survivor spoiler: Αποχώρηση βόμβα τελικά, αλλάζει τις ομάδες;

survivor spoiler: Αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης και αλλάζει τα δεδομένα του παιχνιδιού. Δείτε αναλυτικά τι συνέβη…

Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον κύλησε το επεισόδιο της Τετάρτης, όπου στο τέλος είχαμε αποχώρηση.

Η αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη από το Survivor All Star δεν ήταν αναμενόμενο.

Αποτέλεσε έκπληξη όχι μόνο για τους τηλεθεατές αλλά και για τους ίδιους τους συμμετέχοντες, οι οποίο δεν μπορούν να πιστέψουν αυτή την εξέλιξη.

Ακόμα και η Βαλαβάνη με την στάση της στο παιχνίδι έως και μια μέρα πριν δεν έδειχνε να πιστεύει ότι θα αποχωρήσει τόσο σύντομα.

Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά. Οι τηλεθεατές γνωρίζουν για το ποιος είναι ποιος και αυτό φαίνεται και στον τρόπο που λειτουργούν ως προς την ψήφο τους. Άλλωστε για αυτό δεν υπάρχει κανένα απολύτως στοιχείο έκπληξης και αιφνιδιασμού στο ριάλιτι επιβίωσης.

Αντίθετα, σχεδόν όλοι οι παίκτες εμφανίζονται «διαβασμένοι» με ένα εντελώς διαφορετικό προφίλ και στρατηγική ώστε να βγούνε αλώβητοι από το παιχνίδι, κάτι που ουσιαστικά μπερδεύει το τηλεοπτικό κοινό.

Νίκος Μπάρτζης, Σάκης Κατσούλης, αλλά και άλλοι παίκτες έχουν τόσο διαφορετική συμπεριφορά από την πρώτη τους εμφάνιση στο Survivor All Star. Αυτό είναι και το μεγάλο λάθος που πρώτη πληρώνει με την αποχώρησή της η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

survivor spoiler: Οι κόντρες Σταυρούλας – Μαρτίκα και Στέλλας – Καρολίνας

H ψηφοφορία της δεύτερης εβδομάδας στο ριάλιτι επιβίωσης «Survivor All Star» δημιούργησε δυσαρέσκειες, με συνέπεια να ενταθούν οι σχέσεις μεταξύ των παικτών.

Σπύρος Μαρτίκας εναντίον Σταυρούλας

Συγκεκριμένα, στο επεισόδιο της Τρίτης (17/1) στο συμβούλιο, ο Σπύρος Μαρτίκας ξέσπασε, με αφορμή τις τρεις παίκτριες που τον ψήφισαν, τη Σταυρούλα, την Ελένη και την Ευριδίκη, ρίχνοντας ωστόσο τα πυρά του στη Σταυρούλα.

Ο φαρμακοποιός φαίνεται πως της τα είχε μαζεμένα από το περσινό «Survivor» όπου εκείνη τον ψήφισε με αποτέλεσμα να αποχωρήσει.

Η Σταυρούλα έδωσε τις δικές της απαντήσεις στις κατηγορίες στην προσωπική της συνέντευξη στο αποψινό επεισόδιο και διετωράται γιατί «τόσο μίσος; Τόση κακία; Τόσα απωθημένα;». Όπως είπε ο Σπύρος δεν την έπιασε ποτέ προσωπικά να της μιλήσει και επέλεξε να το κάνει μπροστά σε όλους στο συμβούλιο.

Καρολίνα εναντίον Στέλλας

Στο στρατόπεδο των «Μαχητών» ένταση επικράτησε μεταξύ της Καρολίνας και της Στέλλας.

Η Στέλλα υποστήριξε πως η Καρολίνα δεν τη συμπαθεί και ψηφίστηκε αδίκως.

survivor spoiler: Επέστρεψε από το νοσοκομείο η Κατερίνα Δαλάκα

H Κατερίνα Δαλάκα επέστρεψε στην παραλία του ριάλιτι επιβίωσης, Survivor All Star, μετά τη νοσηλεία της σε νοσοκομείο. Οι συμπαίκτες της την υποδέχτηκαν με πανηγυρισμούς και παρόλο που δεν αγωνίστηκε τόνωσε με την παρουσία της το ηθικό της ομάδας της.

«Επέστρεψε και η Κατερίνα Δαλάκα, βγήκε από το νοσοκομείο, είναι καλύτερα, ωστόσο, σήμερα δεν θα αγωνιστεί», είπε ο Γιώργος Λιανός.

Κατερίνα Δαλάκα: Οι συμμετοχές της στο Survivor
Η Κατερίνα Δαλάκα συμμετείχε για πρώτη φορά στo Survivor All Star το 2018 και βγήκε δεύτερη μετά τον Ηλία Γκότση. Ένα χρόνο μετά ξανά πήρε μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, ενώ αποτελεί προς το παρόν την πρώτη γυναίκα που νίκησε το Survivor του ΣΚΑΙ.

«Την επόμενη εβδομάδα να ψηφιστώ» να ησυχάσουν οι απέναντι»

Στο Survivor All Star o Κωνσταντίνος Βασάλος δέχεται επίθεση από τους συμπαίκτες του επειδή δεν είναι δυνατός αγωνιστικά και έτσι μένει στο απυρόβλητο των ψηφοφοριών.

Το αποτέλεσμα ήταν να εκνευριστεί και να σχολιάσει έντονα: «Την επόμενη εβδομάδα να ψηφιστώ να ησυχάσουν οι απέναντι».

Από την άλλη, η Στέλλα εκφράζοντας το παράπονό της, η Καρολίνα δεν δίστασε να της επιτεθεί. «Πιέζεις να μάθεις ποιοι σε ψήφισαν», της είπε η Καρολίνα με την Στέλλα να το αρνείται.

Ωστόσο, το θερμόμετρο άγγιξε το κόκκινο όταν η συζήτηση έφτασε στον Σάκη Κατσούλη.

Η σύρραξη για την Μπλε ψηφοφορία γενικεύθηκε και η Μαριαλένα και ο Σάκης τοποθετήθηκαν με αποτέλεσμα να ξεφύγει ο καυγάς. Ο Σάκης Κατσούλης μίλησε με καλά λόγια για την Καρολίνα και ο Νίκος Μπάρτζης είπε πως αυτό είναι κάτι που προσβάλλει τον ίδιο και τους συμπαίκτες τους.

«Νιώθετε ότι σας προσέβαλα;», ρώτησε ο Σάκης με έντονο ύφος και οι απαντήσεις που έλαβε ήταν ποικίλες.