Survivor spoiler ασυλια 4/1: Εκπληξη! Ποια ομαδα κερδιζει σημερα

Survivor spoiler ασυλια 4/1: Πανέτοιμοι για τη δεύτερη ασυλία απόψε στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ποια ομάδα θα νικήσει σήμερα; Κόκκινοι ή μπλε;

Survivor: Επεισοδιακό συμβούλιο – Ξανά υποψήφιος ο Βαλάντης

Όπως ήταν αναμενόμενο επίκεντρο στο Συμβούλιο του Νησιού ήταν ξανά η Μυριέλλα και ο Γιώργος. Με 8 ψήφους εκ νέου προς αποχώρηση ο Βαλάντης.

Δεν έκλεισε ήρεμα η μέρα στον Άγιο Δομίνικο. Στο Συμβούλιο του Νησιού μερίδα των Διασήμων και συγκεκριμένα η Αθηνά, με τον Γιωρίκα, την Ευρυδίκη και τον Βαλάντη έστρεψαν τα βέλη τους προς τον Γιώργο Κατσαούνη και τη Μυριέλλα Κουρεντή για το γεγονός ότι η μεταξύ τους συμπάθεια και όλη η στάση τους στον στίβο μάχης αποσυντόνισε την ομάδα και δε δημιουργεί συνεκτικό κλίμα στις τάξεις των Κόκκινων.

Από την πλευρά της η Μυριέλλα επανέλαβε ότι δεν υπάρχει κάτι το μεμπτό στη συμπάθεια που έχει με τον Γιώργο και πως, για την ίδια, το ότι εκείνος ήρθε κοντά της λειτούργησε ευεργετικά και, όχι μόνο δεν την αποσυντόνισε αλλά τη βοήθησε στα αγωνίσματα.

Κάπου εκεί ο Βαλάντης ακόμα μια φορά τα έβαλε με τον παίκτη των Μαχητών και προσπάθησε σε πολύ έντονο ύφος να αποσπάσει απάντηση στο αν του αρέσει η παίκτρια των Διασήμων, με τον Γιώργο να αποφεύγει να απαντήσει στον 46χρονο τραγουδιστή.

Αφού ολοκληρώθηκε ο κύκλος της συζήτησης στο συμβούλιο, οι Κόκκινοι κλήθηκαν να ψηφίσουν τον παίκτη που θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση γι’ αυτή την εβδομάδα, χωρίς βέβαια σε αυτούς να μπορεί να συμπεριληφθεί ο Γιάννης Χατζηγεωργίου που κέρδισε την ατομική ασυλία.

Μετά το τέλος της διαδικασίας, ο Βαλάντης αναδείχθηκε υποψήφιος προς αποχώρηση συγκεντρώνοντας οκτώ χαρτάκια με το όνομά του, ενώ δύο ψήφους είχε η Μυριέλλα Κουρεντή και μια ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Μετά την ανάδειξή του ως υποψήφιος, ο Βαλάντης είπε ανάμεσα σε άλλα: «Βεβαίως περίμενα το αποτέλεσμα. Ήταν σα να ζω το Μυστικό Δείπνο, αλλά αντί με 12 Αποστόλους, με 11. Τον άνθρωπο που λέει την αλήθεια και είναι δίκαιος, αυτόν χτυπάνε και αυτόν δικάζουν. Ήμουν σίγουρος 100%».

Survivor: Χαμός στους Διάσημους μετά την ήττα με 10-3 από τους Μαχητές

Με το μεγαλύτερο ως τώρα σκορ στο παιχνίδι ηττήθηκαν οι Διάσημοι και ο Βαλάντης μαζί με την Αθηνά έριξαν το… ανάθεμα στη Μυριέλλα και τον Γιώργο.

Πείνα, κούραση αλλά και ήττα σε αγώνισμα και μάλιστα με ευρύ σκορ, είναι δεδομένο ότι θα ανάψει τα αίματα στην ομάδα που δεν κέρδισε. Έτσι έγινε και στους Διάσημους, με τον Βαλάντη να σπεύδει να χρεώσει την ήττα με 10-3 από τους Μαχητές σε έλλειψη συγκέντρωσης της ομάδας του, εξαιτίας της βοήθειας που παρείχε ο Γιώργος Κατσαούνης (Μαχητές) στη Μυριέλλα Κουρεντή (Διάσημοι).

«Υπάρχει ένα θέμα που νομίζω ότι ενοχλεί τις κοπέλες μας με έναν παίκτη από την απέναντι ομάδα που συμπαθεί μια παίκτρια μας. Να λέμε τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη! Όταν παίζουμε αγώνα δεν ασχολούμαστε με τα προσωπικά μας, ούτε νομίζω πως θα πρέπει να έχουμε πολλά πολλά με τους συμπαίκτες μας. Κοιτάμε την επιβίωση τη δική μας, αυτό είναι το παιχνίδι. Η Μυριέλλα δεν ήταν καλά αλλά δεν μπορεί να έρχεται ένας παίκτης από την απέναντι ομάδα και να την παίρνει αγκαλιά. Δεν μου αρέσει εμένα αυτό», είπε ο Βαλάντης και σήκωσε θύελλα αντιδράσεων, τόσο από την 34χρονη ηθοποιό, όσο και από τον Γιώργο Κατσαούνη.

«Αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή είναι άδικο, με εκθέτεις χωρίς λόγο γιατί δεν έχω κάνει τίποτα» τόνισε, μεταξύ άλλων, η Μυριέλλα Κουρεντή με τη σειρά της.
Όταν πήρε τον λόγο ο Γιώργος Κατσαούνης, απηύθυνε σε πολύ έντονο ύφος τον λόγο στον Βαλάντη ρωτώντας τον «μήπως τη γουστάρεις, μπάρμπα; Ποιο είναι το πρόβλημά σου;».

Survivor spoiler ασυλια 4/1: Εκπληξη! Ποια ομαδα κερδιζει σημερα

Ο στίβος θα είναι πολύ σκληρός. Θέλει κλασικά ταχύτητα, αντοχή, δύναμη και καλό στόχο! Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr αυτοί που θα κερδίσουν για ακόμα μια φορά είναι οι Μαχητές. Τους έχουν πάρει φαλάγγι.

Δεν τους αφήνουν να ανασάνουν. Αυτό σημαίνει ότι οι Διάσημοι θα πρέπει να ψηφίσουν κι άλλον συμπαίκτη τους απόψε. Κι έναν θα υποδείξει ο Χατζηγεωργίου που έχει την ατομική. Τρεις υποψήφιοι αυτή την εβδομάδα;

Αν αλλάξει κάτι με το spoil, ξέρετε, θα σας ενημερώσουμε άμεσα αν και η πληροφόρησή μας είναι μέχρι στιγμής νίκη στους Μπλε.