Survivor spoiler ασυλια 4/1: Ποια ομάδα κερδίζει σημερα τη 2η ασυλία

Survivor spoiler ασυλια 4/1: Τρίτη βράδυ και το ριάλιτι επιβίωσης θα έχουμε αναμέτρηση για τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας.

Ποια ομάδα θα νικήσει; Οι πρώτες εκτιμήσεις…

Survivor spoiler ασυλια 4/1: Survivor: Άρχισαν τα όργανα!

Μόλις λίγες ημέρες βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο οι παίκτες του Survivor και ήδη έχουν αρχίσει να ξεδιπλώνονται οι διαφορετικές προσωπικότητες, οι συμπάθειες και οι αντιπάθειες ανάμεσα στους συμμετέχοντες.

Όπως φάνηκε από την αρχή, μεταξύ αυτών που φαίνεται ότι θα ξεχωρίσουν για τον χαρακτήρα τους είναι ο Βαλάντης, ο Απόστολος Ρουβάς και ο Σπύρος από τους «Μαχητές».

Ο Σπύρος ήταν αυτός που πήρε ψήφο εμπιστοσύνης από το τηλεοπτικό κοινό το οποίο αποφάσισε να τον κρατήσει στο παιχνίδι κι εκείνος, τα έβαλε με την Παρασκευή.

«Ο κόσμος βλέπετε ότι είναι ο πιο δίκαιος κριτής και κρίνει. Όσοι θέλετε συνεχίστε να εκτίθεστε, σας αγαπαώ γι αυτό. Κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος Παρασκευή. Έδειξες ένα μένος αδιανόητο στο πρόσωπό μου, χωρίς να σου έχω κάνει το παραμικρό. Το αποτέλεσμα το εισέπραξες», είπε ο Σπύρος στην Παρασκευή κι εκείνη του απάντησε μεταξύ άλλων ότι επειδή τον ψήφισε δεν πάει να πει ότι τον μισεί, ενώ αυτός της απάντησε ότι έβγαλε κακία.

Την ίδια στιγμή, στην «απέναντι» παραλία, «πρωταγωνιστής» της ημέρας ήταν ο Βαλάντη, ο οποίος φαίνεται ότι τα έχει βάλει με τον Απόστολο Ρουβά, αλλά και με τον Γιάννη Χατζηγεωργίου.

«Θεωρούμε απειλή λόγω της δημοφιλίας μου.

Νομίζω ότι ο ένας που το θεωρεί είναι ο Απόστολος. Τις τελευταίες ημέρες έχουμε έρθει σε ρήξη, νομίζω ότι έχει ανασφάλεια γιατί έχει βρει μπροστά του έναν πολύ δημοφιλή παίκτη. Ίσως δεν το πίστευε, ίσως δεν είχε ιδέα με ποιον έχει να κάνει και λίγο αρχίζει να φοβάται. Αν χαλαρώσει στη συμβίωση μαζί μας, να μην παίρνει αρχηγικές τάσεις και να μην παίρνει πρωτοβουλίες.

Και ο Γιάννης πιστεύω ότι δεν χάρηκε που έμεινα. Αμέσως μετά από εμένα σαν αδύναμος παίκτης είναι ο Γιάννης και δεν χαίρεται γι αυτό», είπε ο Βαλάντης.

«Θα προτιμούσα να μείνει η Ελισάβετ. Μου είπε και κάτι πηγαίνοντας στο συμβούλιο που με ενόχλησε πολύ. Δεν του αρέσει η φωνή μου, δεν μπορεί να ακούει συνέχεια να μιλάω και ότι καλό θα είναι να μη μιλάω γιατί δεν ξέρω πράγματα για κατασκηνώσεις. Μου έκοψε τα πόδια, τη δημιουργία, τη φαντασία», είπε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.

Survivor: Η Βρισήιδα Ανδριώτου αναφέρθηκε στην Ιωάννα Τούνη

Ημέρα διασκέδασης, μετά το αγώνισμα επάθλου, είχε το Survivor στο επεισόδιο της Κυριακής, με τον Γιώργο Λιανό να κάνει… πρεμιέρα με τα «Παιχνίδι της Καραϊβικής».

Το έπαθλο ήταν ένα τριπλό τοστ για την ομάδα που θα έφτανε πρώτη στις 7 σωστές απαντήσεις και «Διάσημοι» και «Μαχητές» πήραν θέση απέναντι, για να διεκδικήσουν το έπαθλο.

Όταν ήρθε η σειρά της Βρισήιδας να παίξει, η ερώτηση είχε να κάνει με την Ρώμη, με τον Γιώργο Λιανό να ρωτά αν την έχει επισκεφθεί.

Εκείνη απάντησε θετικά και όταν ο παρουσιαστής θέλησε να μάθει λεπτομέρειες όπως με το ποιον είχε ταξιδέψει, εκείνη η Βρισήιδα απάντησε: «Με την κολλητή μου. Την πρώην».

«Καταλάβαμε. Το έπιασε» είπε ο Γιώργος Λιανός.

Υπενθυμίζεται ότι τα δύο κορίτσια είχαν ταξιδέψει στη Ρώμη τον Νοέμβριο του 2009.

Survivor: Ντέρμπι στον Άγιο Δομίνικο – Ποια ομάδα κέρδισε στον αγώνα για το έπαθλο φαγητού;

Αγώνισμα για έπαθλο φαγητού ήταν το χθεσινό στο Survivor, ωστόσο κάτω από τη μεγαλη καμπάνα του Γιώργου Λιανού δεν είχε κάποιο έδεσμα, αλλά μάσκα και βατραχοπέδιλα, τα οποία θα βοηθήσουν τη νικήτρια ομάδα για να ψαρέψουν.

Ο στίβος μάχης ήταν αρκετά δύσκολος, με τον στόχο να είναι εκείνος που έπαιξε τελικά μεγαλύτερο ρόλο.

Οι δύο ομάδες κοντραρίστηκαν και παρά το γεγονός ότι οι «Μαχητές» βρέθηκαν αρκετά μπροστά στο σκορ, έχασαν έδαφος και οι «Διάσημοι» τους έφτασαν.

Στο τέλος ωστόσο οι «Μαχητές» πήραν τη μεγάλη νίκη και το έπαθλο.

Survivor: «Λύγισε» ο Θανάσης Βισκαδουράκης – «Εύχομαι να τον έχει ο Θεός καλά»

Την πρώτη του δύσκολη συναισθημάτικά ημέρα είχε στο Survivor ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ο οποίος δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Ο ηθοποιός έχει αφήσει στην Ελλάδα τη γυναίκα του και τον γιο του, με τον μικρο να έχει τα γενέθλιά του.

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης θέλησε να του στείλει τις ευχές του μέσα από την κάμερα και είπε: «σήμερα έχει γενέθλια ο αρχάγγελος μου, το μεγαλύτερο δώρο που μου έχει δώσει ο Θεός. Ξέρει ότι τον αγαπάω πολύ. Ξέρω ότι με αγαπάει και αυτός πολύ. Στα πέντε χρόνια της ζωής του, σήμερα κλείνει τα πέντε, από την πρώτη μέρα κοιμόμαστε μαζί και με την μαμά του, την Κατερίνα».

«Σήμερα είναι η πρώτη φορά που δεν θα του ετοιμάσω τις τούρτες, τα παιχνίδια του και ότι έχει ονειρευτεί του τα πραγματώνει, επειδή είναι ημέρες γιορτών, ο Άγιος Βασίλης».

«Εύχομαι να τον έχει ο Θεός καλά, γερό, δυνατό, χαρούμενο. «Επειδή τώρα φεύγει ο μπαμπάς του σπιτιού, θέλω παιδί μου να είσαι εσύ ο μπαμπάς του σπιτιού και να προστατεύεις την μαμά μας, να είσαι η κολώνα του σπιτιού» του είπα φεύγοντας» κατέληξε με δάκρυα στα μάτια.

Survivor spoiler 3/1: Ο Βαλάντης έμεινε από δυνάμεις

Από τους πιο αδύναμους παίκτες του Survivor φαίνεται ότι είναι προς το παρόν ο Βαλάντης, ο οποίος δυσκολεύεται στα αγωνίσματα και δεν καταφέρνει να φέρει νίκες για τους «Διάσημους».

Στο αγώνισμα επάθλου της Κυριακής, ο Βαλάντης φάνηκε να χάνει τις δυνάμεις του από τα μισά της πίστας και μέχρι να φτάσει στο τέλος δεν μπορούσε να περπατήσει και φυσικά να βρει τον στόχο.

Στο τέλος του αγωνίσματος και ενώ είχε ηττηθεί, ζήτησε να ξαπλώσει τον πάγκο για να πάρει ανάσες, ενώ εμφανίστηκε η γιατρός για να του μετρήσει την πίεση.

Λίγο αργότερα, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι ο Βαλάντης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο γιατί δεν αισθανόταν καλά.

Survivor spoiler ασυλια 4/1: Ποια ομάδα κερδίζει σημερα τη 2η ασυλία

Φέτος οι διαρροές είναι λίγο δύσκολες, για αυτό και το πρώτο άρθρο της ημέρας έχει μέσα εκτιμήσεις.

Οπότε, θεωρούμε ότι οι Διάσημοι είναι εκείνοι που έχουν ένα προβάδισμα για νίκη.

Εννοείται ότι τις επόμενες ώρες θα… χτυπήσουμε με το οριστικό spoiler.