Survivor spoiler: Έκπληξη με την ασυλία – Ο δεύτερος υποψήφιος

Το Survivor πλέον παίζεται αλλιώς και τα αγωνίσματα έχουν μετατραπεί σε ατομικά και μεικτά, με τους παίκτες να πραγματοποιούν πολλά runs για να καταφέρουν να πάρουν την πολυπόθητη νίκη, η οποία θα τους διατηρήσει ασφαλείς στο συμβούλιο και δεν θα μπορούν να ψηφιστούν, αλλά θα έχουν την ευκαιρία να υποδείξουν τον έναν υποψήφιο προς αποχώρηση.

Οι παίκτες ξεκίνησαν να τρέχουν σε έναν αρκετά εύκολο στίβο μάχης, ο οποίος ωστόσο στο τέλος του είχε έναν δύσκολο στόχο. Η Μαριαλένα ήταν η παίκτρια που έδειξε να πατάει καλύτερα από όλους, καθώς μέχρι το τέλος σχεδόν είχε καταφέρει να διατηρήσει και τις 5 ζωές της.

Η Ελένη απέκλεισε τον Κόρομι, η Μαριαλένα τον Ασημακόπουλο και τον Σάκη και ο Ηλίας έβγαλε εκτός παιχνιδιού την Ελένη. Ο Ηλίας ωστόσο δεν τα κατάφερε, καθώς η Μαριαλένα πέταξε κι εκείνον έξω, μένοντας μόνο με την Καρολίνα απέναντί της για την ασυλία.

«Μάχη» μεταξύ γυναικών
Μαριαλένα και Καρολίνα μπήκαν στον στίβο μάχης, με την Καρολίνα να κερδίζει στον πρώτο αγώνα, σπάζοντας το αήττητο της αντιπάλου της μέχρι εκείνη την ώρα.

Η Μαριαλένα διατήρησε τις 4 ζωές της, ενώ η Καρολίνα ηττήθηκε και έμεινε με 2. Η πρώτη πήρε ακόμα μια νίκη και άφησε την αντίπαλό της με μία ζωή, ενώ εκείνη διατήρησε της 4.

Νικήτρια της δεύτερης ασυλίας αναδείχθηκε τελικά η Μαριαλένα.

Η Μαριαλένα επέλεξε τον Σάκη, την Καρολίνα και τον Ηλία για να απολαύσουν όλοι μαζί το έπαθλο φαγητού. Η Καρολίνα ρώτησε τον λόγο που την επέλεξε, χωρίς καν να ευχαριστήσει την αντίπαλό της.

Αναφορικά με τον παίκτη που είναι υποψήφιο, αυτή είναι η Ελένη Χαμπέρη. Έτσι η συγκεκριμένη παίκτρια είναι η δεύτερη υποψήφια μετά την Καρολίνα.