Survivor spoiler ασυλια 7/6: Εκπληξη! Ποιος κερδίζει τη 2η ασυλία;

Survivor spoiler ασυλια 7/6: Εκπληξη! Ποιος κερδίζει τη 2η ασυλία;

Survivor spoiler ασυλια 7/6: Χθες ο νικητής, Σάκης Κατσούλης, μοιράστηκε παγωμένες μπύρες Mythos Ice και φαγητό με τρεις συμπαίκτες του, την Μαριαλένα, τον Ηλία και τον Κόρο, σε ένα μαγευτικό τοπίο σε ποτάμι καθώς και από ένα χαλαρωτικό μασαζάκι.

Ένα «πάρτι» έστησαν στο επεισόδιο της Κυριακής του SURVIVOR, που προβάλλεται από τη τηλεόραση του ΣΚΑΪ, οι Amigos στην παραλία στον Άγιο Δομίνικο, λόγω της αποχώρησης του Τριαντάφυλλου από το παιχνίδι επιβίωσης, την περασμένη Τετάρτη.

Πέρα από τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη που πήραν βαρέως την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου, οι υπόλοιποι παίκτες του Survivor έστησαν έναν show-παρωδία για να γιορτάσουν τη φυγή του τραγουδιστή.

Ο Ασημακόπουλος και ο Κόρομι φόρεσαν τήβεννους και έκαναν πως αποφοιτούν από το Survivor 2021, ειρωνευόμενοι την ατάκα του Τριαντάφυλλου ότι «το Survivor 2021 είναι σαν πανεπιστήμιο».

Τα σχόλια για Ντάφυ

«Μαζευτήκαμε για τον Τριαντάφυλλο. Κατάφερε και πτυχίο με βαθμό Άριστα από την Ανωτάτκη Καραγκιοζική Σχολή. Είσαι μεγάλος καραγκιόζης, συνέχισε έτσι θα λάμψεις στη ζωή σου» είπε με χαμόγελο ο Ασημακόπουλος.

Τη στιγμή που ο Σάκης έκλαιγε απαρηγόρητος στην αγκαλιά της Μαριαλένας για τη φυγή του «παιδιού» του, Ντάφυ, λέγοντας «ξεκάθαρα για μένα, μετά από σένα, ήταν το στήριγμά μου. Όταν είσαι φίλος με κάποιον, τσακωνόμασταν, τον έβριζα και έκανε σαν παιδάκι, μαζευόταν», οι Amigow έκαναν πάρτι.

Ηλίας Μπόγδανος, Καρολίνα Καλύβα και Ελένη Χαμπέρη γελούσαν με τα καμώματά τους με τον Σάκη να γίνεται «τούρμπο» αποκαλώντας τους θλιβερούς.

Στον στίβο μάχης για την ατομική ασυλία, όπου πλέον οι άντρες παίκτες μπορούσαν να αγωνιστούν κόντρα στις γυναίκες του Survivor, o Σάκηw Κατσούλης ήταν ο νικητής, ο οποίος θα υποδείκνυε έναν συμπαίκτη του για αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Οι κανόνες πλέον άλλαξαν όπως έκανε γνωστό ο Γιώργος Λιανός, και θα υπάρχουν τρεις ασυλίες, όπου θα αγωνίζονται όλοι οι παίκτες και ο νικητής μόνο θα έχει το δικαίωμα να ψηφίσει κάποιον προς αποχώρηση.

Ο νικητής, Σάκης Κατσούλης, μοιράστηκε παγωμένες μπύρες Mythos Ice και φαγητό με τρεις συμπαίκτες του, την Μαριαλένα, τον Ηλία και τον Κόρο, σε ένα μαγευτικό τοπίο σε ποτάμι καθώς και από ένα χαλαρωτικό μασαζάκι.

Στο συμβούλιο του νησιού ο Σάκης Κατσούλης, αν και μπερδεμένος, αποφάσισε να υποδείξει την Καρολίνα ως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση.

«Αντιμετωπίζουμε ένα καινούργιο σύστημα. Πέρασαν πολλά από το μυαλό μου. Το σκεπτικό των παιδιών είναι σεβαστό. Έγινε ένα σκηνικό που με ενόχλησε και με επηρέασε. Αμέσως μετά την αποχώρηση του Ντάφυ, το σκετσάκι με επηρέασε. Τα λόγια του Ασημακόπουλου δεν μου άρεσαν. Είδα την Καρολίνα να μου λέει ότι ήταν σάτιρα. Η Ελένη δεν είχε λόγο να είναι στο συγκεκριμένο σκετσάκι. Δεν αλλάζω τρόπο σκέψης. Επιμένω στο αγωνιστικό κομμάτι. Ψηφίζω την Καρολίνα. Και για αγωνιστικούς λόγους και για λόγους συμπεριφοράς», είπε ο Σάκης Κατσούλης.

Survivor spoiler ασυλια 7/6: Εκπληξη! Ποιος κερδίζει τη 2η ασυλία;

ΑΚόμη, δεν έχουμε την οριστική πληροφόρηση, αλλά πάμε για έκπληξη!

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για δεύτερη νίκη του Σάκη Κατσούλη. Ο παίκτης των Κόκκινων δείχνει ότι ακόμα και κόντρα στους καλύτερους δεν έχει αντίπαλο .

-Ad-