Survivor spoiler ασυλια 17/5: Οριστικό. Αυτός κερδίζει απόψε

Survivor spoiler ασυλια 17/5: Οριστικό. Αυτός κερδίζει απόψε

Survivor spoiler ασυλια 17/5: Το Survivor από σήμερα δεν θα είναι όπως ήταν. Το ριάλιτι από ομαδικό μετατρέπεται σε ατομικό και πλέον θα υπάρχει μόνο ένας νικητής σε κάθε αγώνισμα.

Όσο πανηγύρισαν σαν ομάδες οι παίκτες πανηγύρισαν. Αυτά αποτελούν παρελθόν. Από ‘δω και στο εξής ο καθένας θα παίζει για να σώσει το… τομάρι του.

Εμείς, μπορεί να μην γνωρίζουμε μέχρι στιγμής με ποιον τρόπο θα λειτουργήσει το θέμα με τις ατομικές ασυλίες στους στίβους μάχης, γνωρίζουμε όμως ποια θα είναι η διαδικασία της αποχώρησης.

Οι αλλαγές αυτές και οι νίκες, που έκανε χθες ο Τριαντάφυλλος φαίνεται πως πυροδότησαν ξανά την τηλεθέαση, η οποία είχε κλονιστεί από την αποχώρηση του Τζέημς Καφετζή.

Survivor spoiler ασυλια 17/5: Αυτός κερδίζει την ασυλία;

Στο δια ταύτα, λοιπόν, οριστικά ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι αυτός, που κερδίζει την πρώτη ασυλία με τους νέους κανόνες του Survivor.

Αλλά τα νέα δεν τελειώνουν εκεί. Σας είπαμε και νωρίτερα πως ο νικητής της ασυλίας θα έχει και έπαθλο φαγητού. Θα έχει το δικαίωμα να διαλέξει δύο παίκτες να πάνε για φαγητό παρέα.

Μαζί του θα πάρει τον Ηλία και την Καρολίνα. Να διορθώσω καθώς πριν είχα αναφερθεί στον Κόρο. Τελικά ο τελευταίος θα μείνει πεινασμένος.

Αλλά αύριο είναι μια καινούργια μέρα. Και… ποτέ δεν ξέρεις.