Survivor spoiler ασυλία 3/5: Ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία

Survivor spoiler ασυλία 3/5: Ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία

Survivor spoiler ασυλία 3/5: Το ριάλιτι επιβίωσης επιστρέφει δυναμικά αύριο, Δευτέρα, καθώς σήμερα δεν έχουμε επεισόδιο, καθώς είναι Κυριακή του Πάσχα.

Επιστρέφει λοιπόν με αγώνισμα ασυλίας… Ποια ομάδα θα τα καταφέρει;

Στο νέο επεισόδιο θα δούμε τον Τζέιμς Καφετζή να βρίσκεται ξανά στο στόχαστρο, με τον ίδιο να υποστηρίζει ότι δέχεται επίθεση από τους υπόλοιπους παίκτες, όπως και ο φίλος του ο Νίκος Μπάρτζης. Όπως λέει, θα συνέφερε αρκετούς από το παιχνίδι να φύγουν οι ίδιοι, ενώ η Μαριαλένα ισχυρίζεται ότι ο Τζέιμς χρησιμοποιεί τον Νίκο για να πετύχει τους στόχους του και δεν είναι πραγματικοί φίλοι.

Στο αγωνιστικό κομμάτι θα πέσουν κορμιά και… στοιχήματα!

Λίγο πριν από το αγώνισμα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, ο Ηλίας Μπόγδανος και ο Γιώργος Ασημακόπουλος θα βάλουν ένα πρωτότυπο στοίχημα με τον Τζέιμς Καφετζή. Οι δύο Κόκκινοι θα ανακοινώσουν πως αν κερδίσει η ομάδα τους την ασυλία, θα βγάλουν τα ρούχα τους και θα βουτήξουν γυμνοί, ενώ ο παίκτης των Μπλε θα φορέσει το μαγιό που του άφησε η πρώην συμπαίκτριά του, Άννα Μαρία Βέλλη.

Survivor: «Τα βράδια στον Άγιο Δομίνικο δεν μπορούσα να κοιμηθώ»

Για την εμπειρία του στο Survivor αλλά και για τα δύσκολα βράδια στην καλύβα, μίλησε ο Γιώργος Κοψιδάς, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στο 7 Μέρες Tv.

Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που κάνατε βγαίνοντας από το Survivor;

Έτρωγα σαν να μην υπήρχε αύριο. Ήταν σοκαριστικό αυτό που συνέβαινε. Ενώ το στομάχι, μετά από τόσους μήνες με τόσο λίγη τροφή είχε συρρικνωθεί. Έτρωγα τόσο πολύ που νόμιζα ότι θα έσκαγα, ενώ το μυαλό μου έλεγε…”φάε κι άλλο”.

Ήταν πιο δύσκολο για εσάς, λόγω της διατροφής που κάνατε;

Η μόνη διαφορά ήταν ότι δεν έτρωγα το ψάρι. Κατά τα άλλα, στα έπαθλα φαγητού υπήρχε πάντα vegan επιλογή. Το δύσκολο ήταν πως ήμουν ο πιο σωματώδης παίκτης που έπρεπε να τρώω την ίδια ποσότητα από τις προμήθειες με όλους τους υπόλοιπους. Κάποια κορίτσια για παράδειγμα ήταν 50 κιλά κι εγώ ήμουν 2 μέτρα και 103 κιλά, όταν μπήκα στο Survivor. Παρ΄όλα αυτά τρώγαμε την ίδια ποσότητα φαγητού. Όμως, έτσι ήταν το παιχνίδι, ήξερα πού πήγαινα…

Όλα αυτά τα θυμάστε με νοσταλγία πλέον ή και με κάποια πίκρα;

Όχι, δεν έχω καμιά πίκρα. Έφυγα πολύ χορτάτος από το παιχνίδι. Μέσα σε αυτούς τους τρεις μήνες τα έζησα όλα. Βράδια που δεν μπορούσα να κοιμηθώ, είτε από την πολλή πείνα, είτε από το πολύ φαγητό- τα τελευταία μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού-βράδια στη φωτιά που έμενα ξάγρυπνος, επειδή χάσαμε ένα παιχνίδι στον τελευταίο πόντο, στην τελευταία βολή και άλλα που δεν με έπαιρνε ο ύπνος από την πολλή χαρά για το παιχνίδι που κερδίσαμε. Πήρα πολλή αναγνώριση, υπήρξα ο καλύτερος παίκτης των Διασήμων, δημιούργησα την κόκκινη ομάδα, είχα τις περισσότερες νίκες στην κόκκινη ομάδα μέχρι που έφυγα. Γέλασα, έκλαψα,πόνεσα, συγκινήθηκα, έμαθα πολλά… Μόνο ωραίες αναμνήσεις έχω. Και ως άνθρωπος πάντα κρατάω τα θετικά και όχι εκείνα που με στεναχωρούν και μου ρίχνουν την ενέργεια.

Survivor spoiler ασυλία 3/5: Ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία

Αναφορικά με το αγώνισμα οι δύο ομάδες θα διαγωνιστούν για δύο πολύ σημαντικά έπαθλα στο αγώνισμα της Δευτέρας, αφού θα πάρουν την ασυλία αλλά και ένα Πασχαλινό τραπέζι.

Ο καιρός φαίνεται ότι ευνοεί τους Κόκκινους, που σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις μας, θα είναι αυτοί που θα πανηγυρίσουν στο τέλος.