survivor spoiler ασυλια 8/7: Ποιος κερδίζει απόψε την ασυλία;

survivor spoiler ασυλια 8/7: Ποιος κερδίζει απόψε την ασυλία;

survivor spoiler ασυλια 8/7: Στην πιο κρίσιμη καμπή του έχει μπει το ριάλιτι επιβίωσης. Απόψε έχουμε την τρίτη ασυλία, ατομική, της εβδομάδας.

Ποιος παίκτης θα τα καταφέρει; Θα είναι πάλι το… ζευγαράκι;

Survivor: Σάκης και Μαριαλένα εναντίον Ελένης

Survivor: Σάκης και Μαριαλένα εναντίον Ελένης – «Είναι η Φιλιώ που θέλει να τους φιλιώνει όλους, αλλά από πίσω τους ανακατεύει»

Νέα κόντρα έχει ξεσπάσει στο Survivor, με τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να έρχονται σε ρήξη με την Ελένη Χαμπέρη, η οποία μπορεί να φοράει την κόκκινη μπαντάνα, ωστόσο κάνει παρέα με την μπλε ομάδα και όπως υποστηρίζουν οι δύο πρώτοι, μεταφέρει λόγια στους «αντίπαλους» παίκτες.

Το θέμα άνοιξε στο συμβούλιο της Δευτέρας, όταν ο Σάκης, κατά τη διάρκεια του πρώτου αγωνίσματος ασυλίας, πρότεινε στην Ελένη να κάτσει στον πάγκο της μπλε ομάδας, αν το επιθυμεί, καθώς φωνάζει και υποστηρίζει τους παίκτες εκείνης της ομάδας.

Η συζήτηση συνεχίστηκε και στην παραλία, την επόμενη μέρα το πρωί, με τον πρώην ζευγάρι να δηλώνει ότι για ακόμα μια φορά η Ελένη, δεν μίλησε μπροστά σε όλους.

«Πάλι δεν μας είπε τι έχει πει και τι έχει μεταφέρει, πάλι δεν μίλησε. Αν περνάει καλά τελικά μαζί μας στα έπαθλα ή όχι. Τις τελευταίες 15 μέρες μονοπωλεί το ενδιαφέρον για πράγματα που μεταφέρει και στην ουσία δεν βγαίνει μπροστά να πει τι ισχύει», είπε μεταξύ άλλων ο Σάκης.

«Μου θυμίζει τη νονά του Κατακουζηνού, την κ. Φιλιώ. Αυτή είναι η Ελένη, που θέλει να τους φιλιώνει όλους, αλλά από πίσω τους ανακατεύει», πρόσθεσε η Μαριαλένα.

Από την πλευρά της, η Ελένη δήλωσε: «Ήθελα να αρχίσω να τρέχω, σκεφτόμουν όλα αυτά που έγινα στο συμβούλιο. Προσπαθώ να καταλάβω τον λόγο που ειπώθηκαν. Δέχτηκα επίθεση από το πουθενά, από τον Σάκη. Είναι κάτι που γίνεται το τελευταίο διάστημα και δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο, από τη στιγμή που δεν με ψηφίζει. Θεωρώ ξεκάθαρα ότι προετοιμάζει το έδαφος. Συνεχώς ψάχνει διάφορα θέματα».

survivor spoiler ασυλια 8/7: Ποιος κερδίζει απόψε την ασυλία;

Σάκης και Μαριαλένα κατάφεραν τις προηγούμενες μέρες να πάρουν από μία ασυλία.

Απόψε, η τρίτη ασυλία, της εβδομάδας.

Υπενθυμίζεται ότι πλέον είναι σε ατομικό επίπεδο.

Λέτε να έχουμε πάλι νικητή, έναν εκ του… ζευγαριού;

Θα επανέλθουμε σε λίγες ώρες με το οριστικό spoiler.