Survivor Spoiler ασυλια 18/5: Ποιος κερδίζει απόψε

Survivor Spoiler ασυλια 18/5: Ποιος κερδίζει απόψε

Survivor Spoiler ασυλια 18/5: Δεύτερη ασυλία απόψε, στο παιχνίδι επιβίωσης. Την πρώτη την κέρδισε ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Τι θα συμβεί απόψε;

Αλλαγές και ανατροπές είχε φυλαγμένες το χτεσινό επεισόδιο του Survivor για τους φαν του ριάλιτι.

Πρώτη από όλες η αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη που αποφάσισε να γυρίσει στην Ελλάδα εξαιτίας του σοβαρού του τραυματισμού.

Στη συνέχεια, ήρθαν τα πάνω κάτω με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει πως οι ασυλίες θα είναι από εδώ και πέρα ατομικές και πως οι ομάδες θα αλλάζουν κάθε εβδομάδα.

Έτσι, λοιπόν, οι κόκκινοι για αυτή την εβδομάδα μέχρι νεωτέρας αποτελούνται από τους: Ηλία Μπόγδανο- – που είναι κι ο αρχηγός – την Ελένη Χαμπέρη, τον Σάκη Κατσούλη, τον Γιώργο Ασημακόπουλο και τη Νικολέτα Μαυρίδη. Οι μπλε είναι οι: Καρολίνα – αρχηγός – ο Τριαντάφυλλος, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Γιώργος Κόρομι.

Στον χθεσινό αγώνα ασυλίας ο Γιώργος Λιανός εξήγησε πως ο κάθε παίκτης θα έχει τρεις ζωές και θα χρειαστεί να παίξει με όλους τους παίκτες. Όποιος κερδίσει τους πάντες χωρίς να τελειώσουν οι ζωές του θα είναι κι αυτός που θα έχει την ασυλία της εβδομάδας.

Η αναμέτρηση έδωσε νικητή τον Γιώργο Ασημακόπουλο από τους άνδρες και την Καρολίνα από τις γυναίκες.

Τα… ούρα του βατράχου που τον κοψοχόλιασαν νωρίτερα στην παραλία φαίνεται πως στάθηκαν γούρι στον Ασημακόπουλο που ήταν κι εκείνος που κέρδισε τον αγώνα.

Μαζί του στο έπαθλο φαγητού με χορταστικά τάκος πήρε και δύο ακόμη παίκτες, τον Ηλία και την Καρολίνα.

Survivor Spoiler ασυλια 18/5: Ποιος κερδίζει απόψε

Απόψε έχουμε το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας.

Οπως φανηκε και στο πρώτο αγώνισμα τα πάντα μπορεί να συμβούν.

Πλέον, ο τρόπος που παίζεται το παιχνίδι είναι ανατρεπτικός.

Για την ώρα, οι πληροφορίες λένε ότι Τριαντάφυλλος, Νικολέττα και Ελένη Χαμπέρη δεν θα είναι αυτοί που θα κερδίσουν τη δεύτερη ασυλία.

Σε λίγο το οριστικό spoiler.

Νυχτερινός εφιάλτης στο Survivor

Νυχτερινό επισκέπτη είχε η καλύβα της κόκκινης ομάδας στο Survivor, ο οποίος μάλιστα επιφύλαξε και μία διόλου ευχάριστη έκπληξη στον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Ένας βάτραχος αποφάσισε να αναστατώσει τον γλυκό ύπνο των παικτών και να εκτονωθεί – πάντα σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του παίκτη – ενώ εκείνος απολάμβανε την αγκαλιά του Μορφέα.

«Νιώθω ότι με κ@τουρησε κάτι στο πρόσωπο. Δεν ξέρω. Ίσως περπάτησε κάποιο ποντίκι δεν ξέρω, νιώθω υγρασία παιδιά. Ρε αλήθεια σας λέω. Σας σταγόνες στο πρόσωπό μου», φώναξε ο Γιώργος Ασημακόπουλος μόλις ξύπνησε στους υπόλοιπους.

«Κ@τουρησε ένας βάτραχος το Γιώργο και ουρλιάζουμε σαν γυναίκες όλοι εδώ πέρα ρε; Με δουλεύετε;», απάντησε ο Ηλίας Μπόγδανος… Στο μεταξύ, η απορία της ημέρας άνηκε στον Ασημακόπουλο που θέλησε να μάθει αν τα ούρα του αμφίβιου ήταν τοξικά.