Survivor spoiler έπαθλο 25/4: Ανατροπή! Ποια ομάδα κερδίζει το αγώνισμα;

Survivor spoiler έπαθλο 25/4: Ανατροπή! Ποια ομάδα κερδίζει το αγώνισμα;

Survivor spoiler έπαθλο 25/4: Η εβδομάδα στο παιχνίδι έχει αγώνισμα επάθλου και η μάχη θα είναι μεγάλη. Ποια ομάδα θα κερδίσει;

Μετά την αποχώρηση του Αλέξη Παππά, οι δύο ομάδες επιστρέφουν στην… καθημερινότητα! Αγωνίσματα και έπαθλα!

Survivor spoiler έπαθλο 25/4: Πανηγυρισμοί στην παραλία – Έξαλλος ο Τριαντάφυλλος (vid)

Survivor spoiler 25/4: Όπως βλέπουμε στο trailer του νέου επεισοδίου που θα προβληθεί την Κυριακή (25/04), οι παίκτες θα πανηγυρίσουν έξαλλα, με τον Ηλία Μπόγδανο να αναφέρει πως επέστρεψαν τα χαμόγελα στα πρόσωπα όλων, μετά την αποχώρηση του Παππά, ενώ ο Τζέιμς Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης ζητωκραυγάζουν “Γεια σου Παππά”.

Ξέφρενο πάρτι στήνουν οι survivors στην παραλία από τη χαρά τους που αποχώρησε ο Αλέξης Παππάς. Ωστόσο, δεν είναι όλοι και τόσο ευχαριστημένοι με αυτή την εξέλιξη και μάλιστα ο Τριαντάφυλλος φαίνεται να έχει ενοχληθεί πολύ από την στάση των υπόλοιπων παικτών.

Όπως βλέπουμε στο trailer του νέου επεισοδίου που θα προβληθεί την Κυριακή (25/04), οι παίκτες θα πανηγυρίσουν έξαλλα, με τον Ηλία Μπόγδανο να αναφέρει πως επέστρεψαν τα χαμόγελα στα πρόσωπα όλων, μετά την αποχώρηση του Παππά, ενώ ο Τζέιμς Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης ζητωκραυγάζουν “Γεια σου Παππά”.

Survivor spoiler έπαθλο 25/4: Σάλος! Αποκαλύφθηκε το μέγα «σκάνδαλο»

Πολύς λόγος για το κολιέ που έφτιαξε ο Αλέξης Παππάς και χάρισε στον Σάκη Κατσούλη για να το δωρίσει στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, έχει γίνει από τους fans του Survivor.

Ο λόγος είναι διότι η παίκτρια της μπλε ομάδας εμφανίστηκε να φορά το μενταγιόν με την πέτρα σε σχήμα καρδιά, στο πάρτι της ένωσης των δύο παραλιών, ωστόσο μόλις την περασμένη εβδομάδα και πολύ καιρό μετά τη μεγάλη βραδιά, μεταδόθηκε σε ένα επεισόδιο η κίνηση του επιχειρηματία και πρώην ποδοσφαιριστή στην πρώην κοπέλα του.

Το επεισόδιο δεν θα μπορούσε να είναι παλιό, καθώς σε αυτό ο Αλέξης Παππάς ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση μαζί με τον Τριαντάφυλλο και τον Γιώργο Ασημακόπουλο, με τον κόσμο να «φωνάζει» ότι ήταν ένα στημένο σκηνικό.

Πάντως σε συζήτηση που είχε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος με την παρέα του «Έλα Χαμογέλα», αποκάλυψε ότι όντως το κολιέ το είχε πάρει η Μαριαλένα στο πάρτι της ένωσης, κάτι που του επιβεβαίωσε η Χριστίνα Κεφαλά, με την οποία είδαν μαζί το συγκεκριμένο επεισόδιο.

Survivor spoiler έπαθλο 25/4: Ανατροπή! Ποια ομάδα κερδίζει το αγώνισμα;

Ας επιστρέψουμε, όμως, στα φρέσκια κουλούρια!

Οπως είπαμε οι παίκτες θα παλέψουν για το έπαθλο.

Ολα δείχνουν ότι θα έχουμε ανατροπή…

Πιο συγκεκριμένα, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα που θα κερδίσει είναι η κόκκινη. Αρα οι μπλε που κερδίζουν τελευταία χάνουν…

Σε λίγες ώρες θα επιστρέψουμε με το οριστικό spoiler.

-Ad-