Survivor spoiler ασυλία σήμερα (19/4): Ποια ομάδα κερδίζει - Ο πρώτος υποψήφιος

Survivor spoiler ασυλία σήμερα (19/4): Ποια ομάδα κερδίζει – Ο πρώτος υποψήφιος

Survivor spoiler ασυλία σήμερα (19/4): Απόψε έχουμε το πρώτο αγώνισμα για την ασυλία στο παιχνίδι επιβίωσης. Ποια ομάδα κερδίζει; Ποιος είναι υποψήφιος;

Ακόμη μία σκληρή μάχη αναμένεται απόψε στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Κόκκινοι ή μπλε θα πάρουν την πρώτη ασυλία;

Survivor spoiler ασυλία σήμερα (19/4): Χάρηκαν τη νίκη οι κόκκινοι χθες

Ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε τους παίκτες στον στίβο μάχης και ο ηθοποιός πήρε τον λόγο και όλοι έμειναν… με το στόμα ανοιχτό, ακούγοντας την πρόκληση που έθεσε στον παίκτη της Κόκκινης ομάδας.

Στην πραγματικότητα ο Αλέξης ζήτησε από τον James να βγουν στο… ντάκο και να αναμετρηθούν για να δώσουν στον κόσμο την δυνατότητα να αποδείξει ποιος παίκτης είναι πιο αγαπητός. Εκείνος μετά από σκέψη, δέχτηκε και το αγώνισμα επάθλου φαγητού στο Survivor ξεκίνησε.

Το σημερινό έπαθλο περιείχε ένα πλούσιο τραπέζι με αρκετά φαγητά για την νικητήρια ομάδα. Γεμιστά, φρέσκα λαχανικά, ανανά και γιαούρτι περίμεναν τους νικητές για ένα αξέχαστο δείπνο στον Άγιο Δομίνικο. Αποφασισμένοι οι παίκτες να δώσουν για ακόμη μια φορά τον καλύτερό τους εαυτό.

Ένας άκρως απαιτητικός στίβος μάχης είχε στηθεί από την παραγωγή του ριάλιτι για τους παίκτες, όπου έπαιζε μεγάλο ρόλο η συγκέντρωση και η ισορροπία. Οι παίκτες έπρεπε να σηκώνουν στις πλάτες τους κάποια σακίδια με βάρη, αυξάνοντας κάθε λίγο τα κιλά των σακιδίων. Τόσο οι Κόκκινοι, όσο και οι Μπλε ήθελαν όσο τίποτε άλλο να κερδίσουν το πολυπόθητο έπαθλο.

Η Ελένη Χαμπέρη είχε ένα τραυματισμό στον αυχένα της, καθώς δεν άντεξε τα κιλά που έπρεπε σηκώσει με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος, με άγαρμπο τρόπο. Οι συμπαίκτες της έσπευσαν αμέσως στο σημείο για να την βοηθήσουν και να την μεταφέρουν στον πάγκο, όπου λίγα λεπτά μετά η παίκτρια συνήλθε και ο αγώνας συνεχίστηκε.

Ήταν αρκετά δύσκολο το σημερινό αγώνισμα ειδικότερα για τις γυναίκες, καθώς είδαμε και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να πέφτει στο πάτωμα, φανερά κουρασμένη από το αγώνισμα εναντίον της Νικολέττας.

Survivor spoiler ασυλία σήμερα (19/4): Ο Αλέξης Παππάς αποκαλύπτει με σειρά τους παίκτες που θέλει να διώξει μετά τον James

Μία τεράστια πρόταση – πρόκληση έκανε ο Αλέξης Παππάς στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Survivor: Η έκπληξη του Σάκη στην Μαριαλένα και οι αγκαλιές στο ηλιοβασίλεμα
Ο ηθοποιός προκάλεσε τον James να βγουν υποψήφιοι, σε περίπτωση που χάσουν οι ομάδες τους την ασυλία και να αφήσουν το τηλεοπτικό κοινό να αποφασίσει ποιον θέλει να κρατήσει στο παιχνίδι.

Ο Αλέξης στο τελευταίο επεισόδιο του survivor, είπε: “Εγώ θα του κάνω μία πρόταση ανοιχτή προς όλο τον κόσμο και αν θέλει μπορεί να την αποδεχτεί. Το μήνυμα που ήθελε να πει ο James αφήνοντας ανοιχτά υπονοούμενα είναι ότι Eλευθερία ήταν λάθος και αυτό σημαίνει ότι ο James έχει απόλυτο δίκιο. Εγώ σου προτείνω James την επόμενη φορά που θα χάσουν και οι κόκκινοι και οι μπλε στο παιχνίδι ατομικής ασυλίας να βγούμε μπροστά και εγώ κι εσύ και την απάντηση θα την δώσει ο κόσμος τι λες;” και ο Τζέιμς δέχθηκε την πρόταση – πρόκληση!

Στο τρέιλερ για το νέο επεισόδιο βλέπουμε τον Αλέξη Παππά να αποκαλύπτει το σχέδιό του, αν τελικά αποχωρήσει ο Τζέιμς!

Ο Αλέξης Παππάς λέει: «Στην πρόπτωση που γίνει το όνειρό μου πραγματικότητα και τελικά αποχωρήσει ο James, τότε μένει πίσω ένας Νίκος. Έτσι λοιπόν έχουμε με τη σειρά Νίκο, Κόρο και Ηλία»!

Μένει να δούμε σήμερα και αύριο ποιοι θα χάσουν και ποιοι θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Survivor spoiler ασυλία σήμερα (19/4): Σάκης και Μαριαλένα απολαμβάνουν αγκαλιά το ηλιοβασίλεμα

Πολλά έχουν γραφτεί κατά καιρούς για τη σχέση του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη με πολλούς να μιλούν για ένα «δαιμόνιο» σενάριο της παραγωγής να βάλει μέσα στο Survivor το πρώην ζευγάρι. Και παρόλο που στην αρχή η Μαριαλένα ήταν αρνητική με την άφιξη του πρώην συντρόφου της, δεδομένου ότι στην Ελλάδα είχε δημιουργήσει και μια νέα σχέση με τον Γιώργο Λιβάνη, τελικά οι δυο πρώην ήρθαν αρκετά κοντά.

Η παρέα που άρχισαν να κάνουν, ο τραυματισμός του Σάκη που μετέτρεψε τη Μαριαλένα σε «αποκλειστική» νοσοκόμα του και η αλλαγή στη σύνθεση των ομάδων που έκανε και τους δυο παίκτες να «λυγίσουν» μετά τον νέο χωρισμό τους στην Κόκκινη και τη Μπλε Ομάδα μας έκανε να αναζητήσουμε στο ριάλιτι επιβίωσης το ενδεχόμενο μιας επανασύνδεσης του ζευγαριού.

Αυτός ο ρομαντισμός δεν άργησε να έρθει και από την παραγωγή και μετά τα χθεσινά πλάνα του Σάκη και της Μαριαλένας –ντυμένα με το τραγούδι του Λιβάνη- απόψε αναμένεται να δούμε ένα ρομαντικό ενταστανέ για το πρώην ζευγάρι.

Όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Γρηγορόπουλος στην εκπομπή Love It, Σάκης και Μαριαλένα έρχονται ακόμη πιο κοντά με εκείνον να της χαρίζει ένα ξεχωριστό δώρο για γούρι και φυλαχτό. Αξίζει να αναφέρουμε, μάλιστα, ότι ο Σάκης της έκανε την έκπληξη με φόντο το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα στον Άγιο Δομίνικο. Στο απόσπασμα μάλιστα που προβλήθηκε από την εκπομπή, η δύση του ηλίου τους βρίσκει αγκαλιά.

Survivor spoiler ασυλία σήμερα (19/4): Ποια ομάδα κερδίζει – Ο πρώτος υποψήφιος

Στο μεταξύ, Μπλε και Κόκκινοι θα αγωνιστούν για το πρώτο μέρος της ασυλίας. Ποια ομάδα θα κερδίσει;

Ο στίβος μάχης για ακόμη μια φορά θα είναι απαιτητικός.

Όπως είδαμε στο trailer θέλει οι παίκτες να έχουν… γερά χέρια και θα είναι ομαδική δοκιμασία.

Απαιτείται σίγουρα ταχύτητα αλλά και σταθερότητα, όπως βλέπουμε από τα πρώτα πλάνα του επεισοδίου.

Σήμερα, λοιπόν, η ομάδα που κερδίζει σύμφωνα με το spoiler που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο είναι οι Μπλε!

Όσο για τον πρώτο υποψήφιο; Τριαντάφυλλος, κλασικά πράγματα!