Survivor spoiler ασυλία 8/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία απόψε

Survivor spoiler ασυλία 8/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία απόψε

Survivor spoiler ασυλία 8/3: Μετά την πλήρη επιβεβαίωση για το νικητή του επάθλου φαγητού, απόψε έχουν ασυλία και έχουμε τις πρώτες πληροφορίες.

Οι μπλε, όπως πρώτοι διαβάσατε στο newsique τα κατάφεραν. Νίκησαν χθες το έπαθλο φαγητού!

Δυσοίωνες οι προβλέψεις για τη φιλία Τζέιμς – Μπάρτζη

Καζάνι που βράζει είναι η ομάδα των «μπλε», με το κάστρο του Τζέιμς να έχει «γκρεμιστεί» εντελώς και να νιώθει σαν τον Αλέξη Παππά. Το μόνο που έμεινε πια είναι να τον δούμε να «χτίζει» το δικό του καλυβάκι στην παραλία.

Η Μαριαλένα έλαβε τέλος από τον σκληρό πυρήνα των μπλε και ο Τζέιμς έχασε μετά τον Μαριπόζα και τον Κρις, ακόμη ένα σύμμαχο. Και αναφερόμαστε στον Τζέιμς, γιατί αν και δεν θέλει να το λέει, ωστόσο είναι αυτός που είχε από την αρχή το πάνω χέρι, άλλωστε είχε τις καλύτερες αγωνιστικές επιδόσεις και δημιούργησε από την αρχή την μπλε ομάδα.

Survivor spoiler ασυλία 8/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία απόψε

Δύο μήνες μετά και έχοντας παίξει στρατηγικά, ρισκάροντας ακόμη και την παραμονή του μπαλαντέρ Πάνου Καλλίδη, που κρατά ενωμένη όλη την ομάδα, βλέπει ότι έχει καταλήξει σαν τον Αλέξη Παππά, ξένο σώμα.

Μόνοι του σύμμαχοι ο Νίκος Μπάρτζης και η Άννα Μαρία Βελλή, που είναι με το μέρος του, λόγω του δεύτερου, αλλά μπορεί ανά πάσα στιγμή να αποκοπεί. Άλλωστε όταν δέχτηκε επίθεση από την Χριστίνα Κεφαλά, κανείς από τους δύο δεν την στήριξε σθεναρά.

Πλέον οι ομάδες είναι τρεις, αν και δεν μπορούμε να τις χαρακτηρίσουμε υποομάδες, γιατί προς το παρόν δεν έχουν ανακοινωθεί… επίσημα.

Ο Αλέξης Παππάς έμεινε πλέον μόνος και έρημος, αλλά ήσυχος, αφού κανείς από τους συμπαίκτες του δεν ασχολείται μαζί του.

Από την άλλη Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα και Πάνος Καλλίδης είναι και οι τρεις τους πειραγμένοι με τη συμπεριφορά του Τζέιμς, με τους Γιώργο, Χριστίνα και Ελευθερία Ελευθερίου να είναι σίγουρο πως δεν θα στηρίξουν, σε μία σύγκρουση, τον Τζέιμς.

Και κάπου εδώ τα πράγματα γίνονται πολύ, πολύ δύσκολα για τον πρώην πρίγκιπα. Αν χάσουν την επόμενη ασυλία και ο Τζέιμς δεν καταφέρει να πάρει την ατομική, τότε βαδίζει προς τον τάκο.

Και αν μάλιστα χάσουν και τη δεύτερη τότε τα πράγματα θα είναι δύσκολα και για τον έτερο φίλο του Νίκο Μπάρτζη, με τους δύο τους να έρχονται αντιμέτωποι.

Όμως η ιστορία έχει δείξει ότι όσο και φίλος να είσαι με κάποιον μέσα στο Survivor, αν βρεθεί μαζί του υποψήφιος δεν θα αργήσουν να εμφανιστούν οι τριγμοί στη σχέση τους. Ο Νίκος μάλιστα είχε δηλώσει εξαρχής πως στόχος του είναι τα λεφτά.

Το μέλλον και οι επιδόσεις των κόκκινων θα δείξει…

Survivor spoiler ασυλία 8/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία απόψε

Ας επιστρέψουμε, όμως, στα δικά μας.

Τα πολύ σημαντικά και το αγώνισμα της πρώτης ασυλίας.

Κόκκινοι ή μπλε;

Οι μπλε, όπως όλα δείχνουν θα εκμεταλλευτούν το… καλό φεγγάρι.

Σε λίγες ώρες, πάλι εδώ, για την επιβεβαίωση.