Survivor spoiler επαθλο 2/1: Ποια ομάδα κερδίζει την Κυριακή;

Survivor spoiler επαθλο 2/1: Το ριάλιτι επιβίωσης μετρά μόλις μια εβδομάδα, ωστόσο από την αρχή δείχνει τη δυναμική του.

Το βράδυ της Κυριακής αναμένεται να δούμε αγώνα επάθλου.

Survivor: Εκτός εαυτού ο Απόστολος Ρουβάς

Για την αποψινή νίκη των Μαχητών στο Survivor συζήτησε η αντίπαλη ομάδα και τα αίματα άναψαν.

Η ανθρωπιά που θέλησαν να δείξουν οι Διάσημοι προς τους Μαχητές για τα πολύ σημαντικά έπαθλα φαγητού που κέρδισαν, εκνεύρισε τον Βαλάντη από την στιγμή που προηγουμένως είχε γίνει παρατήρηση στην Μυριέλλα Κουρεντή. Εκείνη την στιγμή ο Απόστολος Ρουβάς βγήκε εκτός εαυτού καθώς δεν άντεχε να ακούει τα όσα ανέφερε ο Βαλάντης περί υποκρισίας.

Μάταια ο Απόστολος προσπαθούσε να του εξηγήσει ότι πέρα από τον αγωνιστικό χώρο, δεν υπάρχει λόγος να μην χαίρονται με τη νίκη των αντιπάλων, ο Βαλάντης ύψωσε τον τόνο της φωνής του κι επικράτησε πανικός.

Survivor: Οι Διάσημοι έχασαν παίκτη αλλά οι Μαχητές αντιμετωπίζουν πρόβλημα

Η Ελισάβετ Σπανού αποχώρησε πρώτη από το Survivor, από τους Διάσημους, αφήνοντας την ομάδα της με ένα παίκτη λιγότερο σε σχέση με τους Μαχητές, όμως και εκείνοι έχουν κάποια σοβαρά προβλήματα να λύσουν!

Όπως θα δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής στις 21.00 το άναμμα της φωτιάς δεν είναι εύκολη υπόθεση και οι Μαχητές δυσκολεύονται αρκετά με το τσακμάκι. Η ομάδα έκανε το λάθος να αφήσει τη φωτιά να σβήσει το βράδυ και τώρα πρέπει να την ξανανάψει. Στις πρώτες απόπειρες όμως το τσακμάκι σπάει στα χέρια της Κρυσταλλίας, οι Μαχητές παθαίνουν σοκ!

Ο Θανάσης παίρνει ό,τι έχει απομείνει από το τσακμάκι τους και πηγαίνει σε μία άκρη της παραλίας συνεχίζοντας την προσπάθεια, και με την παρέμβαση της Κρυσταλλίας η φωτιά επιστρέφει και πάλι στην παραλία των Μαχητών.

Survivor: Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε

Η ώρα της πρώτης αποχώρησης έφτασε στο Survivor κι ένας παίκτης αποτελεί ήδη παρελθόν, πριν καλά καλά συνηθίσει στις συνθήκες της ζούγκλας.

Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση αναδείχθηκε ο Βαλάντης από τους Διάσημους, ο οποίος δεν πέτυχε τα μέγιστα στα αγωνίσματα και καταψηφίστηκε. Τον Βαλάντη ακολούθησε η Ελισάβετ Σπανού γιατί δεν κατάφερε να έχει καμία νίκη μέχρι την στιγμή της ψηφοφορίας.

Η ανατροπή ήρθε με τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση καθώς οι Μαχητές έχασαν για πρώτη φορά σε αγώνισμα της ασυλίας. Έπειτα από ένα έντονο συμβούλιο, τρίτος υποψήφιος αναδείχθηκε ο Σπύρος Μαρτίκας. Ο ίδιος είχε ζητήσει από τους συμπαίκτες του να τον ψηφίσουν σε περίπτωση που έχαναν για να μην χρεωθεί κανείς την ήττα τους κι επειδή πίστευε πως μπορεί να αντιμετωπίσει τους υπόλοιπους δύο σε αυτήν την αναμέτρηση. Ωστόσο δεν ήταν λίγοι οι συμπαίκτες του που δεν πίστεψαν στα κίνητρά του και δεν τους άρεσε η συμπεριφορά του, με αποτέλεσμα ο Σπύρος να ζητά από το τηλεοπτικό κοινό να μην τον στηρίξει και να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Η στιγμή της αποχώρησης έφτασε κι όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, ο παίκτης που αποχώρησε από το Survivor και τον Άγιο Δομίνικο ήταν η Ελισάβετ Σπανού. Μάλιστα η ίδια δήλωσε πως δεν το περίμενε ενώ έκπληκτοι είχαν μείνει κι οι συμπαίκτες της.

Survivor: Ο Βαλάντης ξεκίνησε το… peeling κι έφτασε αρκετά ψηλά – «Θα παρεξηγηθεί ο άντρας μου»

Λίγο πιο χαλαρές στιγμές απολάμβαναν οι Διάσημοι στο Survivor με βουτιές στην θάλασσα και παιχνίδια στην άμμο.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου γέμισε άμμο κι εμφανίστηκε μπροστά στον Βαλάντη, λέγοντάς του πως έκανε peeling με άμμο και λίγη καρύδα. Τότε ο τραγουδιστής δεν μπόρεσε να αντισταθεί και σκέφτηκε να την βοηθήσει για να μην το κάνει μόνη της. Ξεκίνησε να περιποιείται τα πόδια της Ευρυδίκης, μόνο που κάποια στιγμή έφτασε αρκετά ψηλά με την ίδια να του λέει: «Μην πηγαίνεις ως εδώ, θα παρεξηγηθεί ο άντρας μου. Σε παρακαλώ λίγο πιο κάτω»

Στην συνέχεια έκανε peeling και με τον Γιωρίκα Πιλίδη.

Survivor spoiler επαθλο 2/1: Η Ελισάβετ Σπανού για την απρόσμενη αποχώρησή της από το Survivor

Τι πρώτες τη δηλώσεις μετά την αποχώρηση της από το Survivor παραχώρησε η Ελισάβετ Σπανού στο Love it.

«Δεν το περίμενα καθόλου, ούτε και κανείς από τους συμπαίκτες μου. Ήταν πολύ ξαφνικό. Πίστευα ότι θα φύγει ο Σπύρος, είχε μια υπερβολική σιγουριά πως αν βγει προτεινόμενος, δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει. Δε νομίζω ότι ήταν στρατηγική. Να είχε μαζέψει 50.000 κόσμο να τον ψηφίσει; Δεν ξέρω. Ο άνθρωπος φαινόταν πως είχε μια σιγουριά, για αυτό κι αυτοπροτάθηκε» είπε η Ελισάβετ Σπανού.

«Ο Βαλάντης τις πρώτες ημέρες είχε εκδηλώσει την δυσκολία που αντιμετωπίζει κι είπε μπορεί αν μην αντέξει. Οπότε είπαν ας τον ψηφίσουμε. Είναι πολύ αυθεντικός, αληθινός κι εκρηκτικός… Εκεί που τον έβλεπα να καταρρέει, μετά τη νίκη του πήρε φοβερή ψυχολογική ώθηση, ξεπέρασε τους φόβους του κι ένιωθε καλύτερα, για αυτό θεώρησα ότι έπρεπε να μείνει. Ψήφισα τον Γιωρίκα γιατί ήξερα πως δεν πρόκειται να φύγει κι είμαστε φίλοι. Δεν μετανιώνω για ότι κάνω. Έκανα το καλό για έναν άνθρωπο που ένιωθα να έχει αδυναμία» συμπλήρωσε η Ελισάβετ Σπανού.

Survivor spoiler επαθλο 2/1: Ποια ομάδα κερδίζει την Κυριακή;

Στο αυριανό επεισόδιο, Διάσημοι και Μαχητές, θα παλέψουν για το έπαθλο σε ένα απαιτητικό στίβο μάχης.

Στους προηγούμενους αγώνες τους είδαμε ότι οι ομάδες είναι σχετικά κοντά, αν και οι μαχητές είναι πιο αθλητικοί σαν σύνολο, αλλά οι διάσημοι το χάνουν στον στόχο αρκετά.

Ισορροπία στις νίκες με 2-2 στα μέχρι τώρα, και από θέμα ψυχολογίας στα πάνω τους οι μαχητές που με την φωτιά έφαγαν πιο καλά από άλλες φορές, και ζεστάθηκαν.

Οι πρώτες διαρροές είναι μοιρασμένες όπως είδαμε.

Σε λίγες ώρες αναμένεται το οριστικό spoiler…

-Ad-