survivor spoiler ασυλια 8/7: Αυτός κερδίζει απόψε την ασυλία

survivor spoiler ασυλια 8/7: Αυτός κερδίζει απόψε την ασυλία

survivor spoiler ασυλια 8/7: Το Survivor πλέον παίζεται αλλιώς και τα αγωνίσματα έχουν μετατραπεί σε ατομικά και μεικτά, με τους παίκτες να πραγματοποιούν πολλά runs για να καταφέρουν να πάρουν την πολυπόθητη νίκη, η οποία θα τους διατηρήσει ασφαλείς στο συμβούλιο και δεν θα μπορούν να ψηφιστούν, αλλά θα έχουν την ευκαιρία να υποδείξουν τον έναν υποψήφιο προς αποχώρηση.

Οι παίκτες ξεκίνησαν να τρέχουν σε έναν αρκετά εύκολο στίβο μάχης, ο οποίος ωστόσο στο τέλος του είχε έναν δύσκολο στόχο. Η Μαριαλένα ήταν η παίκτρια που έδειξε να πατάει καλύτερα από όλους, καθώς μέχρι το τέλος σχεδόν είχε καταφέρει να διατηρήσει και τις 5 ζωές της.

Η Ελένη απέκλεισε τον Κόρομι, η Μαριαλένα τον Ασημακόπουλο και τον Σάκη και ο Ηλίας έβγαλε εκτός παιχνιδιού την Ελένη. Ο Ηλίας ωστόσο δεν τα κατάφερε, καθώς η Μαριαλένα πέταξε κι εκείνον έξω, μένοντας μόνο με την Καρολίνα απέναντί της για την ασυλία.

«Μάχη» μεταξύ γυναικών

Μαριαλένα και Καρολίνα μπήκαν στον στίβο μάχης, με την Καρολίνα να κερδίζει στον πρώτο αγώνα, σπάζοντας το αήττητο της αντιπάλου της μέχρι εκείνη την ώρα.

Η Μαριαλένα διατήρησε τις 4 ζωές της, ενώ η Καρολίνα ηττήθηκε και έμεινε με 2. Η πρώτη πήρε ακόμα μια νίκη και άφησε την αντίπαλό της με μία ζωή, ενώ εκείνη διατήρησε της 4.

Νικήτρια της δεύτερης ασυλίας αναδείχθηκε τελικά η Μαριαλένα.

Η Μαριαλένα επέλεξε τον Σάκη, την Καρολίνα και τον Ηλία για να απολαύσουν όλοι μαζί το έπαθλο φαγητού. Η Καρολίνα ρώτησε τον λόγο που την επέλεξε, χωρίς καν να ευχαριστήσει την αντίπαλό της.

Survivor: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος

Το κολιέ της ασυλίας του Survivor κέρδισε μετά από 12 νικητήριους αγώνες από τους 13 που έπαιξε η Μαριαλένα και έτσι είχε την ευκαιρία να υποδείξει έναν ακόμα παίκτη, μετά την Καρολίνα, η οποία είναι ήδη υποψήφια προς αποχώρηση, μετά την επιλογή του Σάκη.

Πριν από το συμβούλιο, οι παίκτες βρέθηκαν στα πρόχειρα καταλύματα και σχολίασαν τα όσα συνέβησαν στο αγώνισμα, όπως και την αντίδραση της Καρολίνας, όταν η Μαριαλένα την επέλεξε για να απολαύσουν μαζί το έπαθλο φαγητού.

Η Μαριαλένα υπέδειξε την Ελένη Χαμπέρη για δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση. «Αφήνει να αιωρούνται πράγματα. Γυρνώντας από το Μαϊάμι μας κατηγόρησε τους φίλους της ότι τη στεναχώρησαν και μετά είπε αυτό για τον Σάκη. Εμένα μου αρέσουν οι ξεκάθαρες κουβέντες και τη στιγμή που πρέπει. Με έχει στεναχωρήσει και θα την ψηφίσω».

survivor spoiler ασυλια 8/7: Αυτός κερδίζει απόψε την ασυλία

Απόψε έχουμε την τρίτη ατομική ασυλία.

Πληροφορίες τουαναφέρουν ότι αυτός που κερδίζει είναι ο Σάκης Κατσούλης.

Σε λίγο το οριστικό spoiler.

-Ad-