Survivor Spoiler ασυλία 4/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα τη δεύτερη ασυλία

Survivor Spoiler ασυλία 4/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα τη δεύτερη ασυλία

Survivor Spoiler ασυλία 4/3: Ο αγώνας για τις ασυλίες συνεχίζεται, καθώς μετά την πρώτη νίκη των Διασήμων το βράδυ της Κυριακής και τις εσωτερικές ταραχές που παρουσίασαν οι Μαχητές, η κατάσταση παραμένει εντατική.

Πολλοί είναι εκείνοι που ενδεχομένως, πίστευαν ότι οι Διάσημοι θα δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες τους, ενδεχομένως και τη χαριστική βολή στους Μαχητές.

Survivor Spoiler ασυλία 4/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα τη δεύτερη ασυλία

Απόψε οι Μαχητές είναι αυτοί που επιβεβαιώνουν τις αρχικές πληροφορίες μας από τον Άγιο Δομίνικο και κάνουν το 1-1 απόψε, οδηγώντας τους Διάσημους στο Συμβούλιο του Νησιού, για να αναδείξουν υποψήφιο για αποχώρηση.

Ο Τζέιμς Καφετζής στο χθεσινό επεισόδιο κατηγορήθηκε από τους συμπαίκτες του ενώ στο σημερινό φαίνεται πως θα δώσει την απάντησή του και την δική του αλήθεια φέρνοντας στο φως της δημοσιότητάς ένα περιστατικό που συνέβη πίσω από τις κάμερες.

«Η Μαριλίνα πριν από μια εβδομάδα πάει στην Σταυρούλα και λέει ο Τζέιμς είπε να χάσουμε επίτηδες τον αγώνα για να μείνει στο γυναικείο. Εχθές στο συμβούλιο το αναφέρω εγώ στην Μαριλίνα και λέει ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο».

Ο Τζέιμς απόψε στοχοποιεί την Μαριλίνα, η οποία είναι έτοιμη να μονομαχήσει και να δείξει ποια πραγματικά είναι. Μπορεί με την σημερινή υποψηφιότητα, αν βγει άντρας να έρθουν ανατροπές.

Survivor: Η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση, ο προφήτης Αλέξης Παππάς και οι νέοι παίκτες

Μαχητές και Διάσημοι χθες μπήκαν στο στίβο μάχης για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας η οποία ξεκίνησε αρνητικά για τους μπλε οι οποίοι δεν κατάφεραν να έρθουν πρώτοι στο αγώνισμα.

Οι Μαχητές χθες ψήφισαν και η απόφαση πάρθηκε, όπως ανέφερε ο Γιώργος Λιανός. Δύο ψήφους πήρε ο Τζέιμς και τις υπόλοιπες 11 η Μαριλίνα, με εκείνη να είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση.

«Το περίμενα! Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα, με ψήφισαν. Θα μονομαχήσω! Τους πίεσα να με ψηφίσουν, έτσι έπρεπε να γίνει και ήταν το σωστό. Ήθελαν άλλο άτομο να ψηφίσουν αλλά τους είπα να κάνουν το σωστό. Έχω τους λόγους μου, γι’ αυτό!», είπε η Μαριλίνα μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Επίσης η Κατερίνα Δαλάκα τραυματίστηκε σοβαρά στη μονομαχία αποχώρησης και βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Αλέξης Παππάς: Ξεκάθαρα έχουμε ακούσει απ’ έξω κάποιες απόψεις του Νίκου για τη Χρύσα

Ασημίνα και Μαρία υπονοούν ότι Φάνης και η Χρύσα έχουν κάτι παραπάνω από φιλικό την ώρα που ο Αλέξης Παππάς προξενεύει τον Νίκο με τη Χρύσα.

«Ισχυρίστηκαν τα παιδιά ότι είδαν τον Νίκο να μιλάει με τα παιδιά της Μπλε. Θεωρώ ότι δεν είναι σε θέση ο Νίκος να αποκωδικοποιήσει ακόμα το παιχνίδι και κάνει κινήσεις. Ο λόγος που ξεκίνησε η συζήτηση δεν ήταν τίποτα άλλο παρά μόνο η Χρύσα. Ξεκάθαρα έχουμε ακούσει απ’ έξω κάποιες απόψεις του Νίκου για τη Χρύσα. Πλέον πιστεύω ότι όσο την βλέπει έρχονται πιο κοντά. Ίσως τελικά ανάμεσα στην μπλε και την κόκκινη ομάδα και ότι έχει να κάνει με τη Χρύσα και τον Νίκο, θα δούμε ένα νέο χρώμα να βγαίνει στην επιφάνεια, αυτό του μωβ, του έρωτα», είπε ο Αλέξης Παππάς μιλώντας στην κάμερα.

Οι παίκτες που μπήκαν

Χθες το βράδυ πριν την έναρξη του αγωνίσματος στο Survivor 2024 μια έκπληξη περίμενε τις δυο ομάδες. Συγκεκριμένα ένας παίκτης έκανε την είσοδό του στην ομάδα των Διασήμων και ένας άλλος στην ομάδα των Μαχητών.

Στους Μαχητές μπήκε ο Παντελής Γιαννακάκης, ο οποίος είμαι 23 ετών και εργάζεσαι ως Project Manager Εταιρείας Ακινήτων. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σητεία της Κρήτης. Στα 18 του μετακόμισε στην Αθήνα. Έχει σπουδάσει Ψυχολογία και έχει μεταπτυχιακό στο Project Management. Αυτή τη στιγμή απασχολείται ως Project Manager σε εταιρεία διαχείρισης ακινήτων.

Ο ίδιος θεωρεί πως ο έντονος ανταγωνισμός που υπάρχει στο επάγγελμα του και η ικανότητα να βρίσκει λύσεις θα τον βοηθήσουν να επιβιώσει στην παραλία ανάμεσα σε έντονες και διαφορετικές προσωπικότητες.

Η δουλειά του έμαθε να έχει «γερό στομάχι». Οι ανθρώπινες σχέσεις δεν είναι το μοναδικό ατού που διαθέτει. Δεκατέσσερα χρόνια κάνει στίβο (μήκος και εμπόδια) και τα τελευταία 4 χρόνια και Beach Volley. Προσγειώνεται στην Καραϊβική με πολλές υποσχέσεις για τα παρκούρ, καθώς όπως δηλώνει δεν ξέρει να χάνει. Υπόσχεται να ταράξει τα νερά της Καραϊβικής, να γίνει γνωστός και να φύγει με το μεγάλο έπαθλο!

Από την άλλη πλευρά στους Διάσημους εισέβαλε ο 29χρονος καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Γιώργος Παπαχαραλάμπους.

Ο αθλητισμός ήταν πάντα η ζωή του. Είναι απόφοιτος της σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και έχει κάνει μεταπτυχιακό στην Εφαρμοσμένη Κινησιολογία στις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας.

Σε ηλικία 16 ετών ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το μπάσκετ σε ομάδες Β’ & Γ᾽ Εθνικής κατηγορίας, αλλά λίγα χρόνια αργότερα το σταμάτησε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Πλέον έχει το δικό του στούντιο γυμναστικής.

Επίσης έχει ασχοληθεί αρκετά χρόνια και με τις πολεμικές τέχνες. Σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών (Kung Fu) κατέκτησε δύο φορές την 3η θέση στην κατηγορία εφήβων. Μετά την εμπειρία που απέκτησε στις Ειδικές Δυνάμεις, ως αλεξιπτωτιστής, θεωρεί πως τίποτα πια δεν μπορεί να τον φοβίσει.

Εκτός από την ενασχόληση του με τον αθλητισμό, έχει ασχοληθεί με το μόντελινγκ για πέντε χρόνια, περπατώντας σε πασαρέλες μεγάλων σχεδιαστών και κάνοντας φωτογραφίσεις για καταλόγους μόδας. Μπαίνει στο παιχνίδι με στρατηγικό πλάνο το οποίο θα ακολουθήσει πιστά μέχρι να αναδειχθεί νικητής.