Survivor spoiler ασυλια 17/5: Πέφτουν κορμιά για τη νίκη - Κλάματα στο συμβούλιο

Survivor spoiler ασυλια 17/5: Πέφτουν κορμιά για τη νίκη – Κλάματα στο συμβούλιο

Survivor spoiler ασυλια 17/5: Το πρώτο αγώνισμα για την ατομική ασυλία θα δούμε απόψε στο ριάλιτι επιβίωσης. Πέφτουν κορμιά, ξεσπούν σε κλάματα…

εμάτο ανατροπές ήταν το σημερινό επεισόδιο του Survivor μετά και την αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη. Η μπλε ομάδα έμεινε με τρεις παίκτες κι έτσι ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι το Survivor γίνεται πια ατομικό, αλλά μόνο για τα αγωνίσματα ασυλίας.

Στα αγωνίσματα επάθλου οι παίκτες θα αγωνίζονται σε ομάδες, οι οποίες κάθε εβδομάδα θα αλλάζουν και θα δημιουργούνται από τους δύο αρχηγούς.

Λίγο πριν τον αγώνα επάθλου φαγητού λοιπόν, που είδαμε απόψε, άνδρες και γυναίκες μπήκαν στον στίβο μάχης και αγωνίστηκαν αρχικά για να βγουν οι δυο αρχηγοί των ομάδων.

Aπό τις γυναίκες τον καλύτερο χρόνο είχε η Καρολίνα Καλύβα.

Και από τους άνδρες ο Ηλίας Μπόγδανος.

Στην κόκκινη ομάδα με αρχηγό τον Ηλία Μπόγδανο πήγαν οι: Ελένη Χαμπέρη, Νικολέττα Μαυρίδη, Γιώργος Ασημακόπουλος και Σάκης Κατσούλης.

Από την άλλη η Καρολίνα ήταν αρxηγός της μπλε ομάδας, η οποία για αυτή την εβδομάδα απαρτίζεται από τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, τον Γιώργο Κόρομι και τον Τριαντάφυλλο. Ο Ντάφυ, αν και αρχικά είχε πει ότι θα αρνηθεί να αφήσει την κόκκινη μπαντάνα και να διαγωνιστεί με τη μπλε ομάδα, τελικά άλλαξε γνώμη, αγωνίστηκε και έβγαλε πάλι τα μπιστόλια του.

Survivor spoiler ασυλια 17/5: Γιώργος Λιανός: Αποκαλύπτει πότε θα γίνει ο τελικός του Survivor

Τι είπε για την παράταση του ριάλιτι επιβίωσης

Τα πάνω κάτω ήρθαν στο Survivor μετά την αποχώρηση και του Νίκου Μπάρτζη για λόγους υγείας. Ο πρώην παίκτης της μπλε ομάδας δεδομένου ότι χρειαζόταν πολύ χρόνο για να αναρρώσει και δεν θα μπορούσε να αγωνιστεί άμεσα, αποφάσισε να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Το Survivor έγινε, λοιπόν, ατομικό στο επίπεδο των αγωνισμάτων ασυλίας και παραμένει ομαδικό στα αγωνίσματα επάθλου φαγητού και επικοινωνίας.

Μετά τις αλλαγές που έγιναν ο Γιώργος Λιανός επιβεβαίωσε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον Sfera 102,2 πως το Survivor θα πάρει παράταση. Ο παρουσιαστής του reality είπε πως δεν ξέρει ακόμα αν λόγω κορονοϊού θα πάνε οι συγγενείς των παικτών στον Άγιο Δομίνικο.

«Καμιά δεκαριά μέρες πήρε παράταση. Οι συγγενείς δεν ξέρω αν θα έρθουν λόγω των συνθηκών για τον κορονοϊό. Ο τελικός θα γίνει στην Ελλάδα τον Ιούλιο», είπε ο Γιώργος Λιανός.

Το απόσπασμα φιλοξένησε το Happy Day και η Τίνα Μεσσαροπούλου πρόσθεσε πως ο τελικός όπως όλα δείχνουν θα γίνει στις 17 Ιουλίου.

Survivor spoiler ασυλια 17/5: Πέφτουν κορμιά για τη νίκη – Κλάματα στο συμβούλιο

Απόψε, λοιπόν, έχουμε το πρωτο αγώνισμα για την ασυλία, με το παιχνίδι να γίνεται ατομικό.

«Αποδεικνύεται ότι ο Ντάφυς είναι παικτούρα. Έπρεπε να τον είχα διαλέξει πρώτο αντί του Σάκη. Κάπως έτσι μας τα έχει παρουσιάσει εδώ πέρα», ακούγεται στην αρχή του τρέιλερ να λέει με ειρωνικό ύφος ο Ηλίας Μπόγδανος.

Αμέσως μετά παίρνει τον λόγο ο Τριαντάφυλλος: «Το φυσάει και δεν κρυώνει ο Ασημακόπουλος. Και σε κάνω πετσόκομμα τρελό» για να έρθει άμεσα η απάντηση: «Χθες με νίκησες εσύ, αύριο θα σε νικήσω εγώ», του λέει ο ηττημένος της πρώτης κόντρας τους, Γιώργος Ασημακόπουλος.

Στα πρώτα πλάνα από το επεισόδιο της Δευτέρας βλέπουμε την πρώτη μάχη για την ατομική ασυλία μετά τη διπλή αποχώρηση των Τζέημς-Νίκου.

Στο συμβούλιο η κατάσταση φαίνεται πως βγαίνει εκτός ελέγχου με τη Μαριαλένα να ξεσπάει σε κλάματα. Ποιος είναι ο λόγος; Θα το μάθουμε απόψε.