Survivor spoiler ασυλια 28/12: Ανατροπή με το νικητή σημερα

Survivor spoiler ασυλια 28/12: Τρίτο αγώνισμα για την ασυλία απόψε.

Οι Μαχητές έχουν πάρει τις δύο πρώτες νίκες.

Τι θα γίνει απόψε;

Ποια η μεγάλη ανατροπή;

Survivor: Ράκος ο Βαλάντης που βγήκε στον τάκο

Ο τραγουδιστής με δάκρυα στα μάτια ανέφερε ότι δεν καταλαβαίνει γιατί συγκέντρωσε αμέσως τόσες αρνητικές ψήφους ενώ από την άλλη δικαιολόγησε την ψήφο του στον Γιάννη Χατζηγεωργίου: «Εγώ τον Γιάννη τον ψήφισα γιατί από την πρώτη ημέρα μιλούσε πάρα πολύ. Έδινε πάρα πολλές εντολές χωρίς να κάνει εκείνος τίποτα. Ήταν για εμένα ο πιο αδύναμος κρίκος.

Δε νομίζω πως αισθάνομαι ο αδύναμος κρίκος. Χθες τουλάχιστον για πρώτη φορά που πάλεψα κι έκανα κάτι τέτοιο, πήρα και τον πόντο. Έδειξα ότι είμαι καλός στον στόχο, όχι τόσο αλλά τα πήγα καλά»

Από την άλλη κι ο Γιάννης Χατζηγεωργίου παρέθεσε τους δικούς του λόγους που ψήφισε τον Βαλάντη.

Survivor: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Δεν ξεκίνησαν με το δεξί τα πράγματα για τους Διάσημους στο Survivor καθώς χθες μπορεί να κέρδισαν το πρώτο αγώνισμα για προμήθειες αλλά έχασαν στα κρίσιμα αγωνίσματα για την ασυλία.

Συγκεκριμένα οι Διάσημοι δεν κατάφεραν να κερδίσουν κανένα αγώνισμα ασυλίας κι απόψε έπρεπε να ορίσουν τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση από την ομάδα τους. Στην χθεσινή ψηφοφορία τις περισσότερες αρνητικές ψήφους συγκέντρωσε ο Βαλάντης, ο οποίος από ότι φάνηκε δεν έπεισε τους συμπαίκτες του για τις επιδόσεις του στα αγωνίσματα. Στην συνέχεια ο τραγουδιστής έβαλε τα κλάματα καθώς ένιωσε πως έδωσε πράγματα για την ομάδα του ενώ εντύπωση προκάλεσαν κι οι δύο αρνητικές ψήφοι στον Γιωρίκα Πιλίδη, ο οποίος ήταν αρκετά δυνατός στον στίβο μάχης.

Απόψε ακολούθησε το δεύτερο αγώνισμα για την ασυλία κι ήττα βρήκε ξανά τους Διάσημους. Στο Συμβούλιο του Νησιού κατέθεσαν όλοι τις απόψεις τους κι ακολούθησε η ψηφοφορία. Εκεί ο Γιάννης Χατζηγεωργίου κι η Ελισάβετ Σπανού έδωσαν μάχη στήθος με στήθος αλλά τελικά τις περισσότερες αρνητικές ψήφους συγκέντρωσε η Ελισάβετ, που είναι η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση από την ομάδα.

Η ίδια δήλωσε ότι το περίμενε γιατί δεν έχει δώσει κάποια νίκη στην ομάδα της κι απάντησε εκ νέου για τον λόγο που ψήφισε χθες τον Γιωρίκα.

Survivor spoiler ασυλια 28/12: Ανατροπή με το νικητή σημερα

Το Survivor είναι… Survivor και με το καλημέρα της κόντρας του με Σασμό και Γη της Ελιάς κατόρθωσε να κάνει ουσιαστικά πρωταθλητισμό, κλείνοντας την κούρσα της τηλεθέασης στο 22%, μόλις 1.4% πίσω από τον Σασμό, ενώ άφησε πίσω του τη Γη της Ελιάς που έκλεισε στο 20.6%, πάντα μιλάμε για το γενικό σύνολο.

Κοινώς, το τηλεοπτικό κοινό έχει ήδη «καθηλωθεί» στους δέκτες του και -πιστέψτε μας- ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα από όλα όσα θα αρχίσουν να συμβαίνουν στον Αγιο Δομίνικο, καθώς ο Ατζούν Ιλιτζαλί είναι αποφασισμένος να κόβει καθημερινά πρώτος το νήμα, αφήνοντας πίσω και τον Σασμό.

Δύο επεισόδιο, δύο μάχες ασυλίας, δύο νίκες για τους Μαχητές που ναι, είναι εξαιρετικά δυνατοί και βρίσκουν τρόπους να εκμεταλλεύονται τις χτυπητές αδυναμίες που έχει το ρόστερ των Διασήμων.

Survivor spoiler ασυλια 28/12: Ανατροπή με το νικητή σημερα

Βαλάντης και Ελισάβετ Σπανού, όπως σας αποκάλυψε χθες από νωρίς το Dokari, οι δύο πρώτοι υποψήφιοι και σήμερα το μενού έχει τρίτη ασυλία για να την ανάδειξη του τρίτου υποψηφίου για αποχώρηση και ψηφοφορία, με το τηλεοπτικό κοινό να παίρνει τη σκυτάλη και να επιλέγει τον παίκτη ή την παίκτρια που θα αποχωρήσει. Φαβορί αποχώρησης, η Ελισάβετ Σπανού.

Ο Ατζούν επιλέγει με το καλημέρα να υπάρξει αποχώρηση και αυτό δεν θα αλλάξει, αφού υπάρχει… κάβα παικτών και για τους Διάσημους και για τους Μαχητές, που θα μπουν πολύ σύντομα στο παιχνίδι και θα καλύπτουν τα πρώτα κενά.

Πάμε, όμως, τώρα στα φρέσκα κουλούρια. Αυτό που περιμένετε, το έχουμε ως απάντηση.

Survivor Spoiler – Νικητής τρίτης ασυλίας

Ποια ομάδα θα κατακτήσει την τρίτη ασυλία;

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μας που οι Μαχητές μετά από δύο σερί νίκες θα γνωρίσουν απόψε την ήττα.

Ναι, οι Διάσημοι θα πάρουν τη… μίνι ρεβάνς, αφού μετρούν ήδη δύο υποψηφίους και θα στείλουν τους Μαχητές στο Συμβούλιο του Νησιού και στην άχαρη διαδικασία της επιλογής υποψηφίου προς αποχώρηση.

Θα έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον να δούμε και την ομάδα των Μαχητών πώς θα διαχειριστούν οι παίκτες της, την πρώτη αποτυχία τους σε αγώνισμα ασυλίας.

Θα επανέλθουμε φυσικά, μόλις έχουμε και το επιβεβαιωμένο αποτέλεσμα.

Μείνετε εδώ, στο Dokari.gr για να μαθαίνετε μέσα από συνεχείς αναρτήσεις, όλες τις τελευταίες εξελίξεις για το Survivor, το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ που ήρθε για να… τρελάνει κόσμο!!!

-Ad-