Survivor spoiler ασυλία 26/4: Ποια ομάδα κερδίζει – Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος

Survivor spoiler ασυλία 26/4: Ποια ομάδα κερδίζει – Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος

Survivor spoiler ασυλία 26/4: Αγώνισμα ασυλίας έχει το αποψινό Survivor, με την κόκκινη και την μπλε ομάδα να διεκδικούν τη νίκη για να αποφύγουν να μπουν σε διαδικασία ψηφοφορίας.

Επιβεβαιωμένο… διπλό spoiler!

Survivor spoiler ασυλία 26/4: Έρχεται μεγάλη ένταση

Για τις εξελίξεις που έρχονται στο Survivor μετά και την αποχώρηση του Αλέξη Παππά μίλησε το πρωί της Δευτέρας στη ραδιοφωνική εκπομπή με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στον Sfera 102,2 ο Γιώργος Λιανός. Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης αποκάλυψε πως οι στρατηγικές περνούν σε άλλο επίπεδο και αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Νίκου Μπάρτζη.

«Ηρεμία», σχολίασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για το χθεσινό επεισόδιο του Survivor με τον Γιώργο Λιανό να τον ρωτά: «Ηρέμησαν τα αυτιά σου;» και να τον προσγειώνει απότομα, λέγοντας πως οι εντάσεις επιστρέφουν στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Γελάω, γιατί μόλις γύρισα από το συμβούλιο του νησιού. Έχει ανάψει το παιχνίδι σε επίπεδο στρατηγικής. Έχουμε μπει σε άλλες καταστάσεις. Δεν ξέρω πότε γίνεται ατομικό, περιμένω κι εγώ ενημέρωση», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.

Τέλος, αναφερόμενος και στον τραυματισμό του Μπάρτζη είπε: «Σε μια εβδομάδα θα έχουμε εκτίμηση από τους γιατρούς. Νομίζαμε ότι του γύρισε ο αστράγαλος, αλλά χτύπησε το γόνατό του».

Survivor spoiler ασυλία 26/4: Ποια ομάδα κερδίζει – Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος

Η μπλε ομάδα είναι εκείνη που συνηθίζει να κερδίζει σε αυτά τα αγωνίσματα, καθώς την περασμένη εβδομάδα, οι «μπλε» επικράτησαν και στις δύο δοκιμασίες και τελικά από τον Άγιο Δομίνικο αποχώρησε ο Αλέξης Παππάς, με τους παίκτες να πανηγυρίζουν έξαλλα, εκτός από τον Τριαντάφυλλο.

Σύμφωνα με τον πρώην Survivor, Κώστα Αναγνωστόπουλο, ή αλλιώς «μισθοφόρο», στο σημερινό αγώνισμα νικητές θα είναι πάλι οι «μπλε», ενώ πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση θα είναι ξανά ο Τριαντάφυλλος, για 9η φορά, έχοντας ξεπεράσει κατά πολύ πλέον το ρεκόρ του Ντάνου, ο οποίος είχε βγει έξι φορές υποψήφιος προς αποχώρηση.