Ο Μαρτίκας αποκάλεσε τον Τάκη «κατάρα»

Λίγο μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του στο Survivor, ο Τάκης απασφάλισε θέλοντας να πάρει το κοινό με το μέρος του.

«Θα μιλήσω για τον εαυτό μου. Είμαι δίκαια τρίτος στη σειρά αγωνιστικά στην ομάδα να ψηφιστώ. Είναι πολύ άδικο για μένα να τρώω όλο αυτό το πετροβόλημα, το bullying επειδή φωνάζω, επειδή είμαι γκρινιάρης και δεν μπορώ να δεχτώ τα ψέματά τους. Ακόμα και τώρα με ειρωνεύονται και θα το δει ο κόσμος.

Έχω δείξει πόσο πολύ θέλω να είμαι στο παιχνίδι με τους τραυματισμούς μου, τον θάνατο του πατέρα μου και κάποιοι δεν με αφήνουν να συνεχίσω. Αποφάσισα να πορευτώ μόνος μου εάν ο κόσμος μου δώσει την επιταγή και θα την εξαργυρώσω».

Φυσικά αναφέρθηκε στο περιστατικό με τη Μαίη και στο τέλος δήλωσε ότι όλοι προσπαθούν να τον βγάζουν εκτός εαυτού.

Ο Σπύρος Μαρτίκας έκανε τη δική του έκκληση στον κόσμο να βγάλουν τον Τάκη εκτός. «Αντιμετωπίζουμε ένα πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα είναι επιτακτική ανάγκη. Θα ανατείλει μια νέα ζωή για την ομάδα. Λες και μας μαστίζει μια κατάρα που δεν έχει τελειωμό. Δεν είναι πρόβλημα μόνο για την ομάδα μας, είναι πρόβλημα και για τον ίδιο, ταλαιπωρείται βάναυσα. Σεβάσου, μιλάω με τον κόσμο! Ζητώ από τον κόσμο να μας βοηθήσει» είπε ο παίκτης με τον Τάκη να τον διακόπτει.

Ο Τάκης φυσικά του απάντησε:

«Με έχει χαρακτηρίσει νοσηρό. Μετά από φαρμακοποιός είναι και ψυχολόγος. Να τον πληροφορήσω ότι αντέχω τα πάντα. Έχω αντέξει τον θάνατο του πατέρα μου και είμαι εδώ για τον ιερό σκοπό που είναι η κόρη μου. Σταμάτα να το παίζεις κριτής των πάντων με τις αερολογίες σου κάνοντας σε όλο το πανελλήνιο bullying σε μένα.

Αποδεικνύω περίτρανα γιατί έχω απομονωθεί και έχει χαλάσει πολλούς γιατί του κόσμου του γουστάρει που ο Τάκης λέει αλήθειες» είπε σε τρίτο πρόσωπο για τον εαυτό του.

Όσο για τον Στάθη Σχίζα όσο έχει τη στήριξη της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου που ζήτησε από τον κόσμο της να τον ψηφίσει δεν έχει να φοβάται τίποτα!

survivor spoiler: Αποχώρηση βόμβα, άλλαξε τα δεδομένα!

Το βράδυ της Τρίτης, στο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, πραγματοποιήθηκε το πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας, όπου οι κόκκινοι έβγαλαν στον τάκο για πολλοστή φορά τον Σπύρο Μαρτίκα ενώ την ατομική ασυλία κέρδισε η Στέλλα Ανδρεάδου.

Μια μέρα αργότερα πραγματοποιήθηκε ο δεύτερος αγώνας για την ασυλία στο Survivor και οι κόκκινοι δέχθηκαν για ακόμα μια φορά την ήττα. Όπως ήταν επόμενο, ο Τάκης Καραγκούνιας ήταν με συνοπτικές ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση. Την τριάδα συμπλήρωσε ο Στάθης Σχίζας, τον οποίο υπέδειξε η Στέλλα Ανδρεάδου έχοντας κερδίσει την ατομική ασυλία.

Τελικά, από το παιχνίδι αποχώρησε ο Τάκης. Και εδώ είναι τα σπουδαία, διότι ένας παίκτης που έκανε άνω κάτω την ομάδα έφυγε.

Ετσι αλλάζουν τα δεδομένα, καθώς η πανίσχυροι μπλε, θα έχουν απέναντι μια ομάδα πιο συσπειρωμένη.