Survivor spoiler: Έκπληξη με την ασυλία - Ποιος είναι υποψήφιος

Survivor spoiler: Έκπληξη με την ασυλία – Ποιος είναι υποψήφιος

Survivor spoiler: «Κεφάλια πήρε» στον χτεσινό αγώνα ασυλίας ο Σάκης Κατσούλης με 11 νίκες σε 11 runs και κέρδισε το πολυπόθητο κολιέ βγάζοντας πρώτη στον τάκο την Ελένη Χαμπέρη.

Απόψε, τους περίμενε μία «μάχη» για γερά νεύρα με τους Amigos να βάζουν τα δυνατά τους να «σκοράρουν» καθώς σε διαφορετική περίπτωση άλλος ένας από το team τους θα βρισκόταν στην καρέκλα της αποχώρησης.

Σε μία κακιά στιγμή της η Μαριαλένα τραυματίστηκε στον στίβο μάχης απέναντι στον Γιώργο Ασημακόπουλο. Συνέχισε, όμως, κουτσαίνοντας μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε πως μεταφέρθηκε στον γιατρό για να εκτιμηθεί η κατάστασή της. Παρ΄όλα αυτά, αργότερα επέστρεψε και μπήκε και πάλι μες στο παιχνίδι.

Οι Amigos φάνηκαν και πάλι αποπροσανατολισμένοι στον στίβο μάχης. Στο τέλος των νοκ άουτ έμεινε ο σχεδόν αήττητος Σάκης Κατσούλης που κλήθηκε να παλέψει με την Ελένη Χαμπέρη επαναλαμβάνοντας το χτεσινό σενάριο.

Πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις ωστόσο και πάλι ο Σάκης «σάρωσε» τα πάντα στο πέρασμά του και κέρδισε ξανά το κολιέ.

Survivor spoiler: Έκπληξη με την ασυλία – Ποιος είναι υποψήφιος

Αήττητος ο Σάκης Κατσούλης πήρε για δεύτερο σερί αγώνα την ασυλία και κατέφθασε στο συμβούλιο έτοιμος να «χτυπήσει» τους Amigos.

Οι αντίπαλοί του δεν είχαν μία καλή ημέρα και το παραδέχτηκαν και στον Γιώργο Λιανό. «Το έχουμε πάρει στον χαβαλέ; έχουμε ρουτινιάσει;» είπαν καθώς δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους παρά τη θέληση που είχαν.

Στη συνέχεια. η Ελένη Χαμπέρη δήλωσε πως βγήκε πρώτη στον τάκο στρατηγικά επειδή τη θεωρεί την πιο αδύναμη τηλεοπτικά και σε περίπτωση που έχαναν την ασυλία δίπλα της θα στεκόταν η Μαριαλένα και σίγουρα δεν θα αποχωρούσε.

Συνεχίζοντας το σίριαλ της «διπροσωπίας» επανήλθαν οι κατηγορίες από Σάκη Μαριαλένα στην Ελένη ενώ αναφέρθηκε και η φράση που είπε στους φίλους της και ενόχλησε τη Μαριαλένα.

Ο Γιώργος Λιανός διέκοψε τις λογομαχίες και έδωσε το σήμα για την ανάδειξη του δεύτερου υποψηφίου προς αποχώρηση.

Αυτός ήταν ο Γιώργος Ασημακόπουλος.