Survivor spoiler επαθλο 23/5: Αυτοί κερδίζουν απόψε

Survivor spoiler επαθλο 23/5: Αυτοί κερδίζουν απόψε

Survivor spoiler επαθλο 23/5: Μεγάλες είναι οι μάχες που θα έρθουν στο νησί καθώς οι ομάδες χωρίζονται ξανά και αναμένονται σκληρές μονομαχίες.

Νέα βδομάδα ξεκινάει σήμερα για το Survivor, με τις ομάδες να αλλάζουν και πάλι με την ίδια διαδικασία που χωρίστηκαν και την περασμένη Κυριακή.

Ποια είναι τα ρόστερ των νέων ομάδων;

Κόκκινοι: Τριαντάφυλλος, Σάκης, Μαριαλένα, Χαμπέρη

Μπλε: Ηλίας, Ασημακόπουλος, Καρολίνα, Κόρο

Βλέποντας τις ομάδες μπορούμε να πούμε πως ξεκάθαρα θα έχουμε μια μάχη «οικογένειας» και «Amigos». Αν εξαιρέσουμε την Ελένη Χαμπέρη που πήγε στην κόκκινη ομάδα, Σάκης, Μαριαλένα και Τριαντάφυλλος είναι πλέον στο παιχνίδι μια «γροθιά», όπως και οι υπόλοιποι μεταξύ τους.

Έτσι φαίνεται να ξεκινάει και ο νέος πόλεμος κατά του Τριαντάφυλλου, καθώς στο trailer είδαμε τους Ηλία Μπόγδανο και Γιώργο Ασημακόπουλο να κάνουν μία επίθεση άνευ προηγούμενου στον «Ντάφυ», που από τη μέρα που το παιχνίδι έγινε ατομικό, ξέχασε τους πόνους και τους τραυματισμούς και αγωνίζεται κανονικά.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται να δούμε πως θα εξελιχθεί αυτή η εβδομάδα, καθώς έρχονται μεγάλα έπαθλα και δεν θα υπάρξει αποχώρηση, όπως σας ενημερώσαμε και το Σάββατο (22/5).

Survivor spoiler επαθλο 23/5: Αυτοί κερδίζουν απόψε

Σε ότι αφορά το σημερινό αγώνισμα, οι κόκκινοι θα κάνουν το 1-0 και μπαίνουν δυναμικά στη νέα εβδομάδα. Μένει θα δούμε πως και αν θα «κολλήσει» η Ελένη αγωνιστικά μεταξύ με τους υπόλοιπους τρεις αλλά και αν θα φέρει νίκες ο Τριαντάφυλλος, γιατί κακά τα ψέματα οι μπλε αυτή τη στιγμή είναι πιο δυνατοί παίκτες συνολικά, παρ’ όλα αυτά απόψε θα χάσουν.

Οι κόκκινοι έχουν το πλεονέκτημα της μιας γυναίκας παραπάνω, κάτι που σημαίνει πως η Καρολίνα θα αγωνίζεται συνεχώς, παράλληλα όμως το ίδιο πλεονέκτημα έχουν και οι άνδρες της μπλε και ίσως να είναι ισχυρότερο, καθώς και οι τρεις τους είναι πολύ δυνατοί, ενώ στην κόκκινη ομάδα μετά τον Σάκη που μοιάζει να είναι κυρίαρχος, ο «Ντάφυ» είναι με τις μέρες του.

-Ad-