Survivor spoiler ασυλία 6/4 ΣΗΜΕΡΑ: Οριστικό! Αυτοί κερδίζουν την ασυλία

Survivor spoiler ασυλία 6/4 ΣΗΜΕΡΑ: Οριστικό! Αυτοί κερδίζουν την ασυλία

Survivor spoiler ασυλία 6/4 ΣΗΜΕΡΑ: Έχουμε το επιβεβαιωμένο spoiler για απόψε. Δείτε ποια ομάδα κερδίζει τη δεύτερη ασυλία.

Το βράδυ της Δευτέρας οι μπλε έκαναν το 1-0 στις ασυλίες κα απόψε θέλουν να πάνε για τη δεύτερη νίκη. Θα το πετύχουν; Δείτε παρακάτω…

Survivor: «Ο Τριαντάφυλλος έχει κάνει πράγματα που η παραγωγή δεν μας επιτρέπει να πούμε»

Καλεσμένος στην εκπομπή Love It ήταν την Δευτέρα ο πρώην παίκτης του Survivor, Γιώργος Κοψιδάς και μίλησε για όλο το παρασκήνιο, όλα όσα έζησε μέσα στο παιχνίδι, τους πρώην συμπαίκτες, αλλά και για τον Τριαντάφυλλο.

«Έχει κάνει πολλά πράγματα ο Τριαντάφυλλος που δεν βλέπουν οι τηλεθεατές. Ο Κόρο έχει μαζέψει ένταση και θυμό για όλα αυτά που έχουν γίνει», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κοψιδάς, όταν ρωτήθηκε για τον πρώην συμπαίκτη του, Τριαντάφυλλο, που έχει προκαλέσει θύελλα… στον Άγιο Δομίνικο.

Και συνέχισε λέγοντας, «Η τακτική του Τριαντάφυλλου γίνεται εδώ και μήνες. Θεωρεί πως ό,τι δεν είναι στην κάμερα είναι σαν να μην συμβαίνει. Έχουν γίνει πολύ σοβαρά πράγματα που δεν έχει δει ο κόσμος. Δεν μπορώ να μιλήσω γι’ αυτά. Είναι κάποια σοβαρά πράγματα που δεν μπορώ να πω. Θα θέσω μια ερώτηση. Είναι σοβαρό, όμως, εννιά άτομα να τα βάζουν με έναν άνθρωπο; Ο Τριαντάφυλλος έχει κάνει σοβαρά πράγματα που η παραγωγή δεν μας επιτρέπει να μιλήσουμε γι’ αυτά».

Στην ερώτηση γιατί δεν εκτονώνεται η ένταση με τον Τριαντάφυλλο απάντησε: «Ο Τριαντάφυλλος τη συντηρεί με τον τρόπο που συμπεριφέρεται. Όταν αποχώρησα του έδωσαν ευκαιρία να πει μια συγγνώμη και μας κοιτούσε δέκα ανθρώπους στα μάτια και μας έλεγε ψέματα. Αυτό τους εξαγριώνει όλους»

Ζήτησε παράλληλα και συγγνώμη από τον κόσμο για όσα είπε κατά την αποχώρησή του: «Έπαιξα το παιχνίδι με τη δική μου στάση, τις αξίες και τα ιδανικά και ήμουν ίδιος από την αρχή μέχρι το τέλος. Θα έλεγα ξανά όσα είπα. Αλλά επειδή προσβλήθηκε το κοινό, θα πω ότι μίλησα για δυο αντίθετους πόλους: εμένα και τον Τριαντάφυλλο. Γιατί είναι κακό; Το κοινό επιλέγει τι θα δει. Δεν το είπα για να απαξιώσω το κοινό. Αν προσβλήθηκε το κοινό και ο κόσμος να ζητήσω μια πολύ μεγάλη συγγνώμη, γιατί δεν είχα σκοπό να προσβάλλω το κοινό».

Αναφερόμενος στη νέα σύνθεση των ομάδων αποκάλυψε: «Δεν θα ήθελα να είμαι στη νέα σύνθεση των ομάδων. Δεν θα ήθελα να είμαι στην ίδια ομάδα με τον Τριαντάφυλλο και τον Αλέξη Παππά» και ξεκαθάρισε: «Δεν είμαι καθόλου υποκριτής στη ζωή μου. Ο Αλέξης έχει επιλέξει μια στρατηγική που είναι εμφανής. Είναι σαν τον “μαριονετίστα”, είναι ευφυής. Μου δείχνει ότι είναι ένας άνθρωπος χωρίς φραγμούς , όρια και ηθική. Με τρομάζει πολύ. Δεν θέλω τέτοιους ανθρώπους στη ζωή μου».

Survivor spoiler ασυλία 6/4 ΣΗΜΕΡΑ: Οριστικό! Αυτοί κερδίζουν την ασυλία

Πάμε, όμως, στα… σπουδαία!

Επιβεβαιώνεται το spoiler. Σήμερα οι κόκκινοι κερδίζουν -επιτέλους- και έτσι στέλνουν τους μπλε να ψηφίσουν και αυτοί υποψήφιους προς αποχώρηση.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι από τους μπλε, όμως ξέρουμε πως ο Ηλίας θα δώσει ως δεύτερο υποψήφιο από την ομάδα του τον Αλέξη Παππά!

Αυτό σημαίνει πως σίγουρα στον τάκο θα βρεθούν οι δύο φίλοι που δέχονται πόλεμο από παίκτες και των δύο ομάδων και περιμένουν στη… γωνία τους υποψηφίους της μπλε ομάδας. Μόλις τους μάθουμε, θα σας το μεταφέρουμε άμεσα.