Survivor Spoiler ασυλία 11/5: Οριστικό! Αυτοί κερδίζουν τη 2η ασυλία

Survivor Spoiler ασυλία 11/5: Οριστικό! Αυτοί κερδίζουν τη 2η ασυλία

Survivor Spoiler ασυλία 11/5: Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε πολλές κόντρες και εντάσεις ανάμεσα στους δύο παίκτες των ομάδων. Αιτία ήταν οι πανηγυρισμοί μετά τη λήξη των αγωνισμάτων, ενώ και η Μαριαλένα τα έβαλε με τον Σάκη και τον Τριαντάφυλλο για τον ίδιο λόγο.

Την ήττα από την κόκκινη ομάδα στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας του Survivor γνώρισαν η μπλε ομάδα με αποτέλεσμα να βρεθεί στη δύσκολη θέση να ψηφίσει έναν παίκτη, προς αποχώρηση.

Ο Γιώργος Λιανός σχολίασε το γεγονός ότι οι νικητές ξέσπασαν σε έξαλλους πανηγυρισμούς, με τους Ηλία και Γιώργο να εξηγούν ότι οι αντιδράσεις τους ήταν λόγο της μεγάλης έντασης και της ανατροπής.

Ο Γιώργος Κόρομι δήλωσε ότι ο Τριαντάφυλλος πανηγυρίζει, ενώ δεν παίζει και κάνει πίσω σε πολλές αναμετρήσεις. «Να θυμίσω στον Κόρο ότι έχω δισκοκήλη, η οποία έχει γίνει CD από δίσκος», απάντησε με χιούμορ ο Ντάφυ.

Ο Κόρο δήλωσε ότι στους πανηγυρισμούς της κόκκινης ομάδας ένας παίκτης γυρνούσε και κοιτούσε υποτιμητικά την αντίπαλη ομάδα, χωρίς ωστόσο να ονοματίσει. Τον λόγο πήρε η Ελένη, ενώ ο Τριαντάφυλλος ανέφερε ότι ο Κόρο κορόιδευε τον πανηγυρισμό του Ασημακόπουλου στη νίκη με το έπαθλο φαγητού.

Στην ψηφοφορία, η μπλε ομάδα υπέδειξε ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Κόρομι με 3 ψήφους.

Survivor Spoiler ασυλία 11/5: Οριστικό! Αυτοί κερδίζουν τη 2η ασυλία

Ας πάμε στα φρέσκα… κουλούρια και το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας. Οι κόκκινοι χθες έκαναν μία φοβερή ανατροπή (από 7-2 κέρδισαν 10-9) και έτσι σίγουρα έχουν τη ψυχολογία με το μέρος τους.

Από την άλλη οι μπλε έχουν δείξει πως δεν «μασάνε» σε τέτοια και πως βρίσκουν πάντα άμεσα «απαντήσεις». Αυτές όμως δεν θα έρθουν σήμερα! Οι κόκκινοι θα κάνουν το δύο στα δύο και αυτή τη βδομάδα και αυτό σημαίνει πως την Τετάρτη (12/5) οι μπλε θα μείνουν με τέσσερις παίκτες!

-Ad-