Survivor spoiler ασυλια 7/6: Ποιος παίκτης κερδίζει απόψε;

Survivor spoiler ασυλια 7/6: Ποιος παίκτης κερδίζει απόψε;

Survivor spoiler ασυλια 7/6: Το βράδυ της Δευτέρας έχουν τη δεύτερη ατομική ασυλία, ενώ χθες ο Σάκης Κατσούλης ήταν ο νικητής.

Ποιος παίκτης θα τα καταφέρει απόψε;

Survivor spoiler ασυλια 7/6: Τι είδαμε…

Ανέβηκαν οι τόνοι λίγο πριν από το αγώνισμα καθώς η Μαριαλένα και ο Σάκης ξέσπασαν για το θεατρικό που έστησαν οι Amigos εναντίον του Τριαντάφυλλο που τον αποκαλούσαν »καραγκιόζη».

Οι δύο πλευρές λογομάχησαν με την Καρολίνα να εξηγεί πως έκαναν σάτιρα όπως συμβαίνει στις θεατρικές παραστάσεις στον έξω κόσμο και τους φίλους του Ντάφυ να διαμαρτύρονται αφού χρησιμοποίησαν άσχημους χαρακτηρισμούς για εκείνον.

Δίνοντας τέλος στη σύγκρουση ο Γιώργος Λιανός δήλωσε πως οι κανόνες του παιχνιδιού αλλάζουν επαναλαμβάνοντας πως οι ασυλίες από αυτή την εβδομάδα θα γίνουν τρεις και ότι όποιος κερδίσει τις δύο από τις τρεις δεν μπορεί να βγει υποψήφιος ενώ όποιος βγει στον τάκο στο πρώτο συμβούλιο μπορεί να ακυρώσει την υποψηφιότητά του, αν κερδίσει τις επόμενες δύο ασυλίες.

Η αρένα είχε ενδιαφέρον με τις μεικτές αναμετρήσεις. Πολύ καλή ημέρα είχε ο Κόρομι που από την αρχή έμοιαζε ασταμάτητος στις βολές του τελικού στόχου.

Τελευταίοι που κράτησαν τις ζωές τους στην κούρσα για την ασυλία ήταν ο Σάκης και ο Κόρομι. Με τρεις σερί νίκες ο Σάκης «εξαφάνισε» το αντίπαλο και κέρδισε με συνοπτικές διαδικασίες την ασυλία. Στο τέλος, μαζί με τη Μαριαλένα πανηγύρισαν και αφιέρωσαν τη νίκη στον Τριαντάφυλλο.

Survivor: Έξαλλος ο Σάκης Κατσούλης

Ο Σάκης Κατσούλης φαίνεται να είναι αποφασισμένος να πάρει… εκδίκηση κόντρα στους «Amigos», μετά τα λόγια που ακούστηκαν για τον φίλο του Τριαντάφυλλο.

Η πεντάδα έκανε θεατρικό με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Ασημακόπουλο, με τα λόγια που ακούστηκαν να είναι επιεικώς απαράδεκτα.

«Σήμερα μαζευτήκαμε όλοι εδώ μαζί για τον Τριαντάφυλλο. Κατάφερε και πήρε πτυχίο με βαθμό άριστα. Από την ανωτάτη καραγκιοζική σχολή. Είσαι ένας πολύ μεγάλος καραγκιόζης, πήρες άριστα, έλα να το παραλάβεις. Καλή σταδιοδρομία, να είσαι πάντα καλά και άξιος! Μπράβο πασάκα μου, μπράβο καραγκιόζη! Θα λείψει πολύ αυτή η αισιοδοξία σου, το χαμόγελο, η ωραία σου λαλιά», ήταν μερικά από τα λόγια του Γιώργου Ασημακόπουλου.

Ωστόσο, ο Σάκης Κατσούλης, βλέποντάς τους να διασκεδάζουν έγινε έξαλλος και δεν δίστασε να το σχολιάσει on camera.

«Δεν έχετε καταλάβει πού βρίσκεται, θέλετε να καταλάβετε το θεατρικό σας, εδώ βρήκατε; Και όταν φεύγει ένας παίκτης σαν τον Ντάφυ; Σεβαστείτε ρε σεις… Είναι εδώ 6 μήνες ο άνθρωπος. Τον έχετε πετάξει στο περιθώριο, δεν του δίνατε καν να φάει, ήταν μακριά από το παιδί του και ήρθα εδώ και τον βρήκα έτσι και εκείνος μέχρι και την τελευταία στιγμή σας συγχωρούσε», είπε μεταξύ άλλων on camera ο Σάκης Κατσούλης.

Survivor spoiler ασυλια 7/6: Ποιος παίκτης κερδίζει απόψε;

Ας επιστρέψουμε στα αποψινά…

Που δεν είναι άλλα από το δεύτερο αγώνισμα για την ατομική ασυλία.

Χθες, όπως διαβάσατε, νικητής ήταν ο Σάκης.

Μάλιστα, σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς, ένας παίκτες μπορεί να κερδίσει ξανά.

Τι θα συμβεί απόψε;

Μεγάλο φαβορί είναι ο Ηλίας Μπόγδανος.

Σε λίγες ώρες θα επανέλθουμε με το οριστικό spoiler.