Survivor spoiler ασυλία 19/4: Ποια ομάδα κερδίζει απόψε την 1η ασυλία;

Survivor spoiler ασυλία 19/4: Ποια ομάδα κερδίζει απόψε την 1η ασυλία;

Survivor spoiler ασυλία 19/4: Τέρμα τα… αστεία! Τα σοβαρά ξεκινούν και πάλι στο παιχνίδι επιβίωσης. Ποια ομάδα κερδίζει απόψε την 1η ασυλία;

Θα καταφέρουν οι κόκκινοι να εκμεταλλευτούν το καλό μομέντουν (νίκησαν χθες στο αγώνισμα επάθλου) ή οι μπλέ έχουν απαντήσεις;

Survivor spoiler ασυλία 19/4: Η πρόταση – πρόκληση του Αλέξη Παππά στον James

Όπως είχαμε δει και στο trailer του επεισοδίου ο Αλέξης Παππάς είχε σκοπό να κάνει μια πρόταση στον James Καφετζή, η οποία θα ανέτρεπε όλα τα δεδομένα!

Λίγο πριν την έναρξη του σημερινού αγωνίσματος παρακολουθήσαμε την ανακοίνωση της πρότασης του Αλέξη Παππά προς τον μεγάλο αντίπαλο του, James Καφετζή.

Ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε τους παίκτες στον στίβο μάχης και ο ηθοποιός πήρε τον λόγο και όλοι έμειναν… με το στόμα ανοιχτό, ακούγοντας την πρόκληση που έθεσε στον παίκτη της Κόκκινης ομάδας.

Στην πραγματικότητα ο Αλέξης ζήτησε από τον James να βγουν στο… ντάκο και να αναμετρηθούν για να δώσουν στον κόσμο την δυνατότητα να αποδείξει ποιος παίκτης είναι πιο αγαπητός.

Ο Αλέξης Παππάς είπε συγκεκριμένα: “Εγώ θα του κάνω μία πρόταση ανοιχτή προς όλο τον κόσμο και αν θέλει μπορεί να την αποδεχτεί. Το μήνυμα που ήθελε να πει ο James αφήνοντας ανοιχτά υπονοούμενα είναι ότι Eλευθερία ήταν λάθος και αυτό σημαίνει ότι ο James έχει απόλυτο δίκιο. Εγώ σου προτείνω James την επόμενη φορά που θα χάσουν και οι κόκκινοι και οι μπλε στο παιχνίδι ατομικής ασυλίας να βγούμε μπροστά και εγώ κι εσύ και την απάντηση θα την δώσει ο κόσμος τι λες;”.

Η πρόταση – πρόκληση του Αλέξη Παππά στον James

Με τον James να απαντάει: “Αλέξη εγώ δεν θα χα κανένα πρόβλημα αν δε ρίσκαρα τη θέση κάποιο άλλο την ομάδα μου. Αν ήταν να βγω εγώ κι εσύ, θα το έκανα με τα χαράς, αν υπάρχει κάποια εναλλακτική εγώ είμαι μέσα”.

“Δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική, εγώ σε ρωτάω ευθέως το μήνυμα είναι προς όλο τον κόσμο. Έλα να λύσουμε τις διαφορές μας και να βγούμε στον τάκο και εγώ κι εσύ”, συμπλήρωσε ο Αλέξης Παππάς.

Με τον James να καταλήγει και να αποδέχεται την πρόταση: “Είμαι μέσα. Έχω πει ότι προτιμώ να φύγω το παιχνίδι αυτός που είμαι παρά να κάτσω και να είμαι αυτός που δεν είμαι”.

Survivor spoiler ασυλία 19/4: Ποια ομάδα κερδίζει απόψε την 1η ασυλία;

Ας επιστρέψουμε, όμως, στα της πρώτης ασυλίας, τα οποία είναι και τα σημαντικά.

Οι κόκκινοι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, νίκησαν και χθες.

Οι μπλε από την πλευρά τους θέλουν να απαντήσουν.

Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες για απόψε; Ξανά κόκκινοι…

Παρόλα αυτά, σε λίγες ώρες θα επανέλθουμε με το οριστικό αποτέλεσμα.