Survivor spoiler ασυλία 4/5: Αυτή η ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία

Survivor spoiler ασυλία 4/5: Αυτή η ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία

Survivor spoiler ασυλία 4/5: Ακόμη ένα αγώνισμα ασυλίας απόψε στο ριάλιτι επιβίωσης. Θα καταφέρουν οι κόκκινοι να κάνουν το 2-0;

Ο πρώτος αγώνας για την ασυλία της εβδομάδας έκρυβε μια τεράστια έκπληξη για τους τυχερούς παίκτες.

Survivor: Το ΄παν και το ΄καναν! Μπόγδανος και Ασημακόπουλός τα πέταξαν όλα μετά τον θρίαμβο στην ασυλία

Επιστροφή μετά το Πάσχα για το Survivor με αγώνα ασυλίας για τους παίκτες και έπαθλο ένα λουκούλλειο, πασχαλινό τραπέζι.

Μεγάλη η λαχτάρα για το τραπεζοκύκλωμα εξού και το αδιανόητο στοίχημα που έβαλε ο Ηλίας Μπόγδανος, που υποσχέθηκε ότι αν πάρουν τη νίκη θα βουτήξει, όπως… τον γέννησε η μαμά του, στα δροσερά νερά της Καραϊβικής.

Το στοίχημα καλάρεσε στον Τζέιμς και το «ανέβασε» λέγοντας πως αν κερδίσουν οι μπλε θα τον θαυμάσουμε με το μικροσκοπικό μαγιό της Άννας-Μαρίας Βέλλη να κάνει «μπλουμ» μες στη θάλασσα.

Προτού ξεχυθούν στον υγρό στίβο μάχης οι παίκτες τσούγκρισαν και αβγά στο κλίμα των ημερών.

Οι Κόκκινοι ξεκίνησαν με απίστευτη ενέργεια και φάνηκε πως είχαν καλύτερη ταχύτητα αφού σε λίγο διάστημα κατόρθωσαν το φοβερό 6-0 μην αφήνοντας κανένα περιθώριο στους αντιπάλους.

Γρήγορα όμως τα πράγματα άλλαξαν αφού στα επόμενα run κέρδισαν μόνο δύο πόντους με τους Μπλε να «σαρώνουν» μετατρέποντας σε ντέρμπι τον αγώνα.

Η «μάχη» έληξε με 10-8 υπέρ των Κόκκινων που ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς για την επικράτησή τους!

Και για το τέλος έμεινε το καλύτερο. Θυμάστε που ο Μπόγδανος και ο Ασημακόπουλος υποσχέθηκαν να βουτήξουν τσίτσιδοι στη θάλασσα σε περίπτωση που έπαιρναν την ασυλία;

Αυτό και έπραξαν, έβγαλαν τα μαγιό τους και χάρισαν απίστευτο θέαμα στους συμπαίκτες και τον οικοδεσπότη τους που το μόνο που πρόλαβε να σχολιάσει ήταν «Θα τυφλωθώ!».

Survivor: Τριαντάφυλλος και Μπόγδανος φίλοι ξανά;

Η μάχη για την ασυλία μαίνεται ανάμεσα στην μπλε και στην κόκκινη ομάδα στο Survivor κι οι ισορροπίες αλλάζουν γρήγορα.

Η ανέλπιστη επιτυχία της κόκκινης ομάδας φέρνει τρομερό ενθουσιασμό και τα μέλη της πανηγυρίζουν έξαλλα ζητωκραυγάζοντας. Μάλιστα το σκορ κάποια στιγμή δείχνει 7-0 κι ο Ηλίας Μπόγδανος δεν μπορεί να κρύψει την χαρά του και την παρόρμησή του, τόσο που δέχεται να φιλήσει τον Τριαντάφυλλο όταν ο δεύτερος του το ζητά. Τι κι αν οι δυο τους πριν από λίγες ημέρες αντάλλαξαν βαριές κουβέντες κι υπήρχε απίστευτη ένταση μεταξύ τους, τελικά οι δυο «άσπονδοι εχθροί» του παιχνιδιού σε αυτήν την φάση, έγιναν φίλοι.

Μένει να δούμε αν αυτή η φιλία θα κρατήσει ή ήταν μόνο από την χαρά ενός καλού αποτελέσματος.

Survivor spoiler ασυλία 4/5: Αυτή η ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία

Πάμε όμως στα… σοβαρά! Καθώς απόψε θα έχουμε ξανά αγώνισμα.

Αυτή τη φορά για τη δεύτερη ασυλία…

Οι Κόκκινοι, λοιπόν, θα κάνουν το 2-0 και οι Μπλε θα οδηγηθούν σε απώλεια παίκτη, καθώς πάμε σε ψηφοφορία με τρεις υποψηφίους από τους τέσσερις άντρες της Μπλε ομάδας.

-Ad-