Survivor spoiler ασυλια σημερα 17/1: Ποια ομαδα κερδιζει τη 2η ασυλία

Survivor spoiler ασυλια σημερα 17/1: Η δεύτερη ασυλία θα προβληθεί απόψε στο ριάλιτι επιβίωσης. Διάσημοι ή Μαχητές θα τα καταφέρουν;

Survivor: Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε με συνοπτικές διαδικασίες το «τέλος» τους

«Το Survivor είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι επιβίωσης στον κόσμο» τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός προκειμένου να ενημερώσει τους παίκτες για τις έκτακτες εξελίξεις το βράδυ της Κυριακής. Έτσι, ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης στον ΣΚΑΪ ενημέρωσε για εκείνους που απρόσμενα, για ιατρικούς λόγους, έπρεπε να αποχωρήσουν από τον Άγιο Δομίνικο.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Λιανός σημείωσε πως «η Κρυσταλία Κουτσιμάνη με εντολή γιατρού δεν επιτρέπεται να συνεχίσει στο Survivor και της ευχόμαστε καλή συνέχεια. Όπως όλοι γνωρίζετε εξ αρχής το Survivor είναι ένα παιχνίδι το οποίο απαιτεί αντοχή, καλή ψυχολογία, πάθος και επιμονή στον τελικό στόχο που είναι να απολαύσετε αυτό το ταξίδι ζωής, την απίστευτη αυτή εμπειρία ζωής. Θέλω να σας πω ότι ο Σταμάτης Καλαφατάς και ο Θανάσης Μπέλλος δεν άντεξαν να συνεχίσουν»

«Το Survivor ήταν πολύ δύσκολο για αυτούς και ήταν πάνω από τις δυνάμεις τους. Ο Θανάσης Μπέλλος ήρθε στο Survivor και ήθελε να αποδείξει πως ένας παίκτης στην ηλικία του μπορεί να ανταπεξέλθει. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε».

O παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο, ενημέρωσε Διάσημους και Μαχητές πως στο νησί βρίσκονται ήδη αρκετοί νέοι παίκτες οι οποίοι πολύ σύντομα θα ενισχύσουν τις ομάδες τους.

Survivor: «Διαλύθηκε» η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και αποχώρησε με κλάματα

Σε μια έκρηξη συναισθηματική άνευ προηγουμένου οδηγήθηκε, στο Survivor της Κυριακής, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κατά τη διάρκεια του συμβουλίου του νησιού. Αφορμή στάθηκε μια ατάκα που της είπε ο Βαλάντης, δίχως ωστόσο οι τηλεθεατές να την ακούσουν καθώς ουδέποτε προβλήθηκε στο επεισόδιο.

Πιο συγκεκριμένα, το γοητευτικό μοντέλο και παίκτρια των Διασήμων ξέσπασε σε κλάματα όταν η ψηφοφορία βρισκόταν σε εξέλιξη και αποχώρησε από τον χώρο του συμβουλίου. Μάλιστα, έσπευσαν να την συνοδεύσουν ο Γιωρίκας Πιλίδης και η Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Ωραίος άνθρωπος είσαι» τόνισε η Μυριέλλα Κουρεντή στον Βαλάντη, ενώ απευθυνόμενη στον Γιώργο Λιανό αποκάλυψε πως «της είπε κάτι απαράδεκτο μόλις ο Βαλάντης».

«Είσαι απαράδεκτος με αυτό που είπες! Ντροπή» τόνισε σε αυστηρό ύφος η Αθηνά Ευμορφιάδη. «Καλά δεν είμαστε; Γιατί δημιουργείς τέτοια θέματα ρε συ, Βαλάντη;».

Έχοντας σύσσωμη την ομάδα των Διασήμων απέναντι του, μετά το συγκεκριμένο σχόλιο, ο τραγουδιστής και παίκτης του Survivor δέχθηκε πολλά λεκτικά πυρά. Λίγα λεπτά αργότερα, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου επέστρεψε με μάτια κλαμένα στη θέση της.

«Μετά την τοποθέτηση μου, ο Βαλάντης γύρισε και μου είπε κάτι που, αν θέλει μπορεί να το πει, εγώ ντρέπομαι να το εκφράσω. Είναι κάποια πράγματα που δεν τα αγγίζεις. Αναφέρθηκε στην υγεία μου και μου είπε κατά λέξη μια φράση… Επειδή αυτό με πονάει πολύ μέσα μου, αν θέλει μπορεί να πει τι είπ» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ευριδίκη Παπαδοπούλου με τον τραγουδιστή να μην θέλει να επαναλάβει στον παρουσιαστή του Survivor, Γιώργο Λιανό την φράση του.

Ανέφερε, ωστόσο, πως ζήτηση συγνώμη από την συμπαίκτρια του με εκείνη να μοιάζει διστακτική να την δεχθεί.

Survivor: Έχασαν την πρώτη ασυλία και τον πέταξαν στον τάκο

Για ακόμα μια φορά στο συμβούλιο του Survivor οδηγήθηκαν Διάσημοι και Μαχητές το βράδυ της Κυριακής, όπου και συνάντησαν τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό.

Εκεί τον πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν εκ νέου οι Διάσημοι καθώς ηττήθηκαν στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας για αυτή την εβδομάδα με σκορ 10 – 5. Ο μόνος που δεν θα μπορούσε να ψηφιστεί από τους συμπαίκτες του ήταν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο οποίος παρά τον τραυματισμό του κατόρθωσε να κερδίσει την ατομική ασυλία.

Στην κάλπη, ωστόσο, τα πράγματα ήταν αρκετά ξεκάθαρα με αποτέλεσμα η πρώτη υποψηφιότητα στο Survivor να «κλειδώσει» με συνοπτικές διαδικασίες αυτή την εβδομάδα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των ψήφων από τον Γιώργο Λιανό, εκείνος που βρέθηκε πρώτος στον τάκο είναι ο Βαλάντης!

Survivor spoiler ασυλια σημερα 17/1: Απίστευτο «φτυάρι» από Βαλάντη, Αθηνά και Γιωρίκα στην Μυριέλλα Κουρεντή

Απούσα από το τελευταίο αγώνισμα στο Survivor ήταν λόγω τραυματισμού η Μυριέλλα Κουρεντή, όπως ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και η Βρισηίδα Ανδριώτου. Αμέσως μετά την ήττα των Διασήμων, όμως, στο αγώνισμα ατομικής ασυλία κατόρθωσε να πάρει τη νίκη ο δημοσιογράφος.

Έτσι, επιστρέφοντας στην παραλία τους, ο Βαλάντης μαζί με την Αθηνά Ευμορφιάδη και τον Γιωρίκα Πηλίδη έβγαλαν το… «φτυάρι» για την γνωστή ηθοποιό!

«Κουτσαίνει εδώ, κουτσαίνει εκεί και μετά είναι στον χαβαλέ! Μετά κρατάμε τα στομάχια μας, κάνουμε τους άρρωστους και πάμε στον γιατρό… Είσαι, όμως, στο ζαχάρωμα όλη την ημέρα» τόνισε με νόημα ο Βαλάντης στους συμπαίκτες του στο Survivor. Από την πλευρά του, ο Γιωρίκας Πιλίδης αποκάλυψε πως άκουσε την ηθοποιό και συμπαίκτρια του να παρακαλάει να ανεβάσει πυρετό για να μην αγωνιστεί!

«Το παίζει! Ενώ είναι άρρωστη, ας μην πω ότι το παίζει… Γιατί η κοπέλα μπορεί να είναι όντως άρρωστη. Την ώρα του αγώνα το μόνο που κάνει είναι να στέλνει φιλάκια και να μιλάει με τον Τσακατσούκα» συμπλήρωσε ενοχλημένος ο τραγουδιστής στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. «Δεν σέβεται πια κανέναν! Έχει τον τραυματισμό και δεν προσέχει».

«Ο ρόλος είναι ρόλος και κάποια στιγμή τελειώνει» τόνισε, ακόμα, ο Βαλάντης για να συμπληρώσει η Αθηνά Ευφμορφιάδη πως «σε στέλνει όμως, κάποια στιγμή σε τρελαίνει! Μπορεί να σε στείλει αδιάβαστο! Της λέω, «κορίτσι μου γιατί γδύνεσαι; Θα κρυώσεις! Γιατί έβαλες το μαγιό σου;». Αφού δεν θα έπαιζε, πήγε και έβαλε ρε παιδιά το μαγιό για να την βλέπει ο Στρούκαστράκα, πως τον λένε».

Survivor spoiler ασυλια σημερα 17/1: Ποια ομαδα κερδιζει τη 2η ασυλία

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας dokari.gr, οι Μαχητές τα καταφέρνουν και πάλι, ακόμα και με 8 παίκτες και γράφουν το 2-0 στους αγώνες ασυλίας. Αυτό σημαίνει πως στον τάκο θα βγουν τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση (ο Βαλάντης και ακόμα δύο).

Μεγάλο θα είναι το ενδιαφέρον για το ποιον θα βγάλει υποψήφιο ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ως κάτοχος της ατομικής ασυλίας, φυσικά όμως ότι και να γίνει, την τελική απόφαση παίρνει πάντα το τηλεοπτικό κοινό.