Survivor spoiler ασυλια 11/5: Αυτή η ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία

Survivor spoiler ασυλια 11/5: Αυτή η ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία

Survivor spoiler ασυλια 11/5: Οι… φήμες έπεσαν μέσα, αναφορικά με το νικητή της πρώτης ασυλίας. Τι θα γίνει όμως απόψε; Ποια ομάδα θα κερδίσει;

Αγώνισμα πρώτης ασυλίας ήταν αυτό που παρακολουθήσαμε στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, με την μπλε και την κόκκινη ομάδα να αγωνίζονται για να μην βρεθούν στη δύσκολη θέση στο συμβούλιο.

Εκτός από την ασυλία, η νικήτρια ομάδα θα είχε την ευκαιρία να απολαύσει και φαγητό.

Ο αγώνας

Η μπλε ομάδα μπήκε με το δεξί στον στίβο μάχης, με τον Κόρομι να κερδίζει τον Ασημακόπουλο για το 1-0. Η Ελένη επικράτησε της Νικολέττας για το 2-0, ενώ ο Ντάφυ έχασε από τον Νίκο που σημείωσε το 3-0 για τους Μπλε.

Η Μαριαλέννα έγραψε το 4-0 απέναντι στην Καρολίνα, ενώ ο Σάκης πήρε την πρώτη νίκη για τους κόκκινους κάνοντας το 4-1. Ο Κόρομι νίκησε τον Τριαντάφυλλο για το 5-1.

Το 5-2 πέτυχε η Καρολίνα απέναντι στην Ελένη, ενώ η Μαριαλένα έγραψε το 7-2 κόντρα στην Νικολέττα.

Στην κόκκινη ομάδα επικράτησε ένταση με τον Τριαντάφυλλο να δηλώνει ότι δεν μπορεί και τον Ηλία να τον κατηγορεί ότι του ρίχνει την ψυχολογία, με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από τον πάγκο του.

Ο Σάκης νίκησε τον Νίκο για το 7-3 και η Καρολίνα τη Μαριαλένα για το 7-4. Ο Ηλίας Μπόγδανος με κατάθεση ψυχής μείωσε σε 7-5 απέναντι στον Κόρομι.

Ο Σάκης συνέχισε το σερί της κόκκινης ομάδας και μείωσε σε 7-6 κόντρα στον Τζέιμς, ενώ την ισοφάριση έφερε η Νικολέττα κόντρα στην Ελένη για το 7-7.

Ο Νίκος κέρδισε τον Ασημακόπουλο για το 8-7 της μπλε ομάδας και ο Κόρο το 9-7 απέναντι στον Σάκη. Η Καρολίνα μείωσε σε 9-8 και ο Ασημακόπουλο ισοφάρισε για το 9-9, οδηγώντας τον αγώνα σε flag race.

Μαριαλένα και Τζέιμς κόντρα σε Σάκη και Καρολίνα στην τελευταία αναμέτρηση.

Νικητές οι Κόκκινοι με τεράστια ανατροπή και τον Ηλία Μπόγδανο να τρελαίνεται! Ο Ντάφυ δεν έχασε την ευκαιρία και του έδωσε ξανά ένα φιλί στο στόμα.

Survivor spoiler ασυλια 11/5: Αυτή η ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία

Απόψε έχουμε το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας.

Θα καταφέρει η κόκκινη ομαδα να κάνει το 2-0;

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κόκκινη ομάδα παίρνει ξανά τη νίκη και θα κάνει το 2-0 στις ασυλίες.

Survivor: Αποφασισμένος ο Μπόγδανος – «Έγινε όλο αυτό και μας… ξύπνησε»

Νέα εβδομάδα με εκπλήξεις για την κόκκινη ομάδα. Στο νέο επεισόδιο του Survivor 4 οι δύο ομάδες διαγωνίστηκαν για την πρώτη Ασυλία. Νωρίτερα οι παίκτες σχολίασαν την απίστευτη αντίδραση των μπλε αντιπάλων τους, την στιγμή που κέρδισαν στο παιχνίδι με το κουίζ, το οποίο εμείς παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο της Κυριακής.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία – Ο πρώτος υποψήφιος παίκτης προς αποχώρηση

«Ήταν τέλειο το συναίσθημα από το 4-0 να το γυρίσουμε στο 4-4. Αυτό που λίγο πείραξε ήταν οι ακραίοι πανηγυρισμοί και το πόσο πολύ θέλανε να πάρουν αυτό το κουίζ οι άλλοι που μόλις είχανε φάει τα γλυκά και τα πάντα όλα. Μέχρι τώρα υπήρχε ένας σεβασμός σε αυτόν που δεν έχει φάει » είπε ο Ηλίας Μπόγδανος.

«Εμένα όλο αυτό με ενόχλησε, αλλά το βλέπω σαν καλό γιατί όλο αυτό μας ξύπνησε (…) Με τρέλαναν με τη συμπεριφορά τους αυτή», πρόσθεσε ο παίκτης του Survivor δείχνοντας πλέον να αλλάζει στάση απέναντι στους αντιπάλους.