Survivor spoiler ασυλια 10/1: Ποια ομαδα κερδιζει σημερα τη 2η ασυλία

Survivor spoiler ασυλια 10/1: Ασταμάτητοι οι Μαχητές, απόψε έχουμε αγώνισμα για τη δεύτερη ασυλία.

Ποια ομάδα θα καταφέρει να νικήσει; Οι μπλε δείχνουν ασταμάτητοι, οι Διάσημοι πρέπει να αντιδράσουν…

Survivor: «Εγώ ήξερα ότι η Μυριέλλα έχει σχέση, ετοιμαζόταν να βγάλουν δίσκο με τον σύντροφό της»

Το παθιασμένο φιλί που φαίνεται ότι θα ανταλλάξουν η Μυριέλλα Κουρεντή κι ο Γιώργος Κατσαούνης στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον για το πως θα εξελιχθούν τα πράγματα στο παιχνίδι. Στο πλατό του Όλα Γκουντ φιλοξενήθηκαν η Ελισάβετ Σπανού κι ο Γιώργος Κόρομι, οι οποίοι εξέφρασαν την άποψή τους για το «ειδύλλιο» που από ότι όλα δείχνουν, πρόκειται να εκτυλιχθεί.

Κατά την προβολή του αποσπάσματος, η Ελισάβετ Σπανού δεν πίστευε πως τελικά θα συμβεί κάτι τέτοιο κι είπε χαρακτηριστικά: «Τι να πω κι εγώ που όλα τα περίμενα, μα έγιναν αλλιώς. Κατ’ αρχάς νομίζω ότι ήταν στο προηγούμενο συμβούλιο που έλεγε κατηγορηματικά πως δεν τρέχει κάτι μεταξύ τους. Ήταν πλατωνικό. Βγήκε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου προχθές να πει για την σχέση της έξω. Ήξερα ότι έχει σχέση και ότι βγάζουν και δίσκο και τραγούδια μαζί»

Είχε στο μυαλό της μια αγωνία να μην της χρεώσουν και κάποια σχέση γιατί θα βγει από το παιχνίδι κι έχει να βγάλει τον δίσκο με την σύντροφό της. Πάει ο δίσκος. Μπορεί να ερωτεύτηκε παιδιά κι αυτό είναι respect αλλά ας βγει να το πει στην ομάδα της με όλο αυτόν τον χαμό που έχει προκληθεί.»

Survivor: Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου επέστρεψε στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα επέστρεψε πριν λίγη ώρα ο Γιάννης Χατζηγεωργίου άρτι αφιχθείς από τον Άγιο Δομίνικο μιας και ταξίδι του νεαρού ηθοποιού στο Survivor αποδείχθηκε πιο σύντομο απ’ ότι θα περίμενε κανείς.

Η συμμετοχή του Γιάννη Χατζηγεωργίου στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ σχολιάστηκε όσο λίγες αφού προκειμένου να συμμετάσχει σε αυτό αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την παράσταση “Σκρουτζ” που θα πρωταγωνιστούσε προκαλώντας τις αντιδράσεις συναδέλφων του.

Ωστόσο, έπειτα από δυο εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς αφού είδε πως το Survivor δεν είναι κάτι που του ταιριάζει.

Πέρα από τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης που είχε να αντιμετωπίσει, οι τοξικές συμπεριφορές συμπαικτών σε συνδυασμό με το ότι κατάλαβε πως χάνει τον εαυτό του αλλά και κάποια οικογενειακά προβλήματα που είχε πριν μπει στο παιχνίδι τον ανάγκασαν να πάρει την απόφαση να ζητήσει από την παραγωγή να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Έτσι, σήμερα το μεσημέρι, λίγο μετά τις 15.00 ο Γιάννης Χατζηγεωργίου έφτασε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και ο Πέτρος Χόντος ήταν εκεί για να καταγράψει με τον φακό του TLIFE τις πρώτες εικόνες της άφιξής του.

Σπύρος Μπιμπίλας: «Είχα προειδοποιήσει τον Γιάννη Χατζηγεωργίου για το Survivor»

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τον Ιορδάνη Παπακυριακού έδωσε συνέντευξη ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος μίλησε για το Survivor και τον Γιάννη Χατζηγεωργίου.

«Είχα προειδοποιήσει τον Γιάννη Χατζηγεωργίου ότι δεν θα του αρέσει το Survivor. Ο Γιάννης έχασε το ρόλο του στην παράσταση και σταμάτησε κι από το Survivor. Δεν ανέχομαι να βλέπω πράγματα που θίγουν την προσωπικότητα των ανθρώπων. Δεν εξευτελίζεται μόνο ο Γιάννης στο Survivor, αλλά όλοι, ακόμη και οι θεατές που το βλέπουν.

Είναι ντροπή να υπάρχουν τέτοιου είδους ριάλιτι και να τα παρακολουθεί ο κόσμος σαν χαζός. Το θέαμα είναι αξιοθρήνητο για όλους, θλίβομαι που ηθοποιοί εξαναγκάζονται να πηγαίνουν σε ριάλιτι. Δεν μπορεί ο Γιάννης να γυρίσει στην παράσταση από τη στιγμή που έχει αντικατασταθεί από κάποιον άλλον», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Για την ψευδή είδηση του θανάτου του Ντίνου Καρύδη, ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε: «Είναι ένα σύνηθες φαινόμενο να “πεθαίνουν” ανθρώπους στο διαδίκτυο. Ευτυχώς που ο Ντίνος είναι καλά».

Survivor: Άφωνοι με τους χαρακτηρισμούς σε Μυριέλλα Κουρεντή και Βαλάντη

Οι εντάσεις που έχουν δημιουργηθεί στο Survivor με τον Βαλάντη κι όσα έχει δηλώσει για την Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη, δεν θα μπορούσαν να μην αποκτήσουν και το δικό τους παραμύθι.

Ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν αυτός που βρήκε το κατάλληλο παραμύθι κι έκανε τους πάντες να λυθούν στα γέλια. «Εγώ νιώθω την χαρά του Γιώργου, όταν έχει τύψεις για το ότι θα φύγει (η Μυριέλλα). Ήταν άυπνος δύο νύχτες. Σε αυτό το φοβερό παραμύθι της Σταχτοπούτας δεν θα ήθελα ο Βαλάντης να είναι η Κακιά Μάγισσα. Μέχρι τώρα ήταν η Κακιά Μάγισσα, οπότε χθες το ελάφρυνε.

Δεν ξέρω αν ο Ρωμαίος κι η Ιουλιέττα είχαν Κακιά Μαγισσα, η Σταχτοπούτα είχε.»

Survivor spoiler ασυλια 10/1: Ποια ομαδα κερδιζει σημερα τη 2η ασυλία

Πάμε όμως στα φρεσκια κουλούρια!

Απόψε οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας.

Οι μπλε έκαναν το 1-0 και μοιάζουν ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΙ!

Οι Διάσημοι δείχνουν να τους έχει πάρει από κάτω.

Ολα δείχνουν ότι η κατάσταση δεν θα αλλάξει.

Σε λίγες ώρες θα επανέλθουμε με το οριστικό spoiler.