Survivor spoiler ασυλια 15/6: Ποιος κερδίζει σημερα; Ο 2ος υποψήφιος

Survivor spoiler ασυλια 15/6: Ποιος κερδίζει σημερα; Ο 2ος υποψήφιος

Survivor spoiler ασυλια 15/6: Ακόμη μια σπουδαία βραδιά αναμένεται απόψε στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ποιος θα κερδίσει την ασυλία; Ποιος ο δεύτερος υποψήφιος;

Πριν πούμε, όμως, τα σπουδαία, ας δούμε μερικά στιγμιότυπα της χθεσινής βραδιάς

Survivor: Στο στόχαστρο Μαριαλένας, Σάκη και… Twitter οι Amigos και η ψεύτικη φιλία τους

Αιχμές για τη φιλία των Amigos άφησε το δίδυμο Μαριαλένας και Σάκη με αφορμή την απάθεια που έδειξαν στην αποχώρηση της Καρολίνας στο προηγούμενο συμβούλιο του νησιού.

«Μου κάνει εντύπωση ότι εμείς στενοχωρηθήκαμε πιο πολύ από τους φίλους της» ξεκίνησε να λέει η παίκτρια με τον Σάκη να συμφωνεί και να προσθέτει: «Το είδα κι εγώ ανακοινώνει το όνομα και δεν αντιδράει κανένας».

Τη γνώμη τους συμμερίστηκε και το Twiiter και «πετσόκοψε» το παρεάκι του Άγιου Δομίνικου για το θέατρο που έχουν στήσει με την υποτιθέμενη φιλία που τους δένει.

Survivor: Πρώτος αγώνας ασυλίας με… παρακρούσεις!

Με την Καρολίνα να αποχωρεί χτες άλλο ένα βήμα σε τροχιά τελικού έκανε το Survivor.

Όπως και την προηγούμενη εβδομάδα οι παίκτες κλήθηκαν να αγωνιστούν όλοι εναντίον όλων για την ασυλία, το ατού να βγάλουν έναν συμπαίκτης στον τάκο και φυσικά ένα λαχταριστό έπαθλο φαγητού.

Μπαίνοντας στο τερέν είδαν πως τα πράγματα ήταν ζόρικα γιατί το παιχνίδι απαιτούσε ταχύτητα, ισορροπία, στόχο και δύναμη.

Τα δυνατά τους έβαλαν όλοι γιατί μία μόνο κίνηση θα μπορούσε να τους φέρει αντιμέτωπους με την ήττα και την πιθανότητα αποχώρησης.

Στο μεταξύ όσο κάθονταν στους πάγκους οι παίκτες χάριζαν στιγμές απείρου κάλλους με τις παρακρούσεις που είχαν και μιλούσαν στο… κενό. «Το νησί μας έχει ρουφήξει» σχολίασε ο Σάκης βλέποντας τον Ηλία Μπόγδανο να τα χώνει στον… εαυτό του. Όχι ότι ο ίδιος ήταν καλύτερος αφού κι αυτός προηγουμένως άρχισε κουβεντολόι με το… τίποτα.

Survivor spoiler ασυλια 15/6: Ποιος κερδίζει σημερα; Ο 2ος υποψήφιος

Χθες, ο Σάκης Κατσούλης πήρε την ασυλία και στον… τάκο έβγαλε την Ελένη.

Τι θα συμβεί απόψε;

Tα φαβορί είναι ο Ηλία και ο Σάκης για ασυλία.

Οσο για τον δεύτερο υποψήφιο; Αν κερδίσει ο Ηλίας τότε μάλλον θα δούμε τη Μαριαλένα, ενώ αν νικήσει ο Σάκης, ο Ασημακόπουλος έχει πολλές πιθανότητες.

Αργότερα, θα επανέλθουμε με το οριστικό spoiler.