Survivor spoiler ασυλια 3/1: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα

Survivor spoiler ασυλια 3/1: Μάχη για την πρώτη ασυλία θα έχουμε σήμερα στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ; Ποια ομάδα κερδίζει;

Survivor spoiler – Φήμες για πρόταση “βόμβα” του Ατζούν σε Παναγιώταρου και Λιόλιου!

Το Survivor ξεκίνησε δυναμικά την προηγούμενη εβδομάδα και ήδη οι τηλεθεατές έχουν πάρει μια πρώτη γεύση από την δυναμικότητα των δυο ομάδων και τις διαφορετικές προσωπικότητες που τις συναποτελούν. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Ατζούν Ιτζαλί θα κάνει τα πάντα για να διατηρήσει υψηλά την τηλεθέαση και δεν θα διαστάσει να κάνει και τις απαραίτητες προσθήκες εάν χρειαστεί.

Την πρώτη εβδομάδα στο απόλυτο ριάλιτι επιβίωσης είχαμε και την πρώτη αποχώρηση για φέτος. Υπενθυμίζουμε πως υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Βαλάντης και η Ελισάβετ Σπανού από την ομάδα των “Διασήμων”, καθώς και ο Σπύρος Μαρτίκας για τους “Μαχητές”. Τελικά, την προηγούμενη Τετάρτη ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως από το παιχνίδι αποχωρεί η Ελισάβετ Σπανού. Ήταν μια αποχώρηση έκπληξη για όλους και ιδιαίτερα για την ίδια την τραγουδίστρια, η οποία ήταν εμφανώς σοκαρισμένη με την αποχώρησή της.

Μεταξύ άλλων, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς είχαμε και τον μεγάλο τελικό Just the 2 of Us. Ο Νίκος Κοκλώνης ένα λαμπερό και εντυπωσιακό show, με πολύ τραγούδι, κέφι και γέλιο. Η Δέσποινα Βανδή βρισκόταν μέσω… βιντεοκλήσης στο show, αφού –όπως αποκλειστικά σας είχε αποκαλύψει το DEBATER– πριν λίγες ημέρες είχε διαγνωστεί με κορονοϊό και βρισκόταν σε καραντίνα στο σπίτι της. Την θέση της πήρε ο Νίκος Αλιάγας, ο οποίος πήρε το ρόλο του guest κριτή και μάλιστα ανέβηκε και στη σκηνή για να τραγουδήσει τόσο στα ελληνικά όσο και στα γαλλικά με τον Χρήστο Μάστορα.

Τα ξημερώματα της Κυριακής 2 Ιανουαρίου ο Νίκος Αλιάγας σε ρόλο… παρουσιαστή μας ανακοίνωσε τις μεγάλες νικήτριες του φετινού J2US που δεν ήταν άλλες από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και την Κατερίνα Λιόλιου. Τα δυο κορίτσια κέρδισαν τις εντυπώσεις από τα πρώτα κιόλας επεισόδια και το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο.

Αυτό που δεν αναμέναμε με τίποτα και σίγουρα εκπλαγήκαμε όταν το διαβάσαμε στο koolnews.gr, είναι ότι ο Ατζούν Ιτζαλί θέλει διακαώς να φέρει τα δυο λαμπερά κορίτσια στον Άγιο Δομίνικο.

Συγκεκριμένα, το koolnews.gr αναφέρει πως αν και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είχε δεχτεί πρόταση στο παρελθόν να συμμετέχει στο Survivor και την είχε απορρίψει, της έγινε νέα πρόταση και μάλιστα συμπεριλαμβάνεται και το ταίρι της, Κατερίνα Λιόλιου! Γίνεται λόγος για “μυθική” πρόταση που τα δυο κορίτσια δύσκολα θα απορρίψουν…

Αναμένουμε να μάθουμε εάν τα παραπάνω ισχύουν.

Survivor spoiler ασυλια 3/1: Αυτός είναι το φαβορί για νικητής στο νέο Survivor!

ο Survivor είναι ξανά εδώ! Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ επέστρεψε δυναμικά και ήδη (με βάση τα νούμερα της τηλεθέασης), έχει… μπει στα σπίτια πολλών Ελλήνων!

Η Kingbet δεν έχασε χρόνο, μίλησε με τους Ελληνες traders και εκείνοι μας έδωσαν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τις δικές τους εκτιμήσεις για τον μεγάλο νικητή!

Survivor 2022 αποδόσεις: Ο Πηλίδης και οι άλλοι

Οι στοιχηματικές εταιρίες «μίλησαν» και μας είπαν ότι στην πρώτη πεντάδα των φαβορί αυτή τη στιγμή, βρίσκονται τρεις «Μαχητές» και δύο «Διάσημοι».

Μπορεί αυτή την περίοδο να βλέπουμε τα πρώτα επεισόδια και κανείς να μην έχει ξεκάθαρη εικόνα για όλους τους παίκτες, αλλά κάποιοι από αυτούς ξεχωρίζουν σαν τη μύγα μέσα στο γάλα.

Ενας από αυτούς είναι ο Γιωρίκας Πηλίδης! Το «χρυσό» παιδί της ελληνικής πάλης, από το πρώτο επεισόδιο εντυπωσίασε με τις ικανότητές του και φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί για το έπαθλο των 100.000€. Το ίδιο πιστεύουν και οι στοιχηματικές εταιρίες. Στις εκτιμήσεις των traders, η απόδοσή του παίζει στο 3.00 για κατάκτηση.

Μιλά όταν πρέπει, δεν δημιουργεί ίντριγκες και «καταπίνει» τους στίβους μάχης. Ο,τι χρειάζεται για να ξεχωρίσει στα μάτια πολλών, τουλάχιστον σε αυτά τα πρώτα επεισόδια που έχουμε δει στους δέκτες μας.

Δεύτερο φαβορί με απόδοση 6.00, είναι ένας «μαχητής» και συγκεκριμένα ο Γιώργος Κατσαούνης! Ο αγρότης από τα Φάρσαλα έχει ξεκινήσει εξίσου δυναμικά στο φετινό ριάλιτι και δίκαια βάσει αποδόσεων, βρίσκεται στους διεκδικητές του τροπαίου.

Στην 3η θέση βρίσκεται η παγκόσμια πρωταθλήτρια Kick Boxing, Αθηνά Ευμορφιάδη. Η δυναμική αθλήτρια έχει δείξει από την αρχή τις… προθέσεις της και η απόδοσή της θα έπαιζε στο 9.00.

Στην ίδια απόδοση η ποδοσφαιρίστρια της Α’ Εθνικής Ασημίνα Χατζηανδρέου, ενώ την πεντάδα κλείνει ο δάσκαλος γιόγκα Σάββας Κάλφας, τον οποίο βρίσκουμε στο 9.50!

Survivor spoiler ασυλια 3/1: Πού βλέπουμε το Survivor

Το πρόγραμμα προβάλλεται από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ τέσσερις φορές την εβδομάδα. Τρία κανονικά επεισόδια προβάλλονται Δευτέρα με Τετάρτη (αποχώρηση), ενώ το σπέσιαλ επεισόδιο παίζει κάθε Κυριακή.

Survivor νικητές

Η φετινή είναι η ένατη σεζόν του ελληνικού Survivor και πέμπτη με τη δομή που έχει τώρα. Οι νικητές ήταν οι εξής:

Survivor 2003: Ευαγγελία Δερμεντζόγλου
Survivor 2004: Κωνσταντίνος Χριστοδουλάκης
Survivor 2006*: Ντέρια Ντουρμουσλάρ
Survivor 2010: Βαγγέλης Γερασίμου
Survivor 2017: Γιώργος Αγγελόπουλος
Survivor 2018: Ηλίας Γκότσης
Survivor 2019*: Κατερίνα Δαλάκα – Γιουσούφ Καρακάγια
Survivor 2021: Σάκης Κατσούλης

* Survivor Ελλάδα-Τουρκία

Survivor spoiler ασυλια 3/1: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα;

Πάμε, όμως, και στα… φρέσκα κουλούρια, καθώς απόψε έχουμε ασυλία.

Για την ακρίβεια το αγώνισμα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, όπου διάσημοι και μαχητές θα τα δώσουν όλα.

Υπενθυμίζεται ότι οι Διάσημοι έχουν χάσει ήδη έναν παίκτη αφού αποχώρησε η Ελισάβετ Σπανού.

Οι Μαχητές λένε οι πρώτες πληροφορίες ότι θα νικήσουν απόψε.

Σε λίγες ώρες θα έχουμε οριστική διαρροή…

-Ad-