Survivor spoiler: Αποκάλυψη «βόμβα» Κονδυλάτου για Ανθή Σαλαγκούδη

Ο Περικλής Κονδυλάτος, μερικές μέρες μετά την αποχώρησή του από το Survivor, βρέθηκε στο Πρωινό και απάντησε για όλα. Ο Τριαντάφυλλος και η Ανθή Σαλαγκούδη βρέθηκαν στο επίκεντρο της κουβέντας.

«Σε παίρνουν από το φυσικό σου περιβάλλον και σε πηγαίνουν στη ζούγκλα, χωρίς να έχεις τίποτα. Αυτό που βλέπετε είναι μονταρισμένο. Είπα λόγια και το παραδέχομαι, αλλά είναι και άλλα θετικά που δεν είδατε», είπε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος και συνέχισε:

«Ο Τριαντάφυλλος είναι ένας άνθρωπος πολύ χαρισματικός, τον εκτιμώ πάρα πολύ, και θεωρώ ότι το show χωρίς αυτόν δεν θα είχε αυτή τη επιτυχία που έχει. Είναι ένα παιδί που έχει γεννηθεί στη showbiz και βοήθησε πολύ με αυτό το act που κάνει».

Για την Ανθή Σαλαγκούδη, ο Περικλής Κονδυλάτος δεν μάσησε τα λόγια του.

«Αν ευθύνεται κάποιος που η ομάδα έχει ήττα και δεν κερδίζεις το έπαθλο, θέλεις να χτυπήσεις το κεφάλι σου στον τοίχο.

Είχαμε κάποιες προστριβές για πολύ καιρό με την Ανθή Σαλαγκούδη. Πολύ ήρεμα και ευγενικά προσπαθούσα να την κάνω να μην αισθάνεται ότι υπάρχει συνωμοσία εναντίον της. Ποια ιερή φιλία; Ήμουν προτεινόμενος, ήξερε ότι μπορεί να φύγω και δεν ήρθε να μιλήσουμε.

Δεν με πήρε τηλέφωνο, νομίζω θα ήμουν το τελευταίο άτομο που θα ήθελε να πάρει. Αυτά που της έλεγα off camera τα έλεγα και μπροστά και η απάντησή της ήταν ότι εγώ κάνω φθηνό reality.

Ειλικρινά, για το μόνο άτομο που δεν μπορώ να μιλήσω, γιατί δεν την κατάλαβα καθόλου μετά από κάποια πράγματα που αντιλήφθηκα, είναι η Ανθή Σαλαγκούδη.

Όταν βγήκα από το παιχνίδι, αισθάνθηκα ότι πρέπει να συνεχίσω να βοηθάω την ομάδα και ο μόνος τρόπος για να το κάνω αυτό ήταν να κατευθύνω τον κόσμο μέσα από τα social media να την βγάλει για να μπορούν τα παιδιά να φάνε. Όχι από εκδίκηση, ήθελα να το κάνω για την ομάδα», τόνισε ο Περικλής Κονδυλάτος.

Πηγή: zappit.gr

-Ad-