Survivor spoiler επαθλο 2/6: Ποιος κερδίζει στο Ελλάδα - Τουρκία

Survivor spoiler επαθλο 2/6: Ποιος κερδίζει στο Ελλάδα – Τουρκία

Survivor spoiler επαθλο 2/6: Στο σημερινό επεισόδιο θα έχουμε Ελληνοτουρκικό χρώμα. Ποιος κερδίζει; – Το λάθος του Σάκη

Όπως φαίνεται από το trailer του τουρκικού Survivor, Έλληνες και Τούρκοι θα ενωθούν ξανά μετά από μία εβδομάδα και θα ριχτούν στο στίβο μάχης.

Το πλάνο παραμένει ίδιο με την προηγούμενη φορά, καθώς η Μπλε ομάδα θα ενωθεί με την αντίστοιχη της γειτονικής χώρας, όπως το ίδιο θα γίνει και με τους κόκκινους.

Survivor spoiler επαθλο 2/6: Ποιος κερδίζει στο Ελλάδα – Τουρκία

Ποιος θα είναι ο νικητής; Η πρώτη εκτίμηση δείχνει ότι η… μπίλια κάθεται στους Μπλε, που θα είναι και αυτοί που θα απολαύσουν το έπαθλο που θα τους δοθεί. Βέβαια το οριστικό θα το έχουμε μέσα στις επόμενες ώρες, όταν και θα επικοινωνήσουμε με τον άνθρωπό μας στον Άγιο Δομίνικο.

Αμέσως μετά θα ακολουθήσει το συμβούλιο αποχώρησης, το οποίο αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Ήδη από νωρίς δώσαμε το Survivor Spoiler για το ποιος είναι αυτός που θα φύγει από το νησί.

Μάλιστα, οι αντιδράσεις των συμπαικτών του αναμένεται να είναι έντονες και τα συναισθήματα ανάμικτα.

Η παραγωγή παίζει πλέον τα… ρέστα της προκειμένου να ανεβάσει και πάλι την τηλεθέαση στα ύψη, καθώς το τελευταίο διάστημα τα νούμερα έχουν πτωτική πορεία.

Το «λάθος» του Σάκη

Όπως ακούγεται, Τριαντάφυλλος είναι εκτός παιχνιδιού, με τον Σάκη Κατσούλη να «φορτώνεται» όλη την ευθύνη.

Αιτία; Η επιλογή του να ψηφίσει την Καρολίνα ως… πιο αδύναμη παίκτρια, θεωρώντας πως έτσι θα γλιτώσει τον εαυτό και την παρέα του.

Καυγάς και ύφος καρδιναλίων: O James σηκώθηκε κι έφυγε από την εκπομπή της Μαλέσκου! (Vid)

00:04 / 01:00

Η επιλογή της Καρολίνας έκανε τεράστια ζημιά -όπως αποδεικνύεται-, καθώς πρόκειται για μία παίκτρια της οποίας η δυναμική δεν είχε δοκιμαστεί νωρίτερα, σε άλλες ψηφοφορίες.

Αντίθετα, αν ψήφιζε τον Γιώργο Ασημακόπουλο ή την Ελένη Χαμπέρη το πράγμα θα ήταν πιο ξεκάθαρο, καθώς όπως έχει γίνει γνωστό στην Ελλάδα, ο Τριαντάφυλλος πάντα τερμάτιζε πρώτος και με διαφορά.