Survivor spoiler ασυλία 26/4: Αυτή η ομάδα κερδίζει - Ο πρώτος υποψήφιος

Survivor spoiler ασυλία 26/4: Αυτή η ομάδα κερδίζει – Ο πρώτος υποψήφιος

Survivor spoiler ασυλία 26/4: Ποια ομάδα θα καταφέρει να κάνει το 1-0 στις ασυλίες. Ποιος ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Οι κόκκινοι ήταν εκείνοι που κέρδισαν το βράδυ της Κυριακής το αγώνισμα επάθλου. Απόψε τι θα γίνει όμως;

Survivor spoiler ασυλία 26/4: Ο Τριαντάφυλλος τράβηξε τα «πιστόλια» και «εκτέλεσε» τους μπλε

Πανηγυρισμοί και μετά το συμβούλιο της Τετάρτης, για την φυγή του Αλέξη Παππά, στο επεισόδιο του SURVIVOR της Κυριακής, που προβάλλεται από τη τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Μετά τους «μπλε», και οι «κόκκινοι» άρχισαν τους χoρούς και τα τραγούδια, εκτός από τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος είναι φανερά στενοχωρημένος με τη φυγή του φίλου του. Ο Ντάφυ, είχε και έναν λόγο να χαρεί, καθώς άντεξε για 8η φορά στον… τάκο. Αυτοί όμως που χάρηκαν περισσότερο απ΄ όλους ήταν οι Τζέιμς Καφετζής και Νίκος Μπάρτζης.

Το σόου ατάκας και οι πανηγυρισμοί για την αποχώρηση του Αλέξη Παππά συνεχίστηκε και το πρωί, όπως συνεχίστηκαν και τα συνθήματα, τα χαμόγελα και για πολλούς επέστρεψε και η ηρεμία.

Ο Τριαντάφυλλος όμως, έχασε το στήριγμά του, το φίλο του Αλέξη Παππά. Ο τραγουδιστής με δάκρυα στα μάτια θυμήθηκε όλες τις στιγμές που έζησε μαζί με τον ηθοποιό από την πρώτη ημέρα που βρέθηκαν στον Άγιο Δομίνικο ως «Διάσημοι». Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης προσπάθησαν να παρηγορήσουν τον «Ντάφυ», ενώ συμφώνησαν με τον τραγουδιστή ότι δεν ήταν σωστό να πανηγυρίσουν οι υπόλοιποι με την αποχώρηση του Άλεξ.

Ωστόσο, το πάρτι για την αποχώρηση του Αλέξη και την παραμονή του Γιώργου Ασημακόπουλου συνεχίστηκε στους κόκκινους καθώς Ηλίας, Ελένη και Νικολέτα μαζί με τον Γιώργο Ασημακόπουλο, το «έκαψαν» στη παραλία με τα λικνίσματα τους.

Survivor spoiler ασυλία 26/4: Αυτή η ομάδα κερδίζει – Ο πρώτος υποψήφιος

Ο Τριαντάφυλλος πάντως βρήκε τρόπο να επαναφέρει τον Αλέξη Παππά στο νησί και μάλιστα να βάλει στοίχημα και με τον Τζέιμς. Το μαραμένο κλαδί φοίνικα που ο «Ντάφυ» βάφτισέ Αλέξη το σύστησε και στην υπόλοιπη ομάδα.

Καρολίνα  και Ελένη έκλεψαν τη παράσταση με το πρόγραμμα γυμναστικής ενώ ο Γιώργος Κόρομι με τον Κώστα Παπαδόπουλο βούτηξαν για να βγάλουν ψάρια, ώστε να συνεχίσουν το πάρτι με ένα όμορφο τσιμπούσι.

Πριν οι δυο ομάδες μπουν στο στίβο μάχης ο Τζέιμς Καφετζής παρομοίασε την σημερινή ημέρα σαν σχολική πενταήμερη -αφού αποχώρησε ο Παππάς- αν και όπως σημείωσε αγωνιστικά τους μπλε θα τους σύμφερε να φύγει ο Ασημακόπουλος.

Ο Τριαντάφυλλος γνώρισε το κλαδί φοίνικα και στον Γιώργο Λιανό, όμως ο «Αλέξης» λύγισε. Αντίθετα δεν λύγισε ο «Ντάφυ» που αποθέωσε ξανά τον κόσμο που τον κράτησε, ενώ όπως πληροφορήθηκε έσπασε το ρεκόρ Ντάνου, έπιασε Ελισάβετ και Ροδάνθη και πάει για το πρωτάθλημα των 9 υποψηφιοτήτων.

Στο στίβο μάχης, οι κόκκινοι προηγήθηκαν με 4-2 με τον Τριαντάφυλλο να κερδίζει τον Νίκο Μπάρτζη και να κάνει το 5-2 με τους γνωστούς «πυροβολισμούς» του. Οι μπλε έμειναν κοντά στο σκορ, όμως η Καρολίνα Καλύβα έριξε τη «χαριστική βολή» στην Ελένη Χαμπέρη γράφοντας το τελικό 10-7.

Survivor spoiler ασυλία 26/4: Αυτή η ομάδα κερδίζει – Ο πρώτος υποψήφιος

Οι κόκκινοι κέρδισαν το έπαθλο φαγητού από γνωστή πλατφόρμα παραγγελιών με κινέζικο και τον Τριαντάφυλλο να πανηγυρίζει για τους δυο πόντους που έφερε για την ομάδα του και να εξηγεί πως πήρε δύναμη για να το πετύχει. Οι μπλε σχολίασαν την ήττα τους και κυρίως το… πετσόκομμα που τους έκανε ο Τριαντάφυλλος με τις νίκες του απέναντι σε Κώστα και Νίκο.

Με πρόβλημα τραυματισμού επέστρεψε στην παραλία ο Νίκος Μπαρτζης. Ο Τριαντάφυλλος έβγαλε τον αγιασμό του, έβαλε στο γόνατο του αντιπάλου του και προσευχήθηκε να μην είναι σοβαρός.

Στο κουίζ επιβίωσης οι κόκκικοι έφαγαν και το γλυκάκι. Νίκησαν με το ίδιο σκορ (10-7) και έτσι τελείωσαν την ημέρα με γεμάτο το στομάχι και την ψυχολογία τα ύψη εν όψει Μεγάλης Εβδομάδας

Survivor spoiler ασυλία 26/4: Αυτή η ομάδα κερδίζει – Ο πρώτος υποψήφιος

Στο αποψινό επεισόδιο οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν για την πρώτη ασυλία.

Οι νικητές, σύμφωνα με spoiler του Κώστα Αναγνωστόπουλου θα είναι οι Μπλε.

Ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από την κόκκινη ομάδα; Ο Τριαντάφυλλος.

-Ad-