Survivor spoiler ασυλία 3/5: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία

Survivor spoiler ασυλία 3/5: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία

Survivor spoiler ασυλία 3/5: Έφτασε λοιπόν η στιγμή που το ριάλιτι επιβίωσης θα… εμφανιστεί ξανά στις οθόνες μας! Με αγώνισμα ασυλίας…

Μαριάνθη Κάσδαγλη «καρφώνει» τον Γιώργο Κόρομι

Περί Survivor η εξομολόγηση της Μαριάνθης Κάσδαγλη στο περιοδικό «7 Μέρες Tv» και τη δημοσιογράφο Νιόβη Καραπιπέρη.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μίλησε για την εμπειρία της αλλά και για τους συμπαίκτες της που «κινούσαν τα νήματα». Ένας από αυτούς, ο Γιώργος Κόρομι, τον οποίο σκιαγράφησε ως εγωκεντρικό και άκρως ανταγωνιστικό.

Γιατί έχει δημιουργηθεί τόσο αρνητικό κλίμα απέναντι στον Τριαντάφυλλο;

Πραγματικά, δεν ξέρω. Δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος. Ο Τριαντάφυλλος δεν είναι κακός άνθρωπος. Μπορεί καμια φορά να γίνεται κουραστικός, να θέλει να κάνει το show του, αλλά είναι αληθινός. Δεν υποκρίνεται, όπως κάνουν άλλοι. Ίσως να μην τους αρέσει και το γεγονός ότι είναι αγαπητός στον κόσμο.

Υπήρχαν παίκτες που κινούσαν τα νήματα στους Κόκκινους;

Βεβαίως. Ο Κοψιδάς, ο Κόρο κι η Καρολίνα και μέσα σε όλο αυτό έβαλαν και τον Ήλια. Ο Κόρο ήταν εξαρχής έτσι μαζί μου επειδή είχα πάρει το ψαροντούφεκο. Πήγα να ψαρέψω κι έπιασα έναν αστακό τον οποίο μάλιστα μοιράστηκα με όλα τα παιδιά. Όμως σε εκείνον δεν άρεσε αυτό, ήθελε να είναι ο μοναδικός. Το καταλαβαίνω, αλλά δεν μπορείς να συμπεριφέρεσαι έτσι. Δεν του έκανα κάτι, αντίθετα ήθελα να συνεισφέρω στην ομάδα.

Survivor νικητής: Ποιον δίνουν φαβορί οι στοιχηματικές εταιρίες

Λίγος καιρός μένει μέχρι να δούμε την τελευταία δεκάδα του φετινού Survivor, όπου και οι παίκτες θα αγωνίζονται ατομικά.

Εμείς πριν μερικές μέρες σας είχαμε γράψει για την τετράδα που μοιάζει ικανή να φτάσει μέχρι το τέλος, όμως όσο περνούν οι μέρες και έχουμε και αποχωρήσεις, οι αποδόσεις στις στοιχηματικές εταιρίες αλλάζουν.

Σύμφωνα λοιπόν με τις αποδόσεις, μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του Survivor 2021 είναι ο Ηλίας Μπόγδανος. Ο τραγουδιστής είναι από τους πιο δυνατούς παίκτες στο ριάλιτι επιβίωσης ενώ έχει και μεγάλο fan club εκτός παιχνιδιού και έτσι η απόδοση για να κερδίσει τα 100.000 ευρώ είναι στο 5.50.

Από εκεί και πέρα, σταθερά στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Τζέιμς Καφετζής με 6.50 ενώ στην τρίτη θέση έχουμε τη μεγάλη έκπληξη! Ενώ μέχρι πριν λίγο διάστημα βρισκόταν στην πρoτελευταία θέση, ο Τριαντάφυλλος ανέβηκε βρίσκεται πλέον πίσω από τον «πρίγκιπα» με απόδοση 7.00.

Ο «Ντάφυ» μπορεί αυτή τη στιγμή να είναι ξεκάθαρα ο πιο αδύναμος παίκτης αγωνιστικά, όμως 9 φορές που έχει βγει υποψήφιος έχει καταφέρει να «εξολοθρεύσει» τους αντιπάλους τους και έτσι οι traders έχουν ρίξει την απόδοσή του, καθώς πλέον «φοβούνται» την δημοφιλία και τη δύναμη που δείχνει να έχει. Αυτό και αν ήταν έκπληξη…

Survivor spoiler ασυλία 3/5: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία

Ας επιστρέψουμε στα φρέσκια… κουλούρια!

Αναφορικά με το αγώνισμα οι δύο ομάδες θα διαγωνιστούν για δύο πολύ σημαντικά έπαθλα στο αγώνισμα της Δευτέρας, αφού θα πάρουν την ασυλία αλλά και ένα Πασχαλινό τραπέζι.

Ο καιρός φαίνεται ότι ευνοεί τους Κόκκινους, που σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις μας, θα είναι αυτοί που θα πανηγυρίσουν στο τέλος.

-Ad-