Survivor Spoiler ασυλια 7/6: Ποιος κερδίζει σήμερα

Survivor Spoiler ασυλια 7/6: Ποιος κερδίζει σήμερα

Survivor Spoiler ασυλια 7/6: Ποιος κερδίζει σήμερα τη δεύτερη ασυλία στο ριάλιτι επιβίωσης και ποιος θα είναι υποψήφιος

Άλλη μία εβδομάδα με ανατροπές ξεκινά σήμερα στο Survivor, αν και στο αγωνιστικό κομμάτι έχει ξεκινήσει από χθες (6/6) με τον Σάκη Κατσούλη να κερδίζει την πρώτη ατομική ασυλία και να δίνει για πρώτη υποψήφια την Καρολίνα.

Όπως είδαμε, πλέον άντρες και γυναίκες θα αγωνίζονται μεταξύ τους, με τον Γιώργο Λιανό να αναφέρει τους νέους κανόνες. Όποιος κερδίζει την ατομική ασυλία θα υποδεικνύει έναν υποψήφιο, ενώ θα έχουμε τρεις ασυλίες.

Αν κάποιος υποψήφιος καταφέρει και κερδίσει δύο ασυλίες, τότε αυτόματα παύει να είναι και στη θέση του θα μπει άλλος. Για παράδειγμα αν η Καρολίνα κερδίσει τις επόμενες δύο ασυλίες, βγαίνεις εκτός υποψηφιότητας και ο Σάκης Κατσούλης θα πρέπει να ψηφίσει άλλον παίκτη. Αυτός όμως δεν θα συμβεί…

Τριαντάφυλλος: Πανικός στο αεροδρόμιο

Μετά από 6,5 σχεδόν μήνες στην Δομινικανή Δημοκρατία, ο τραγουδιστής επέστρεψε στην Ελλάδα, με τον κόσμο που τον στήριξε 10 φορές να τον υποδέχεται με φωνές και αγκαλιές στο Ελ. Βενιζέλος το μεσημέρι της Δευτέρας.

«Φωτιά» πήρε το Ελ. Βενιζέλος κατά την άφιξη του Τριαντάφυλλου, με τους φίλους του να τον περιμένουν με ανυπομονησία.

Ο «πιστολέρο» του Αγίου Δομίνικου πάτησε Ελλάδα γύρω στις 4 το μεσημέρι, με ομάδα της παραγωγής να προσπαθεί να τον φυγαδεύσει, κάτι που ήταν… σχεδόν αδύνατο.

Περισσότεροι από 150 άνθρωποι αποθέωσαν τον τραγουδιστή κατά την άφιξή του.

Survivor Spoiler ασυλια 7/6: Ποιος κερδίζει

Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, ο Ευβοιώτης αρχικά εμφανιζόταν να κερδίζει και σήμερα, τελικά όμως την ατομική ασυλία παίρνει η Μαριαλένα η οποία θα ψηφίσει τον Γιώργο Ασημακόπουλο, παίρνοντας και μία άτυπη «εκδίκηση» για τον θεατρικό που έκανε για τον φίλο του Τριαντάφυλλο. Το αχτύπητο «δίδυμο» δείχνει τη δυναμική του και μένει να δούμε τι θα συμβεί στην τρίτη ασυλία καθώς αν την κερδίσει ξανά ένας από τους δύο, τα πράγματα θα είναι εξαιρετικά δύσκολα για του… Amigos.