Survivor Spoiler ασυλία 2/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει - Ποιοι είναι υποψήφιοι

Survivor Spoiler ασυλία 2/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει – Ποιοι είναι υποψήφιοι

Survivor Spoiler ασυλία 2/3: Εύκολα, όμορφα και ωραία, οι κόκκινοι πήραν την πρώτη ασυλία. Οπως αναφέραμε πρώτοι από τα ξημερώματα…

Απόψε, έχουμε το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας. Θα κάνουν το 2-0 οι κόκκινοι ή θα αντιδράσουν οι μπλέ;

Survivor: «Καρφιά» που… πονάνε – Ποιος παίκτης είναι γκρινιάρης, «αυτάρεσκος» και ροχαλίζει

Το φτυάρι πήραν οι Δημήτρης Μακρόπουλος, Ελίζαμπεθ Ελέτσι και Βαλέρια Χοψονίδου, οι οποίοι ήταν την Κυριακή καλεσμένοι στην εκπομπή Dot.

Οι πρώην «μπλε» και η «κόκκινη» Ελίζαμπεθ μίλησαν έξω από τα δόντια και παρότι έμειναν στο παιχνίδι μόλις λίγες εβδομάδες είδαν και έζησαν πολύ καλά τους συμπαίκτες τους!

Η Ελίζαμπεθ μίλησε για τους «κόκκινους» και αποκάλυψε ποιος παίκτης πίστευε πως ότι και να έκανε θα γινόταν viral! Μάλιστα, ο ίδιος παίκτης ήταν και αυτός που γκρίνιαζε περισσότερο, ενδιαφερόταν πολύ για την εικόνα του αλλά και… ροχάλιζε. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, σύμφωνα με την Ελέτσι τα είχε ο Τριαντάφυλλος.

«Ο Τριαντάφυλλος πίστευε ότι είναι τόσο δημοφιλής και έλεγε ότι θα κάνει πράγματα και θα γίνει viral», είπε προσθέτοντας ότι είναι και αθυρόστομος.

Δεν έλειψαν όμως τα «καρφιά» της και για την παίκτρια των «κόκκινων» που αποχώρησε τελευταία. «Η Ανθή Σαλαγκούδη το μόνο που έκανε ήταν να λιάζεται», είπε και πρόσθεσε πως οι ώρες στην καλύβα δεν περνούσαν με τίποτα.

Αποκάλυψε επίσης πως δεν θα έκανε παρέα με τον Περικλή και την Ασημίνα, γιατί δεν ταιριάζουν και δεν θα άντεχε ούτε για λίγο με την Άννα Μαρία.

Με τη σειρά τους ο Μακρόπουλος και η Χοψονίδου μίλησαν για τους «μπλε» και αποκάλυψαν πως ο Νίκος Μπάρτζης είναι ο πιο γκρινιάρης της ομάδας και ο Κρις ο πιο αυτάρεσκος.

Survivor: Είναι αυτή η σύντροφος του Σάκη Κατσούλη;

Από την πρώτη μέρα που μπήκε στο Survivor ο Σάκης Κατσούλης έγινε ντόρος με τη συμμετοχή του.

Ο 30χρονος είχε σχέση επί δύο χρόνια με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ενώ στο παιχνίδι μπήκε με τη Χριστίνα Κεφαλά, με την οποία τώρα είναι φίλοι όμως μετά το χωρισμό με τη Μαριαλένα, υπήρξε φλερτ το οποίο δεν ευδοκίμησε.

Υπάρχουν πολλοί που πιστεύουν πως ο Σάκης μπήκε στο παιχνίδι με σκοπό να τα ξαναβρεί με τη Μαριαλένα. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε πως εκείνη έχει σχέση με τον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη και από ότι μάθαμε σήμερα, ίσως ούτε και εκείνος είναι μόνος!

Το πρωί της Δευτέρας (1/3) ο Αλέξης Μίχας μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό» αποκάλυψε πως ο υπάρχει μια κοπέλα που περιμένει τον Σάκη στην Ελλάδα.

Ο λόγος για την Κατερίνα Ζίου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δυο τους γνωρίζονται αρκετά καλά μεταξύ τους και μάλιστα ακολουθούνται στα social media. Δείτε φωτογραφίες της μελαχρινής καλλονής.

Survivor Spoiler ασυλία 2/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει – Ποιοι είναι υποψήφιοι

Για πάμε, όμως, στα… σοβαρά. Αυτά που αφορούν την ασυλία.

2-0 οι κόκκινοι ή 1-1 οι μπλε;

Οι δικές μας πηγές αναφέρουν ότι θα γίνει το 2-0.

Υποψήφιοι είναι οι Ταβλαδάκης και η Χριστίνα.

-Ad-