Survivor Spoiler ασυλία 1/3: Η ομάδα που κερδίζει απόψε την ασυλία

Survivor Spoiler ασυλία 1/3: Η ομάδα που κερδίζει απόψε την ασυλία

Survivor Spoiler ασυλία 1/3: Η ομάδα που κερδίζει απόψε την ασυλία. Κόκκινοι ή μπλε; Δείτε ποια ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία στο ριάλιτι επιβίωσης.

Στο χθεσινό επεισόδιο η κόκκινη ομάδα, ύστερα από ένα συναρπαστικό αγώνα πήρε τη νίκη στο έπαθλο φαγητού.

Και φαγητό και… ψυχολογία ενόψει της συνέχειας. Θα το εκμεταλλευτεί;

Survivor: Έγινε σεξ στη μπλε ομάδα; Ιδού η απάντηση!

H Βαλέρια Χοψονίδου, ήταν μία από τις παίκτριες του φετινού Survivor που μπορεί να μην έμεινε πολύ στον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο η παρουσία της στο δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητη.

Η αδελφή της Ολυμπίας Χοψονίδου, παραχώρησε μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ!» που κυκλοφορεί με τα «Νέα Σαββατοκύριακο» και τον Γιάννη Πουλόπουλο, μιλώντας για τις εμπειρίες της από τον Άγιο Δομίνικο ενώ σχολίασε και τις φήμες που ήθελαν παίκτες του Survivor να προσέγγισαν ερωτικά ο ένας τον άλλον.

Πόσο καιρό πήρε να απαντήσεις θετικά στην πρόταση για το Survivor;

Από τη στιγμή που αυτή την περίοδο είμαι single και δεν έχω πίσω μου οικογένεια και παιδιά ήταν μια εμπειρία που ήθελα να ζήσω.

Έτσι λοιπόν πήρα την απόφαση να κάνω ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις και είπα ότι θα πάω και όπου βγει.

Μεταξύ της Ελευθερίας Ελευθερίου και του Αλέξη Παππά υπήρξε φλερτ ή όχι;

Δεν υπήρχε ερωτική προσέγγιση ούτε από την πλευρά της Ελευθερίας ούτε από τη μεριά του Αλέξη. Ξέρω ότι ο Αλέξης είπε για την Ελευθερία ότι τον έλεγε «αγάπη μου» και «άντρα μου», αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τον έβλεπε ερωτικά.

Όταν ο Αλέξης είπε αυτά τα πράγματα στην καλύβα, η Ελευθερία σοκαρίστηκε, δεν μπορούσε να πιστέψει ότι είχε αυτή την εντύπωση για εκείνη.

Kαι επειδή το συζήτησα μαζί της, μου είπε ότι δεν υπήρχε καν τέτοια σκέψη στο μυαλό της. Πώς θα μπορούσε άλλωστε αφού ο Αλέξης είχε κάτι πριν φύγει για τον Άγιο Δομίνικο και δεν μπορούσε να γνωρίζει τι συμβαίνει και στην προσωπική ζωή της Ελευθερίας.

Μπορεί δύο παίκτες να είχαν ερωτική επαφή και να μην το αντιληφθήκατε οι υπόλοιποι;

Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο να έγινε σεξ στο Survivor. Και θα σου εξηγήσω γιατί: Όταν είσαι άπλυτος, άλουστος, νηστικός, άυπνος, το τελευταίο πράγμα που σε ενδιαφέρει είναι να φλερτάρεις, πόσο μάλλον να κάνεις σεξ.

Είναι τόσο ιδιαίτερες και δύσκολες οι συνθήκες που από ένα σημείο και μετά δεν βλέπεις τον άλλον ως άντρα ή ως γυναίκα.

Survivor: «Ήταν εκδικητικό αυτό που έκανε η Ανθή Σαλαγκούδη»

Μπορεί η Ανθή Σαλαγκούδη από το Survivor αλλά είναι σαν να βρίσκεται εκεί, αφού ακόμα οι πράξεις αποτελούν αντικείμενο συζήτησης.

Ο Ηλίας Μπόγδανος μάλιστα θεώρησε ότι η στάση της δεν ήταν σωστή: «Έδινα τις λιγότερες πιθανότητες να φύγει. Έκανε αρκετά λάθη τις τελευταίες ομάδες, ότι μας έδωσε το πέναλτι ήταν εκδικητικό. Ίσως αυτός ήταν ο λόγος που ο κόσμος δεν την κράτησε στο παιχνίδι. Δεν ήταν πολύ όμορφο αυτό. Πιο πολύ την ψήφιζα επειδή η ίδια δεν προσπαθούσε, όχι τόσο που έχανε.»

Από την άλλη ο Γιώργος Ασημακόπουλος συμπλήρωσε: «Με στενοχώρησε που δεν μας χαιρέτησε, εγώ θα χαιρετούσα και τις δύο ομάδες. Ήμουν έτοιμος να την προσεγγίσω. Έχομε συνυπάρξει μαζί. Τέτοια απάθεια κι αδιαφορία;»

Survivor Spoiler ασυλία 1/3: Η ομάδα που κερδίζει απόψε την ασυλία

Ας επιστρέψουμε, όμως, στα δικά μας… Τα φρέσκα κουλούρια που αφορούν το αγώνισμα ασυλίας.

Απόψε λοιπόν, Δευτέρα 1 Μαρτίου, έχουν αγώνισμα για την πρώτη ασυλία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι κόκκινοι θα εκμεταλλευτούν το καλό φεγγάρι.

Σε λίγες ώρες θα επιστρέψουμε με το οριστικό spoiler…