Survivor spoiler ασυλια 17/5: Οριστικό. Αυτός κερδίζει απόψε

Survivor Spoiler ασυλια 10/5: Οριστικό! Αυτοί κερδίζουν σήμερα

Survivor Spoiler ασυλια 10/5: «Κλειδωμένο» spoiler για την πρώτη ασυλία. Αυτοί κερδίζουν απόψε στο ριάλιτι επιβίωσης…

Κάτια Ταραμπάνκο: “Στο Survivor φάγαμε όλοι μουλωχτά»

Η Κάτια Ταραμπάνκο άνοιξε το σπίτι της στην κάμερα του Έλα Χαμογέλα και τη δημοσιογράφο Μαίρη Αργυριάδου. Μέσα σε όλα, το γνωστό μοντέλο αναφέρθηκε φυσικά στην εμπειρία που βίωσε στον Άγιο Δομίνικο και τον τελευταίο κύκλο του Survivor.

Πιο συγκεκριμένα, η Κάτια Ταραμπάνκο σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στο Survivor δυσκολεύτηκα πάρα πολύ αλλά θα το ξανάκανα με σωστή προετοιμασία. Φαγητό στα μουλωχτά φάγαμε όλοι! Αυτό ήταν και το μοναδικό λάθος μου. Άμα με γύρναγες πίσω, θα το έδινα κατευθείαν να τελειώνουμε με αυτά».

«Μου αρέσει πάρα πολύ ο Ασημακόπουλος γιατί για μένα είναι σαν τη φωνή του λαού. Βέβαια, δεν μπορώ να πω να αποκλείσω από νικητή και τον Τζέιμς γιατί έχει δείξει πάρα πολύ καλή στρατηγική και είναι καλός παίκτης. Όπως και τον Μπόγδανο» πρόσθεσε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. «Από κορίτσια θα ήθελα την Μαριαλένα που είναι και δυναμική πάρα πολύ, θηρίο».

«Ο Τριαντάφυλλος είναι σαν ένα μικρό παιδί. Πάρα πολύ έντονος στις αντιδράσεις και τον λόγο του».

Survivor Spoiler ασυλια 10/5: Οριστικό! Αυτοί κερδίσουν σήμερα

Νέα εβδομάδα ξεκινά απόψε στο Survivor και αναμένεται νέος χαμός! Μία πρώτη «γεύση» πήραμε από το trailer του αποψινού επεισοδίου όπου όλοι τα βάζουν με όλους.

Μαριαλένα και Σάκης έρχονται σε «σύγκρουση» με την πρώτη να βάζει τα κλάματα, Ελένη και Καρολίνα φαίνεται πως αρχίζουν «πόλεμο» και ο Κόρο με τον Τριαντάφυλλο συνεχίζουν τα… δικά τους στο συμβούλιο του νησιού.

Όσο πλησιάζουμε προς την τελική δεκάδα, φαίνεται πως ξεκαθαρίζουν τα πράγματα ανάμεσα στους παίκτες και φυσικά όταν τα αγωνίσματα γίνουν ατομικά, θα δούμε ένα νέο Survivor.

Ποιος κερδίζει σήμερα

Οι κόκκινοι έκαναν το δύο στα δύο την προηγούμενη βδομάδα στις ασυλίες, με τον Παύλο Γαλακτερό να αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης. Οι μπλε όμως βρήκαν τα πατήματά τους και κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας, ενώ και χθες (9/5) απόλαυσαν φαγητό και φυσικά την τέλεια βόλτα στο πάρκο με τα δελφίνια.

Το μομέντουμ είναι με το μέρος του όμως οι κόκκινοι θα είναι εκείνοι που θα κερδίσουν σήμερα την πρώτη ασυλία της εβδομάδας! Όσο για το ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση και ο νικητής της ατομικής ασυλίας; Μόλις το επιβεβαιώσουμε θα σας το μεταφέρουμε άμεσα!

-Ad-