Survivor spoiler ασυλία 26/4: Ποια ομάδα κερδίζει απόψε;

Survivor spoiler ασυλία 26/4: Ποια ομάδα κερδίζει απόψε;

Survivor spoiler ασυλία 26/4: Ξεκινούν τα… σοβαρά από σήμερα στο ριάλιτι επιβίωσης. Μετά to αγώνισμα επάθλου, πάμε για ασυλία. Ποια ομάδα θα κάνει το 1-0;

Οι κόκκινοι ήταν εκείνοι που κέρδισαν το βράδυ της Κυριακής το αγώνισμα επάθλου. Απόψε τι θα γίνει όμως;

Survivor spoiler ασυλία 26/4: Παππάς έφυγε και ο Τριαντάφυλλος έγινε ράκος

Ο Αλέξης Παππάς αποτελεί παρελθόν για το Survivor και η πρώτη νύχτα μετά την αποχώρηση, αλλά και η επόμενη μέρα ήταν γεμάτες ανάμεικτα συναισθήματα από τους πρώην συμπαίκτες του. Ο Τριαντάφυλλος που θεωρούσε τον Αλέξη «αδελφό» του έγινε ράκος, αλλά οι άλλοι έστησαν χορό.

Ο Ντάφυ μιλώντας με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη είπε: «Δεν το πιστεύω ρε… Ρε δεν το πιστεύω ρε, το καταλαβαίνεις, δεν το πιστεύω ρε».

«Είμαι ράκος, αλήθεια» παραδέχθηκε στη συνέχεια, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες της «Κόκκινης ομάδας» τραγουδούσαν και τον παρέσυραν. Έτσι, παρά τη στεναχώρια του, ο τραγουδιστής ακολούθησε και έδωσε τον ρυθμό μουσικά, κάνοντας τις αφιερώσεις του: «Αλέξη, σ’ αγαπώ ρε! Σ’ αγαπώ».

Την καλή τους τύχη δεν πίστευαν και ο James Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης που ανέφεραν πως δεν περίμεναν ότι θα πανηγύριζαν τόσο με την αποχώρηση ενός παίκτη.

Ωστόσο, οι πανηγυρισμοί, οι χοροί και τα τραγούδια έμοιαζαν να μην έχουν τέλος και την επόμενη μέρα, με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να ηγείται του πάρτι: «Τα παιδιά σήμερα οργανώσαν παρτάρα για μένα επειδή έμεινα εδώ στην Καραϊβική. Σαμπάνια… Champaigne shower», δήλωσε ο παίκτης του Survivor για να λουστεί, κυριολεκτικά, με τη «σαμπάνια» στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Το κέφι άναψε με τους Κόκκινους να χορεύουν σε ξέφρενους ρυθμούς φωνάζοντας: «Παππάς Go Go».Με τη σειρά του και ο James έστειλε «Φιλάκια ρουφηχτά» στον Αλέξη Παππά, ενώ ο Τριαντάφυλλος συνέχισε να ζει στην παραλία με τη θύμιση του Αλέξη…

Survivor spoiler ασυλία 26/4: Ποια ομάδα κερδίζει απόψε;

Ας επιστρέψουμε, όμως, στα της ασυλίας, καθώς απόψε οι δύο ομάδες θα παλέψουν για την πρώτη νίκη.

Οι κόκκινοι επανήλθαν στις νίκες και με ψυχολογία θα επιχειρήσουν να πάρουν κεφάλι και στις ασυλίες.

Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι οι μπλε, είναι πάντα μπλε και απόψε θα το αποδείξουν.

Ωστόσο τις επόμενες ώρες θα ακολουθήσει το οριστικό spoiler.