Survivor spoiler ασυλία 26/2: Αυτή η ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία

Survivor spoiler ασυλία 26/2: Αυτή η ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία

Survivor spoiler ασυλία 26/2: Σήμερα θα δούμε τη δευτερη ασυλία της εβδομάδας, ποια ομάδα κερδίζει απόψε τη μάχη. Αναλυτικά…

Το βράδυ της Κυριακής 25 Φεβρουαρίου ξεκίνησε η όγδοη εβδομάδα του Survivor. Μετά από έναν αγώνα γεμάτο ανατροπές, αυτοί που κέρδισαν την ασυλία ήταν οι «Μαχητές» με σκορ 10-7. Λίγο πριν το τέλος του επεισοδίου, οι «Διάσημοι» κλήθηκαν για μια ακόμα φορά να κρίνουν το πιο αδύναμο μέλος της ομάδας τους. Σύμφωνα με την σχεδόν ομόφωνη απόφαση των συμπαικτών του, στον τάκο του Survivor βγήκε πρώτη η Έλενα Αμανατίδου.

Στο νέο επεισόδιο στο επίκεντρο βρίσκεται για ακόμα μια φορά ο Σταμάτης Ταλαδιανός, ο οποίος σίγουρα δεν περνάει εύκολα στην Μπλε ομάδα, με την κόκκινη να τον υπερασπίζεται κατηγορώντας τους Μαχητές και τον Τζέιμς.

Ο νέος αγώνας ασυλίας αποδεικνύεται αρκετά δύσκολος και για τις δύο ομάδες.

Survivor spoiler ασυλία 26/2: Αυτή η ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία

Στον αγώνα για τη 2η ασυλία σύμφωνα με πληροφορίες, δίνουν πάλι τη νίκη στη μπλε ομάδα και το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας των κόκκινων δικαιώνει τα χθεσινά σχόλιά τους για τους κόκκινους. Θα στείλουν και τη Μαρία Αντωνά για αποχώρηση, καθορίζοντας πως αυτή την εβδομάδα θα επιστρέψει στην Ελλάδα γυναίκα. Όλα αυτά μέχρι να έχουμε νεότερo και οριστικό spoiler.