Survivor spoiler ασυλία 27/4: Ποια ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία

Survivor spoiler ασυλία 27/4: Ποια ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία

Survivor spoiler ασυλία 27/4: Η κόκκινη ομάδα, έκανε το 1-0 στις ασυλίες, ανατρέποντας όλα τα προγνωστικά αλλά και τα spoiler.

Απόψε έχουμε το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας. Θα γίνει το 2-0 ή θα ισοφαρίσουν οι μπλε;

Survivor: Βαρύς τραυματισμός για την Μαριαλένα – Στο πλευρό της ο Σάκης!

“Πάγωσαν” οι παίκτες βλέποντας τον βαρύ τραυματισμό της Μαριαλένας Ρουμελιώτη κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος για την ομαδική ασυλία.

Με απρόοπτα ξεκίνησε το σημερινό αγώνισμα των παικτών για το έπαθλο της ομαδικής ασυλίας.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Survivor: Σάκης-Μαριαλένα: Η αποκάλυψη για τον γάμο και το περιστατικό με την Κεφαλά στο σπίτι τους

Ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε τους παίκτες στο στίβο μάχης και τους έδωσε τις κατάλληλες οδηγίες, όπως κάνει σε κάθε αγώνισμα.

Μετά το 1-1 έφτασε η σειρά της Μαριαλένας Ρουμελίώτη και της Καρολίνας Καλύβα. Η Μαριαλένα στο πάθος της να κερδίσει και να χαρίσει τον δεύτερο πόντο στην ομάδα της, παραπάτησε λόγω κεκτημένης ταχύτητας με αποτέλεσμα να πέσει στο πάτωμα και να μην μπορεί να σηκωθεί από τους πόνους.

Οι παίκτες δεν πίστευαν στα μάτια τους, παρακολουθώντας τον τραυματισμό της παίκτριας. Αμέσως έτρεξε στο σημείο να την βοηθήσουν οι γιατροί της παραγωγής αλλά και ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος με την βοήθεια των νοσοκόμων κατάφεραν να σηκώσουν από το έδαφος την Μαριαλένα.

Λίγα λεπτά μετά και αφού η παίκτρια συνήλθε και ένιωσε λίγο καλύτερα, συνεχίστηκε ο αγώνας μεταξύ εκείνης και της Καρολίνας Καλύβα.

Survivor: Άγριο κράξιμο Ασημακόπουλου για James – Απίστευτες ατάκες!

Οι εντάσεις δεν έχουν σταματημό στο απόλυτο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Για ακόμη μια φορά James και Νίκος στο… στόχαστρο του Γιώργου Ασημακόπουλου.

Μπαρούτι… μύριζε η ατμόσφαιρα για ακόμη μια φορά στην καλύβα του νησιού. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος, “έβγαλε το φτυάρι” και ξεκίνησε το κράξιμο για τον James και τον Νίκο.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Survivor: Σάκης-Μαριαλένα: Η αποκάλυψη για τον γάμο και το περιστατικό με την Κεφαλά στο σπίτι τους

Ο παίκτης σχολίασε στην κάμερα του Survivor την κολλητή φιλία που έχουν συνάψει οι δυο παίκτες.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είπε χαρακτηριστικά: «Ο Νίκος, αν δεν είναι με τον Τζέιμς, είναι άλλος άνθρωπος. Είναι σαν τον μανιπιουλάρει στο φουλ και να τον καθοδηγεί. Αν είχε απελευθερωθεί ο Νίκος από τον Τζέιμς, ή αν ο Τζέιμς δεν είχε έρθει στο Survivor, θα είχε αλλάξει όλη η πορεία του παιχνιδιού. Θα ήταν ενωμένος στην ομάδα γιατί είναι και δουλευταράς».

Και συνέχισε, λέγοντας: «Πιστεύω ότι ο Τζέιμς είναι ο άνθρωπος που κινεί τα νήματα του Νίκου. Έχει εγκλωβιστεί με έναν Τζέιμς που δεν τον αφήνει να μιλήσει με τους υπολοίπους. Τον έχει λες και είναι γκόμενα του και τον έχει εκεί πέρα εγκλωβισμένο. Δεν του αφήνει τα περιθώρια. Το λένε και οι ίδιοι, πως είναι σαν να έχουν σχέση».

Survivor spoiler ασυλία 27/4: Ποια ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία

Πάμε όμως στα σημερινά. Διότι έχουμε αγώνισμα για τη δεύτερη ασυλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάμε για 1-1, καθώς οι μπλε κερδίζουν απόψε.

-Ad-