Survivor spoiler ασυλία 16/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει τη δεύτερη ασυλία

Survivor spoiler ασυλία 16/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει τη δεύτερη ασυλία

Survivor spoiler ασυλία 16/3: Η μπλε ομάδα ήταν εκείνη που κατάφερε να πανηγυρίσει στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας. Τι θα γίνει απόψε.

Με συνοπτικές διαδικασίες η μπλε ομάδα έκανε το 1-0 στις ασυλίες.

Σταμάτησε αγώνισμα λόγω τραυματισμών

Στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας για αυτή την εβδομάδα στο Survivor, τα πράγματα δεν πήγαν και πολύ καλά. Ειδικά για τη μπλε ομάδα, η οποία μέτρησε τρεις απώλειες με τις δυο να είναι αρκετά σοβαρές!

Στη διάρκεια του παιχνιδιού κι ενώ η κόκκινη ομάδα είχε καταφέρει να προηγηθεί 2-0, οι μπλε έβαλαν τα δυνατά τους για να ισοφαρίσουν και αυτό τους προκάλεσε χτυπήματα τα οποία μάλιστα ήταν τέτοια που έκαναν τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώσει πως το αγώνισμα σταματάει και πως θα συνεχιστεί σε άλλη πίστα, την επόμενη ημέρα.

Αρχικά τραυματίστηκε η Χριστίνα Κεφαλά, η οποία πήγε στο νοσοκομείο αλλά δεν είχε κάτι σοβαρό. Στη συνέχεια, πιο σοβαρός να είναι ο τραυματισμός της Ελευθερίας Ελευθερίου αλλά και του Νίκου Μπάρτζη, με τους δυο παίκτες να πονάνε αρκετά.

Ο Νίκος πάντως υποστήριξε πως παρά τους πόνους ήθελε να αγωνιστεί την επόμενη ημέρα, όταν και συνεχίστηκε η μάχη για την ασυλία σε άλλη πίστα.

Γιατί έγινε τεστ εγκυμοσύνης σε παίκτρια;

Εν τω μεταξύ, σάλος προκλήθηκε ιδίως στα social media με μια αποκάλυψη που έκανε μια παίκτρια της μπλε ομάδας στο Survivor.

Ο λόγος για τη Μαριαλένα που κλήθηκε να μιλήσει για τους τραυματισμούς των συμπαικτών της, και αποκάλυψε πως κι αυτή είχε πάει στο νοσοκομείο γιατί πονούσε η κοιλιά της.

Ο γιατρός εκεί της είπε πως μπορεί να είναι έγκυος αφού την είδε «φουσκωμένη», ωστόσο αυτή του εξήγησε πως κάτι τέτοιο δεν μπορούσε να συμβαίνει λόγω της παρουσίας της στο παιχνίδι.

Ο γιατρός επέμενε, κι έτσι την υπέβαλλε σε τεστ εγκυμοσύνης το οποίο όπως είπε η παίκτρια ήταν αρνητικό!

Survivor spoiler ασυλία 16/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει τη δεύτερη ασυλία

Ας επιστρέψουμε, όμως, στα της δεύτερης ασυλίας.

Η μπλε ομάδα δύσκολα θα χάσει και δεν θα κάνει το 2-0.

Ωστόσο, μείνετε συντονισμένοι, σε λίγες ώρες το οριστικό spoiler.