Survivor Spoiler ασυλια 8/6: Αυτός κερδίζει σήμερα την τρίτη

Survivor Spoiler ασυλια 8/6: Αυτός κερδίζει σήμερα την τρίτη

Survivor Spoiler ασυλια 8/6: Κατσούλης και Ρουμελιώτη κέρδισαν την πρώτη και δεύτερη ασυλία αντίστοιχα. Ποιος κερδίζει την τρίτη;

Όσο οι παίκτες «σφάζονται» μεταξύ τους, τόσο το ενδιαφέρον φαίνεται πως θα ανεβαίνει και μαζί και η τηλεθέαση.

Στο χθεσινό (7/6) επεισόδιο του Survivor, είδαμε να ανοίγει κόντρα ανάμεσα σε Σάκη και Καρολίνα, ενώ μετά την ατομική ασυλία όπου κέρδισε η Μαριαλένα, η Ελένη Χαμπέρη ξέσπασε.

Οι αντιδράσεις της δεύτερης υποψήφιας προς αποχώρηση, φαίνεται πως κορυφώνονται σήμερα βάσει όσων είδαμε στο trailer. «Οι σκέψεις μου για όλο αυτό που συνέβαινε από την πλευρά του Σάκη βγήκαν αληθινές. Εμένα δε με ενοχλεί που ψηφίστηκα. Με ενοχλεί ο λόγος που ψηφίστηκα. Γιατί πραγματικά είναι ψευδής. Δεν πάει να λέει η Μαριαλένα ψέματα και να λέει πως τους έπιασα…» λέει χαρακτηριστικά.

Από την άλλη μεριά, βλέπουμε τη Μαριαλένα να απορεί με τα λόγια των «Amigos» και να ειρωνεύεται μπροστά στην κάμερα: «Έτσι είναι το Survivor παιδιά. Είναι ένα στημένο παιχνίδι που στήνονται οι ατομικές ασυλίες και στήνονται οι ψηφοφορίες. Ναι, εγώ είμαι πίσω από όλα αυτά. Και τελικά ποια είμαι τέλος πάντων;».

«Μάχη» μεταξύ γυναικών

Μαριαλένα και Καρολίνα μπήκαν στον στίβο μάχης, με την Καρολίνα να κερδίζει στον πρώτο αγώνα, σπάζοντας το αήττητο της αντιπάλου της μέχρι εκείνη την ώρα.

Η Μαριαλένα διατήρησε τις 4 ζωές της, ενώ η Καρολίνα ηττήθηκε και έμεινε με 2. Η πρώτη πήρε ακόμα μια νίκη και άφησε την αντίπαλό της με μία ζωή, ενώ εκείνη διατήρησε της 4.

Νικήτρια της δεύτερης ασυλίας αναδείχθηκε τελικά η Μαριαλένα.

Η Μαριαλένα επέλεξε τον Σάκη, την Καρολίνα και τον Ηλία για να απολαύσουν όλοι μαζί το έπαθλο φαγητού. Η Καρολίνα ρώτησε τον λόγο που την επέλεξε, χωρίς καν να ευχαριστήσει την αντίπαλό της.

Survivor Spoiler ασυλια 8/6: Αυτός κερδίζει σήμερα την τρίτη

Όπως είδαμε στις οθόνες μας ο Σάκης επέλεξε την Καρολίνα και η Μαριαλένα την Ελένη, οι οποίες ήδη βρίσκονται υποψήφιες και κινδυνεύουν να αποχωρήσουν.

Απόψε – σύμφωνα με πληροφοριες – νικήτης θα είναι ο Ηλίας οπότε λίγο πολύ γνωρίζουμε προς τα πού… πάει η ψήφος του. Είτε τον Σάκη, είτε τη Μαριαλένα θα δώσει ο Spiderman.