Survivor spoiler: Χυδαίες βρισιές Παππά σε Τζέιμς - «Τα λέμε έξω παλιομ@@@» (vid)

Survivor spoiler: Χυδαίες βρισιές Παππά σε Τζέιμς – «Τα λέμε έξω παλιομ@@@» (vid)

Survivor spoiler: Ο κακός χαμός επικράτησε κατά την αποχώρηση του Αλέξη Παππά από το ριάλιτι επιβίωσης.

Χυδαίες βρισιές φαίνεται να ειπώθηκαν μεταξύ Παππά και Τζέιμς!

Ο Αλέξης Παππάς δεν θα κάνει Πάσχα στο SURVIVOR. Το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε την επιστροφή του ηθοποιού στην Ελλάδα, στηρίζοντας με την ψήφο τους Τριαντάφυλλο και Γιώργο Ασημακόπουλο οι οποίοι θα παραμείνουν στο reality επιβίωσης.

Στο συμβούλιο του νησιού η ένταση ήταν μεγάλη και οι τσακωμοί δεν έλειψαν, ενώ πολλοί ήταν οι παίκτες, κυρίως από τους Μπλε που δήλωσαν ανοιχτά πως ελπίζουν να αποχωρήσει ο Αλέξης Παππάς, με τον Νίκο Μπάρτζη να… στέλνει φιλάκια στον ηθοποιό πριν καν ανακοινωθεί το αποτέλεσμα.

Στο τέλος του Συμβουλίου, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ο παίκτης που θα εγκαταλείψει τον Άγιο Δομίνικο αυτή την εβδομάδα είναι ο Αλέξης Παππάς, παρόλο που κάποιοι πίστευαν πως απόψε θα αποχωρήσει ο Τριαντάφυλλος. Ιδιαίτερη ήταν η χαρά των Μπλε για την εξέλιξη με τον Κώστα τον ζαχαροπλάστη να το απολαμβάνει με «ντουντούκα». O Μπάρτζης τραγουδόυσε «για σου Παππά, Παππά, φιλάκια ρουφηχτά».

Survivor spoiler: Χυδαίες βρισιές Παππά σε Τζέιμς – «Τα λέμε έξω παλιομ@@@» (vid)

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την αποχώρηση του Αλέξη Παππά, φαίνεται να ειπώθηκαν βαριές εκφράσεις.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα μετέδωσε η εκπομπή «Ευτυχείτε» ο Παππάς κατά την αποχώρησή του μίλησε με χυδαία λόγια κατά του Τζέιμς.

«Τα λέμε έξω παλιομ@@@», φαίνεται να του είπε…