Survivor Spoiler επαθλο 12/5: Αυτοί κερδίζουν σήμερα

Survivor Spoiler επαθλο 12/5: Αυτοί κερδίζουν σήμερα

Survivor Spoiler επαθλο 12/5: Νικητές στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας ήταν ξανά οι «κόκκινοι», με αποτέλεσμα οι «μπλε» να βρεθούν στη δύσκολη θέση στο συμβούλιο το Survivor να ψηφίσουν ακόμα έναν παίκτη προς αποχώρηση.

Την ίδια στιγμή, ο Νίκος Μπάρτζης έπρεπε να υποδείξει έναν συμπαίκτη του εξαιτίας της ατομικής ασυλίας που κέρδισε.

Ο Γιώργος Λιανός συζήτησε με τους παίκτες για τις νίκες και τις ήττες τους, με το θέμα της συζήτησης να είναι ο χρόνος που έχουν περάσει στον Άγιο Δομίνικο, ο οποίος αλλάζει ανάλογα με το πότε μπήκε ο καθένας στο παιχνίδι.

Η Μαριαλένα εστίασε στο γεγονός ότι είναι εκεί περισσότερους μήνες από τα άλλα κορίτσια, με τον Τζέιμς να την υποστηρίζει και την Καρολίνα να αντιδρά λέγοντας ότι δεν υπάρχουν δικαιολογίες, καθώς όλοι περνούν δύσκολα.

«Εγώ όταν μπήκα στο παιχνίδι, δεν έκατσα να κάνω γυμναστική. Περνούσαμε βδομάδες που είχαμε να φάμε 3-4 κουταλιές ρύζι. Καθόμασταν γιατί δεν έπρεπε να καίμε θερμίδες. Καλώς ή κακώς δεν γυμνάστηκα. Καλώς ή κακώς είναι έτσι τα πράγματα από τον πρώτο μήνα. Τα πρώτα έπαθλα ήταν δύο αυγά ή μια σκέτη ομελέτα, τι συζητάμε τώρα;», είπε ο Μπάρτζης.

Η ψηφοφορία

Η μπλε ομάδα ψήφισε τον Τζέιμς ως δεύτερο παίκτη προς αποχώρηση, ενώ ο Νίκος Μπάρτζης υπέδειξε τη Μαριαλένα.

«Στην κάλπη ψήφισα την Ελένη τώρα επειδή όλοι κάνουν κωλοτούμπες, θα γυρίσω κι εγώ την μπιφτέκα μου και θα ψηφίσω τη Μαριαλένα», είπε ο Νίκος.

Ο Τζέιμς ζήτησε τον λόγο και είπε: «Είμαι εδώ 5 μήνες, έχουμε περάσει από χαρές λύπες. Έχω εξαντληθεί σωματικά. Το πρόβλημα που έχω στη μέση μου δεν επιτρέπει να συνεχίσω αυτό που θέλω στο 100%. Αυτό που με προβληματίζει εδώ και αρκετό καιρό είναι ο εαυτός μου και το μυαλό μου. Έχω αρχίσει και τα χάνω. Μέχρι και τα όνειρά μου είναι για το Survivor.

Νιώθω ότι ξεχνάω αναμνήσεις από τη ζωή μου. Επειδή νιώθω ότι ο καιρός είναι μακρύς θέλω να είμαι εγώ αυτός που θα αποχωρήσει από το Survivor. Με έχει στηρίξει ο κόσμος και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Για ότι κι αν έχει γίνει το έχω κάνει άθελά μου και ζητώ συγγνώμη. Το έχω μελετήσει, το έχω φιλτράρει. Αν παραμείνω δεν θα μπορέσω να αποδώσω και να είμαι πραγματικά ο εαυτός μου».

«Θα είναι δύσκολο για μένα, θα είναι δύσκολο χωρίς τον Τζέιμς αλλά είναι ένα παιχνίδι, τον καταλαβαίνω απόλυτα και το σέβομαι. Τον αγαπάω, είναι φίλος μου. Είμαστε 5 μήνες εδώ, είναι πραγματικά αδερφός μου. Είναι σαν να ξυπνάω στο σπίτι μου και δεν θα βλέπω τον αδερφό μου», είπε ο Νίκος με κλαμένα μάτια.

«Εγώ το έπαθλο μου το έχω πάρει, είναι ο Νίκος. Θα βγω έξω και θα κάνω μεγάλη κερκίδα για εκείνον», απάντησε ο Τζέιμς.

Το Survivor είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι στον κόσμο είπε ο Γιώργος Λιανός. «Πρέπει να ενημερώσω την μπλε ομάδα ότι η διαδικασία αποχώρησης δεν θα ισχύσει αυτήν την εβδομάδα», είπε ο παρουσιαστής που ζήτησε από τον Τζέιμς να αποχωρήσει.

Survivor Spoiler επαθλο 12/5: Αυτοί κερδίζουν σήμερα

Στα θέματα που αφορούν τις δύο ομάδες, οι κόκκινοι είναι ανεβασμένοι και πάνω από όλα έχουν έξι παίκτες, τη στιγμή που η μπλε προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους. Πλέον έμειναν τέσσερις και τουλάχιστον για σήμερα τρεις, καθώς ο Νίκος Μπάρτζης πέρα της άσχημης ψυχολογικής του κατάστασης, έχει να αντιμετωπίσει και τον τραυματισμό του.

Έτσι όπως καταλαβαίνετε, το σημερινό έπαθλο θα «βαφτεί» στα κόκκινα. Τρίτη συνεχόμενη νίκη για την κόκκινη ομάδα που θα επικοινωνήσει με τους συγγενείς τους και ακόμα ένα μεγάλο… μπουστάρισμα πριν το παιχνίδι γίνει ατομικό.