Survivor spoiler ασυλια 17/5: Ανατροπή! Αυτός κερδίζει απόψε

Survivor spoiler ασυλια 17/5: Ανατροπή! Αυτός κερδίζει απόψε

Survivor spoiler ασυλια 17/5: Αλλάζει μορφή από σήμερα το Survivor. Το ριάλιτι έγινε ατομικό στο επίπεδο των αγωνισμάτων ασυλίας και παραμένει ομαδικό στα αγωνίσματα επάθλου φαγητού και επικοινωνίας

Όσο πανηγύρισαν σαν ομάδες οι παίκτες πανηγύρισαν. Αυτά αποτελούν παρελθόν. Από ‘δω και στο εξής ο καθένας θα παίζει για να σώσει το… τομάρι του.

Εμείς, μπορεί να μην γνωρίζουμε μέχρι στιγμής με ποιον τρόπο θα λειτουργήσει το θέμα με τις ατομικές ασυλίες στους στίβους μάχης, γνωρίζουμε όμως ποια θα είναι η διαδικασία της αποχώρησης.

Οι αλλαγές αυτές και οι νίκες, που έκανε χθες ο Τριαντάφυλλος φαίνεται πως πυροδότησαν ξανά την τηλεθέαση, η οποία είχε κλονιστεί από την αποχώρηση του Τζέημς Καφετζή.

Πότε θα γίνει ο τελικός του Survivor

Το Survivor έγινε, λοιπόν, ατομικό στο επίπεδο των αγωνισμάτων ασυλίας και παραμένει ομαδικό στα αγωνίσματα επάθλου φαγητού και επικοινωνίας.

Μετά τις αλλαγές που έγιναν ο Γιώργος Λιανός επιβεβαίωσε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον Sfera 102,2 πως το Survivor θα πάρει παράταση. Ο παρουσιαστής του reality είπε πως δεν ξέρει ακόμα αν λόγω κορονοϊού θα πάνε οι συγγενείς των παικτών στον Άγιο Δομίνικο.

«Καμιά δεκαριά μέρες πήρε παράταση. Οι συγγενείς δεν ξέρω αν θα έρθουν λόγω των συνθηκών για τον κορονοϊό. Ο τελικός θα γίνει στην Ελλάδα τον Ιούλιο», είπε ο Γιώργος Λιανός.

Το απόσπασμα φιλοξένησε το Happy Day και η Τίνα Μεσσαροπούλου πρόσθεσε πως ο τελικός όπως όλα δείχνουν θα γίνει στις 17 Ιουλίου.

Survivor spoiler ασυλια 17/5: Αυτός κερδίζει την ασυλία;

Στο δια ταύτα, λοιπόν, οριστικά ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι αυτός, που κερδίζει την πρώτη ασυλία με τους νέους κανόνες του Survivor.

Αλλά τα νέα δεν τελειώνουν εκεί. Σας είπαμε και νωρίτερα πως ο νικητής της ασυλίας θα έχει και έπαθλο φαγητού. Θα έχει το δικαίωμα να διαλέξει δύο παίκτες να πάνε για φαγητό παρέα.

Μαζί του θα πάρει τον Ηλία και την Καρολίνα. Να διορθώσω καθώς πριν είχα αναφερθεί στον Κόρο. Τελικά ο τελευταίος θα μείνει πεινασμένος.

Αλλά αύριο είναι μια καινούργια μέρα. Και… ποτέ δεν ξέρεις.