Survivor spoiler νικητης: Μεγάλες ανατροπές - Τα δύο φαβορί

survivor spoiler επαθλο 24/5: Ανατροπή! Αυτοί κερδίζουν σήμερα

survivor spoiler επαθλο 24/5: Πάμε για νέα μάχη απόψε στο ριάλιτι επιβίωσης. Αγώνισμα επάθλου επικοινωνίας με ανατροπές!!!

Στην Ελλάδα επέστρεψε αργά το απόγευμα του Σαββάτου ο Νίκος Μπάρτζης και παρά την ακύρωση της φιέστας που είχε σχεδιαστή για την υποδοχή του, λόγω των τελευταίων εξελίξεων με τις πυρκαγιές, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και στο χωριό του στο Zευγολατιό τον περίμενε πλήθος κόσμου.

Survivor: Στο χειρουργείο ο Νίκος Μπάρτζης – Τι συνέβη

Ο ίδιος σοκαρισμένος από την αγάπη του κόσμου έκανε την πρώτου του ανάρτηση μετά την αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης, ενώ μπροστά του έχει δύσκολο δρόμο λόγω του σοβαρού τραυματισμού του στο γόνατό του.

Όπως αποκάλυψε η Έλενα Πολυκάρπου στην εκπομπή «Ευτυχείτε»: «Ο Νίκος δεν ήθελε να γίνει τίποτα για την επιστροφή του. Μετά βίας πήγε στο μαγαζί του ο Νίκος. Εκεί στην τοπική κοινωνία τον περιμένουν πολλοί. Αν τον δείτε και σε αυτά τα πλάνα περπατά και κουτσαίνει, πονάει πολύ και ήταν ταλαιπωρημένος από το ταξίδι. Ήθελε να πάει κατ’ ευθείαν στο σπίτι του».

Και συνέχισε: «Υπάρχει η ρήξη χιαστού. Τέτοιες περιπτώσεις θέλουν χειρουργείο. Τις επόμενες εβδομάδες θα πάει στους γιατρούς. Η παραγωγή έχει όλους τους παίκτες ασφαλισμένους και δεν θα πληρώσει τίποτα για τη νοσηλεία του. Θα κάνει πρώτα κάποιες εξετάσεις και μετά θα γίνει το χειρουργείο».

survivor spoiler επαθλο 24/5: Ανατροπή! Αυτοί κερδίζουν σήμερα

Νέες ομάδες δημιουργήθηκαν στο Survivor. Αρχηγοί των δύο νέων ομάδων ήταν ο Σάκης Κατσούλης και η Καρολίνα Καλύβα.

Στους Κόκκινους εντάχθηκαν ο Σάκης Κατσούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Τριαντάφυλλος και η Ελένη Χαμπέρη, ενώ στους Μπλε, ο Ηλίας Μπόγδανος, ο Γιώργος Κόρομι, η Καρολίνα Καλύβα και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Μετά τη διαμόρφωση των ομάδων, οι παίκτες κλήθηκαν να αγωνιστούν σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης για να κερδίσουν το έπαθλο που περιλάμβανε φαγητό και βόλτα με καταμαράν. Νικητές βγήκαν οι Κόκκινοι με τον Σάκη Κατσούλη να γράφει το τελικό 10 – 9 σε ένα συναρπαστικό ματς.

Αυτή τη φορά οι παίκτες των δύο ομάδων θα δώσουν μάχη για το έπαθλο της επικοινωνίας, το οποίο όλοι θέλουν πολύ να κερδίσουν.

Τα spoilers και οι πληροφορίες θέλουν τη Μπλε ομάδα να κερδίζουν το έπαθλο της επικοινωνίας.