Survivor Spoiler επαθλο 13/6: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα

Survivor Spoiler επαθλο 13/6: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα;

Survivor Spoiler επαθλο 13/6: Ελληνοτουρκικό έπαθλο θα δούμε απόψε στο ριάλιτι επιβίωσης, εκτός από την αποχώρηση.

Ποια ομάδα θα τα καταφέρει;

Άλλο ένα ομαδικό αγώνισμα αναμένεται να παρακολουθήσουμε στο επεισόδιο της Κυριακής με την κόκκινη και την μπλε ομάδα από το ελληνικό και το τουρκικό Survivor να σμίγουν ξανά.

Όπως φαίνεται και στο Survivor trailer Έλληνες και Τούρκοι θα μονομαχήσουν στον στίβο μάχης για άλλο ένα επικό έπαθλο. Πρόκειται για ένα μοναδικό ταξίδι στις Μπαχάμες, όπως ακούγεται να λέει στο τρέιλερ ο Γιώργος Λιανός.

Ο Ατζούν έχει τινάξει την μπάνκα της παραγωγής και προσπαθεί να κρατήσει την τηλεθέαση. Άγνωστο πώς θα εξελιχθεί το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ όσο περνούν οι μέρες από την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου. Ευτυχώς για τον Τούρκο τελείωσαν MasterChef και Άγριες Μέλισσες!

Survivor Spoiler επαθλο 13/6: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα;

Ας μπούμε όμως στο… ψητό. Έχουμε τις πρώτες πληροφορίες για το ποια ομάδα κερδίζει στο Ελλάδα Τουρκία. Αυτές λένε μπλε. Ο καιρός στις Μπαχάμες είναι εκπληκτικός και οι Amigos εκτός απροόπτου θα τον απολαύσουν.

Πέρα από το αγώνισμα φυσικά, υπάρχει και η εκκρεμότητα της αποχώρησης, που θα ανακοινωθεί στο τέλος του επεισοδίου έρχονται τα πρώτα πλάνα από το αυριανό επεισόδιο

Survivor: «Χρυσό» deal για τον Τριαντάφυλλο – Πού θα τον δούμε τον χειμώνα (video)

Ο Τριαντάφυλλος μπορεί να αποχώρησε από το Survivor, όμως φαίνεται πως έχει έτοιμο το επόμενο επαγγελματικό του βήμα και μάλιστα είναι «χρυσό».

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Στέφανου Κωνσταντινίδη στη Φωλιά των Κου Κου, ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ θα βρεθεί σε κεντρικό νυχτερινό μαγαζί προκειμένου να πλαισιώσει την Άννα Βίσση και την Δέσποινα Βανδή στην πολυαναμενόμενη σκηνική τους συνύπαρξη.

«To συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο Τριαντάφυλλος με τον επιχειρηματία του νυχτερινού μαγαζιού είναι κλειστό πενταετές! Αφορά σε όλα τα live του τραγουδιστή που θα ξεκινήσουν από το καλοκαίρι» σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος του STAR.

Ακόμα μία ανατροπή στο παιχνίδι – Τι ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός

Αλλαγή στην… αλλαγή στο ριάλιτι επιβίωσης – Τι είπε ο παρουσιαστής τους παίκτες

Οι εκπλήξεις στους παίκτες αλλά και στους τηλεθεατές του Survivor, συνεχίζονται.

Στο χθεσινό (8/6) επεισόδιο του Survivor, ο Ηλίας Μπόγδανος ως κάτοχος της τρίτης ατομικής ασυλίας, ψήφισε τη Μαριαλένα και έτσι η τριάδα των υποψηφίων έκλεισε.

Μαζί με την Καρολίνα και την Ελένη, τέθηκαν στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού, όμως δεν θα δούμε ποια θα αποχωρήσει απόψε, όπως γινόταν κάθε Τετάρτη από την αρχή του ριάλιτι.

Ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε τους παίκτες και τους τηλεθεατές, πως η αποχώρηση πλέον θα γίνεται κάθε Κυριακή, ενώ απόψε δεν θα προβληθεί επεισόδιο, όπως σας είχαμε ενημερώσει.

«Να ενημερώσω και εσάς και τους τηλεθεατές, ότι επειδή πλέον με το νέο σύστημα έχουμε τρεις αγώνες ασυλίας και μία αποχώρηση, θα υπάρξει μια αλλαγή. Η αποχώρηση δεν θα γίνει Τετάρτη, δεν θα έχουμε επεισόδιο. Η αποχώρηση θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή. Πλέον, οι λίγες αποχωρήσεις που έχουν απομείνει, θα γίνονται κάθε Κυριακή», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.