survivor spoiler ασυλια 10/5: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα την 1η ασυλία

survivor spoiler ασυλια 10/5: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα την 1η ασυλία

survivor spoiler ασυλια 10/5: Πρώτο αγώνισμα για την ασυλία απόψε στο ριάλιτι επιβίωσης. Οι πρώτες πληροφορίες για το νικητή…

Σε ντέρμπι εξελίχθηκε ο χθεσινός αγώνας στο ριάλιτι επιβίωσης!

Μπλε και Κόκκινοι ρίχτηκαν στη μάχη όχι μόνο για να κερδίσουν το έπαθλο αλλά και το κολύμπι με τα δελφίνια.

Δοκιμασία με έπαθλο το φαγητό αλλά και μία έκπληξη, επεφύλασσε το Survivor στους παίκτες, οι οποίοι δεν πίστευαν στα αυτιά τους τα όσα τους ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός.

Μπλε και κόκκινη ομάδα κλήθηκαν να παλέψουν σκληρά για μια γερή δόση σοκολάτας αλλά και λίγες ώρες ξεγνοιασιάς παρέα με δελφίνια. Όπως είπε ο παρουσιαστής, οι νικητές θα έφευγαν από την παραλία, με προορισμό την Πούντα Κάνα, εκεί όπου θα κολυμπούσαν μαζί με τα δελφίνια.

Εξ αρχής λοιπόν η δοκιμασία πήρε μορφή ντέρμπι με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι χέρι στο σκορ.

Η Μαριαλένα νίκησε την Καρολίνα για το 2-2, ενώ ο Σάκης τον Τζέιμς για το 4-4. Ο Τριαντάφυλλος δήλωσε ότι δεν θα αγωνιστεί κι έτσι η μπλε ομάδα κέρδισε το φάουλ με τη Νικόλ ωστόσο να κερδίζει για το 6-5. Ο Τζέιμς έφερε τα πράγματα στα ίσια και ο Ηλίας έχασε από τον Κόρο με αποτέλεσμα να… αυτοτιμωρείται.

Σάκης και Καρολίνα σημείωσαν το 9-9 και ως εκ τούτου ο αγώνας οδηγήθηκε στο flag race.

Ο Σάκης Κατσούλης πέρασε πρώτος στο run ωστόσο ο Τζέιμς ήταν εκείνος που βρήκε τον στόχο και έδωσε τη νίκη στην μπλε ομάδα.

Survivor: «Βόμβα» πέταξε ο Τριαντάφυλλος για τον James! Άφωνος ο παίκτης!

Μετά τη νίκη της μπλε ομάδας κι αφού οι παίκτες απόλαυσαν το έπαθλο τους επέστρεψαν στην παραλία.

Όπως ήταν μαζεμένοι όλοι ο Τριαντάφυλλος ρώτησε τους παίκτες της μπλε ομάδας πώς θα ψηφίσουν σε περίπτωση που χάσουν την ασυλία και αν θα το κάνουν με βάση τα αγωνιστικά κριτήρια καθώς ο James στον αποψινό αγώνα χάρισε στην ομάδα τέσσερις πόντους.

Προς έκπληξη του δεν απάντησε κανείς!

Ο James από την άλλη που άκουσε και είδε το σκηνικό είχε μείνει άφωνος με την ξαφνική στήριξη του Ντάφυ!

Survivor: «Τζέιμς, Νίκος και Άννα Μαρία ήταν άφαντοι και δημιουργούσαν θέματα»

Στο περιοδικό “7 ΜΕΡΕΣ tv” και τη Νιόβη Καραπιπέρη έδωσε συνέντευξη η Χριστίνα Κεφαλά, η οποία μίλησε για το Survivor και για την τριάδα Τζέιμς – Νίκος – Άννα Μαρία.

Πώς προέκυψε η κόντρα με την παρέα του Τζέιμς, του Νίκου και της Άννας Μαρίας;

Ποτέ δεν είχα κόντρα με τα παιδιά, γιατί προσωπικά δεν μου έκαναν κάτι. Σε αυτό που συμφωνούσα με τους υπόλοιπους ήταν ότι όντως έκαναν κάποια πράγματα που μου φαίνονταν άσχημα. Δηλαδή, δεν βοηθούσαν στην καλύβα, δεν μαγείρευαν, ήταν άφαντοι και δημιουργούσαν θέματα.

Αν είχες άλλη στρατηγική, θεωρείς ότι θα είχες μείνει περισσότερο στο παιχνίδι;

Δεν ήθελα καμία στρατηγική. Μπήκα στο παιχνίδι για να είμαι ο εαυτός μου, κι αν είχα κάτι να δείξω στον κόσμο, ήταν οι αγωνιστικές μου ικανότητες και ο χαρακτήρας μου. Δεν με ενδιέφερε τίποτα άλλο.

Τι γνώμη έχεις για το πάρτι που στήθηκε μετά την αποχώρηση του Αλέξη;

Ως ένα σημείο δικαιολογείται, γιατί φαίνεται πως, τελικά, δεν τον ήθελε κανένας. Από την άλλη, ήταν λίγο υπερβολικό. Δεν θα ήθελα να το κάνουν αυτό για κανέναν άνθρωπο.

survivor spoiler ασυλια 10/5: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα την 1η ασυλία

Όσον αφορά την πρώτη ασυλία, προβάδισμα να την πάρει έχει η κόκκινη ομάδα.

Οι Κόκκινοι έχουν δείξει πάρα πολλές φορές, ότι όταν πρόκειται για σοβαρή πρόκληση συγκεντρώνονται και αν είναι στη μέρα τους δεν μπορούν να χάσουν.

Μένει μόνο να περιμένουμε και να δούμε αν θα καταφέρει να κάνει ακόμα μία νίκη σε αγώνισμα ασυλίας και υπάρξει πάλι η σχετική ηρεμία στην καλύβα.